Sen taşınacaksın birazda ondan sallıyon, benim misafirim gelip gidiyor urtanıyorum valla.
canım biraz dur bakalım
olmadı büyümüixlerden al babymixlerden al dene ben öyle yapıyorum
yoğurt yemiyorsa yoğurt çorbası verin kızlarrr benim kız da yoğurt yemiyo ama yoğurt çorbasına bayılıyooo
valal canım ne biliym inş yer ya.. yoğurtta önemli değilmi büyüymek için ama dimihülyacım elma sirkesi olucak kırmızı elma sirkesi daha faydalıymış şişenin üstünde kırmızı elma resimleri oluyor onlar
Armycim benim oğlumda yemiyordu ama alıştı zamanla, bir kaç gün sonra yine dene
belki diştendir
maşalah melisime canım nice aylara yıllara inşallahkızlar bizimde bugün 10ayımız bitti maşllah kzıımaaaa
ay evet çok zor hemde ev toplanık belirsiz walla zor canım eşin kendimi çıkıyo işten çıkardılarmı nereye gitçeksiniz aynı yerdemisinizvalalcanım heryertoplanık şu belirsizlik nekdar zor eşimaradıyerineadam arıyolarmış bugünayrın gidersin demişler kirazzamanıda geliyoolsada kiravermezdikkk
selam kzıalr. nasılsınız?
maşalah melisime canım nice aylara yıllara inşallah
sagolcanım amin
ay evet çok zor hemde ev toplanık belirsiz walla zor canım eşin kendimi çıkıyo işten çıkardılarmı nereye gitçeksiniz aynı yerdemisiniz
gözün aydın canım.bugün annem geliyo kızlaaaaaaaaaaarrrr:dance::teytey:
ay yuh yani ne dangalakmış.sensin armut aptal kadın deseydinsempatiksalakcinniTorunlarına ölüp bitiyorlar biizimkiler, ne yapıyorlarsa bize yapıyorlar valla. Benimkide uzak ama ayda bir gelir 1 hafta 10 gün kalır bunalıma girerim.
Oğluma hep bir kusur bulur. İnsan torununa armut dermi ya.
canım benım ablam da 2 oğluna doğdukları gun yaptırdı.bı sorun olmadı çok şükür bugune kadar.ama şubatta kuzenım doğum yaptı oğlu oldu.o da yaptıracaktı ama kayınbıraderı ürolog.o izin vermemiş önermıyoruz bız demış.her dr başka yani.ayşecm evt ne dr küçük yaptırırsan o kadar olay oluyo kesiyolar pipinin ucundaki derisi yapıştırıyolar yanlara canım bana doktorum şematik olarak göstermişti ama cesaret edemiyorum narkoz verip bayıltçaklar ameliyathanede yapçaklar sünneti
maşallahkızlar bizimde bugün 10ayımız bitti maşllah kzıımaaaa
size de maşallah.bizimde dün bitti 10. ayımız..11den gün adlık şükürler olsun:))
kızlar nerdesin yaw temizlik yapıom arada bakıyorum hiç bişi yazmamışsınızzzz[/QUOTE
ben de aldım kızımı ıkram almaya gıttım.arkadaş da yoldaymış aradı gelır bırazdan
bizim de c.tesi gunum 9.asyımız bıtıcek kısmetse 10 aylık olacak derın hanımhihoyyyt sanki daha dün doğdular yaa ne çabuk geçıyo günler.
Kızlar taŞınıyozzzzzzzzz haber geldİİİİ
hadi gözün aydın canımm ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?