2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Mertin saçını kestirmeye götürüyüm diyorum önne çok geliyor, kendi kuaförüme götürücem sizce çok ağlarmı.Hiç kestiren varmı. Doğum gününümü beklesem.

ayşecm evt ne dr küçük yaptırırsan o kadar olay oluyo kesiyolar pipinin ucundaki derisi yapıştırıyolar yanlara canım bana doktorum şematik olarak göstermişti ama cesaret edemiyorum narkoz verip bayıltçaklar ameliyathanede yapçaklar sünneti

canım biz bonus kafa olduğumuz için uzayan saç kıvrılıyo tepeye-tatlicadiarzu-
kendin kes yada bebek kuaförleri var burda e-bebekte batuhanın saçları uzun olsa oraya götürürdüm

canım biraz dur bakalım
olmadı büyümüixlerden al babymixlerden al dene ben öyle yapıyorum

canım babymixi verdim önceleri yyordu ama artık onuda ymeiyor

yoğurt yemiyorsa yoğurt çorbası verin kızlarrr benim kız da yoğurt yemiyo ama yoğurt çorbasına bayılıyooo

canım hergünde yoğurt çorbası olmazki..haftada bir iki gün yiyor.. ama işte ayır yese daha iyi değilmi

valal canım ne biliym inş yer ya.. yoğurtta önemli değilmi büyüymek için ama dimi

kızlar bizimde bugün 10ayımız bitti maşllah kzıımaaaa
maşalah melisime canım nice aylara yıllara inşallah

valalcanım heryertoplanık şu belirsizlik nekdar zor eşimaradıyerineadam arıyolarmış bugünayrın gidersin demişler kirazzamanıda geliyoolsada kiravermezdikkk
ay evet çok zor hemde ev toplanık belirsiz walla zor canım eşin kendimi çıkıyo işten çıkardılarmı nereye gitçeksiniz aynı yerdemisiniz

yokcanım tayin bellide zmanı bugün yarın işte haber bekliyoruz çocukla zor olurdiye topladık hafta sonalrı

neslihancım, sağol incilerimiz için.
yasemin, doğru diyorsun bir şekilde çıkarıyoruz dişleri.
ayşe ,hiç düşünme sünneti yaptır derim ben.çünkü ben oğlumu doğumun ertesi günü sünnet ettirdim.24 saat dolmamıştı bile doğalı.ve 2640 gr doğmuştu .ameliyathanede yapıldı sünneti.göbeğinden önce sünnet yeri iyileşti.o gün biraz mızmızlandı ama ağlamadı.3 gün sargıda kaldı.bezini 4-5 saat bağlamadık.sonra normal bağladık.hiç ilaç kullanmadık.yeni doğduğu için acıyı hissetmezmiş çünkü.
süt olayına gelince; oğlum beni hiç emmiyo 1 aydır.sağıyorum ve zorlada olsa günde 50 ml anca çıkıyo.şifa niyetine de olsa veriyorum.akşam muhallebisini şişe sütle yapıyorum ben.dün bir doktora mail atmıştım(isim vermek yasak olduğu için veremiyorum k...r t.ğ.u) bana günde süt alımının 500 ml altına inmemesini söyledi.1 aydır falan zaten veriyordum ben sulandırarak.şimdi sulandırmadan veriyorum.sade içmesede birşeylerle karıştırıp veriyorum.yoğurt,peynir,kahvaltı,çorba ,muhallebi gibi...

bugün annem geliyo kızlaaaaaaaaaaarrrr:dance::teytey:
gözün aydın canım.

Torunlarına ölüp bitiyorlar biizimkiler, ne yapıyorlarsa bize yapıyorlar valla. Benimkide uzak ama ayda bir gelir 1 hafta 10 gün kalır bunalıma girerim.
Oğluma hep bir kusur bulur. İnsan torununa armut dermi ya.
ay yuh yani ne dangalakmış.sensin armut aptal kadın deseydinsempatiksalakcinni

canım benım ablam da 2 oğluna doğdukları gun yaptırdı.bı sorun olmadı çok şükür bugune kadar.ama şubatta kuzenım doğum yaptı oğlu oldu.o da yaptıracaktı ama kayınbıraderı ürolog.o izin vermemiş önermıyoruz bız demış.her dr başka yani.

kızlar bizimde bugün 10ayımız bitti maşllah kzıımaaaa
maşallah

bizimde dün bitti 10. ayımız..11den gün adlık şükürler olsun:))
size de maşallah.

napıyosunuz kızlar buğün bakamadım hiç yemek yaptım anca ortalık topladım camasır ascam
ela uyuyo uyansın onunyemeğini yedirip süpürüp silcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…