2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese
akşam giremedim yine sorun vardı1 kilo daha vermişim 4 oldu toplamda ama daha çook var inş. kilo verişim durmaz sabah sabah çok mutlu oldum

canım 4.hafta bu ben tatlısız yapamam tatlıyı kestim hatta kahvaltıda bal reçel yiyorum onlarsız yapamam ama akşamları tatlıyı kestim bir de meyveyi çok yerdim şimdi bir meyve yiyorum arada

özlem cnm kilon çok mu çok kilolular daha hızlı veririmiş ondan sordum tatlım

evet canım 175 boyum var 76 ile hamile kalmıştım doğum sonrası hemen 76 ya düşmüştüm ama son 1 ayda 80 e çıktım şu an daha o 4 kiloyu verdim bugün yine 76 yım kiloluyum yani bi 10 kilo versem süper olacak

sabah uyudu kızım iyi plates yapıyım dedim bizimki uyanmış hemen öğlen de işe gitcem ya vakit olmuyo spor yapmaya

canım 4.hafta bu ben tatlısız yapamam tatlıyı kestim hatta kahvaltıda bal reçel yiyorum onlarsız yapamam ama akşamları tatlıyı kestim bir de meyveyi çok yerdim şimdi bir meyve yiyorum arada

hımmmmmm
çok iyi vermişsin ama maşallah

Filizcim sağol canım,
Özlemcim sen benden de uzunmuşsun, ne güzel kilo vermişsin maşallah
benim 1.73 boyum ama kilo 89
ama başladım artık kilo vermeye inşallah böyle devam eder

günaydın annişler hepinizee dilerim güzel bi gün olur hepimiz için ama ben hasta başladm güne grip bığazlarım şişşş

filizcim öğretmenim bazen 11 de bazen 12 de gidiyom ama eve gelişim 7 gibi oluyo akşamları da spor olmuyo
emelcim elma sirkesini ben de denemek istiyorum ama sandaloz sakızı varmış onu okudum kk da belki ondan da alırım

bunları biliyor muydunuz kızlar ben hiç silmedim ki durunun dişlerini ilk defa duyuyorum ayrıca okuyunca şaşırdımm 1 yaşlarına geldiklerinde ilk diş muayenelerini olacaklarmış aaaaaaaaa

* Emzirmek çok önemlidir. Emzirdikten sonra bebeğinizin dişeti ve dişlerinin gazlı bezle silinmesi erken dönem süt dişi çürüklerinin oluşumunu engeller. Süt dişlerinin çıkmaya başlaması ile beraber gazlı bez ya da diş fırçası ile dişler temizlenmelidir. Bebeğiniz 1 yaşına bastığında ilk diş hekimi randevusunu almalısınız.

* Bebeğinizin ön ve arka dişlerinde oluşabilecek beyaz, kahverengi ve siyah noktaları (çürük belirtileri) kontrol etmeyi unutmayın. Ayrıca çocuğun süt dişlerine ve ilk daimi molar dişlerine fissür örtücü (diş koruyucu) uygulamaları, dişlerin çürüğe karşı korunmaları açısından oldukça önemlidir.

* Bebeğinizi hiçbir zaman su biberonu dışında bir biberonla uyutmayın. 1 yaşından itibaren bebeğin biberondan su kabına geçmesini sağlayın.

evet yasemin bizim doktorumuz da hep söylüyo temizleyin diye dişleri erken çıktı erken çürür diyo ama bizimki ağzını açmıyo ki hiç temizleyemedik

öyle mi acnım ne güzel
sağol canım bilgiler için

günaydın kızlar yasemin1 geçmiş olsun canım
günaydın canım
evet yasemin bizim doktorumuz da hep söylüyo temizleyin diye dişleri erken çıktı erken çürür diyo ama bizimki ağzını açmıyo ki hiç temizleyemedik

küçücük bize ağzını bile açmıyo dişlerini göremiyoz ki
dişlerini nasıl temizleyecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…