günaydın kızlar, çok uykusuzum bende , bizimkide uyumadı hiç, hatta servisi de kaçırdım ,yeni geldim işe,
kızlar balkabağı çorbası yapmıştım dün onu severek yemiş oğlumtavsiye ederim
tarifi burda bir arkadaş vermişti
yumurta bende gün aşırı veriyorum ama tam yumurta sarısı
birde kızlar herobaby 8 tahıllı aldım, ama daha denemedim hiç veren varmı? memnunmusunuz?
sakın doktorun kesinlikle yasakladığı şeyler kuru fasülye ve nohut..
zor valla canım yedirmek ter döküyorum bende yedirecem diye ki ek gıdaya 4 gün önce geçtik..
aynı marka pompa bende de var canım.aynı şekil benim bebeğimde emmek istemiyor ve sütüm az.Hemen 5 dk içinde akmasını beklemeyeceksin.15-20 dk boyunca bekle pes etme,sesi seni huzursuz etmesin.Sabırla bekle.Bide ben hep dua ediyorum.Bir damlada gelse şükürler olsun diye.Ayet-el Kürsi,Felak,Nas tabi inanç meselesi biraz da ama sanki dua ettikçe istedikçe veriyor Rabbim.Şükürler olsun.Az da çıksa pes etmiyorum 1 damla bile ağzına gitse fayda.Gerekirse 1 saat otur bekle pompayla saatte bir sağmayı dene.ben çalışıyorum işyerinde 8-4 arası 2 kez sağıyorum.Akşam emse bile arkasından yine sağıyorum biberonla bile içmek istemiyor bazen ağzına bardakla döküyorum.
elimden geleni yapıyorum.hayatımda hiç bu kadar sabır göstermemiştim.Ama bu sabrım ödülü çok büyük.Allah a şükürler olsun.
günaydın kızlar,
sinirden ağlamak züereyim, iyice iştahsız oldu bu kız yaa, en son gece 4 te yemişti, sabah ne kahvaltı yaptı ne mama yedi, noldu bu çocuğa anlamaıyorum, sıkı sıkı kapıyo ağzını, üstelersem kaşığı görünce ağlayıp bağırıyo, depresyondayım iyice yaa(
Burdan bir arkadaşa doktoru tavsiye etmiş, nohut ve fasulyeyi, ya bu doktorlarıda anlamak mümkün değil, birinin olur dediğine diğeri olmaz diyor, en iyisi kafana yatan neyse onu uygulamak.
bende 8.aydan sonra verilebilir diye biliyorum , bulabilrsem link eklerim
Hülyacım teşekkürler denicem bu akşam tahılı
Saadetçim kolay gelsin çok yorma kendini , ben bıraktım artık ne kadar olursa , koşturmaktan hasta oldum, başım dönüyor sık sık, çocuk kucağımdayken bir döndü başım geçen gün yavrumun kafası çarptı kapıya, hafif vurdu bişey olmadı ama çok ağladı şimdi daha dikkat ediyorum
yarın izinliyim ya nörolojiye gitçez bakalım
iyi akşamlar kızlar mama sandalyesi kullanan varmı aranızda chicco polly ye iyi diyorlar ama çok pahalı kullanabilcez mi orası da malum ıkea nın mama sandalyesi 30 tl.kulllananlar da mennun aranızda kullanan var mı
gülçincim ben önce ıkeanın mama sandalyesini aldım..tepsısıyle bırlıkte 45 falan oluyo galıba.ama pek guvenlı gelmedı bana..lazımlık gıbı bısey..esımde pek begenmedı...bıde bızımkı pek dengelı oturmadıgından oraya buraya devrılıyo...kenarlardan tutuyodu...sonra cihicconun poly çift kılıflısını aldık...o cocugu cok ıyı kavrıyo...ama tabı bıraz hantal ıkeanınkıne gore...ben memnunum ama artık salonumda bebek malzemesı alcak yer kalmadı ınan...
buarada özgecım adım neslıhan
ya arkadaslar kotu olan ne bılıyomusunuz ben bu sut allerjısı durumunu ek gıdalara gecınce anladım..bebegım cok kusuyodu kusar dedıler..kakası bazen mukoza gıbı oluyodu..arada oldugundan acıkcası hıc kotu bısey aklıma gelmedı...genelde kakada kanama oluyormus...bızımkınde hıc boyle bısey olmadı...gozlerının altında cokme ve kızarma oluyodu bunuda goz pınarı tıkanıklıgına baglıyodum...cock gazlı bır bebektı ama her bebekte olabılıyo...yanı benım sutume devamlı gecmıs yavrumdan ondan bu kadar sıkıntılıymıs..benkı eymen kaganı devamlı dr a goturdum...ınanın gecen 6 ayda bebegımın bu kadar zorluk yasaması ve bızım bunu anlamayısımız yıktı benı...neysekı daha gec olmadan anlayabıldık...ben dunden berı sut urunlerı yemedım ve eymen kagan oncekı gıbı kusmmuyo
merhaba kıslar nasılsınız? eğmen Kağana geçmiş olsun Neslihan....1 yaşından sora rahat ediceksiniz inşallah.Nisayada maşallah artık yavaş yavaş tek başına uyumaya alıştırmamız azım bebişleri nasıl olcak onuda bilemiyorum?
Mümine sende online sin azramızı öpüyorum Azra isminin bende çok önemli yeri vardır canım kaybettiğim kızımın adı Azra'ydı Rabbim senin bebeğine uzun ömürler versin
arkadaslar tahıllar malum bebek ıcın cok faydalı...mılupanın falan 7 tahıllı falan kasık mamaları var...mama vermek ıstemıyorum ben acıkcası tahılları bebegımıze ne sekılde verebılırız
herkese iyi akşamlar umarım bebişler de siz de iyisinizdir
biz kızımla savaşmaya tam gaz ediyoz yemek yedircez diye.canı isterse güzel yiyor ama artık meyvelere ağzını hiç açmıyo.balık kemiksuyu veiyorum artık.köfteyi yutamıyo kıymayı nasıl vericeğimi şaşırdım köfte yapıp suda haşlamayı düşünüyorum bizden böyle bazen bizim salçalı yemeklerden de veriyorum yasak ama napıyım onları yiyo ağzının tadını biliyo bu veletler
off kızalr canım çok sıkılıyo yaprak dökümünü izliyorum ama oda sarmıyo ben daha mama sandalyesi almadım erken diye düşünüyorum ama alsammıkı kızımın elleri hiç durmuyo mama yerken ama onda zor yer gibime geliyo
yumurta protein acısından cok zengın oldugundan haftada 3 yumurta sarısını gecmemek gerekıyor.kahvaltıya bırgun peynır konursa bırgun yumurta konulcak.ıkısı aynı anda konmıycak ve de yumurta gun asırı verılcek
kızlar bişey soracağım..sabah sabahda onun için girdim..cvplarsanız çok sevınırım...bebeğım 1 aydır sadece uyursa emıyordu..1 haftadır artık hiç emmiyor..kaşıkla beslenmek daha cok hoşuna gıttı...bende medela dıye bır markanın süt sağma makınesını aldım..sagıp vereyım dıye.ama öyle çok azalmış ki sütüm damla damla geliyor...sizce devam etmelimiyim eskısı gıbı fışkırarak gelir mi??deneyenınız varmı??bırde kaç saatte bır ne kadar süreyle sağmalıyım...fikri olan var mı??
günaydın kızlar,
sinirden ağlamak züereyim, iyice iştahsız oldu bu kız yaa, en son gece 4 te yemişti, sabah ne kahvaltı yaptı ne mama yedi, noldu bu çocuğa anlamaıyorum, sıkı sıkı kapıyo ağzını, üstelersem kaşığı görünce ağlayıp bağırıyo, depresyondayım iyice yaa(
hiç zorlama müminecim.nezaman yemek isterse.bide başta oyunlar yaparak şarkı soleyerekmi mı verdin ek gıdaları..bi yerdeokumuştum.normal birşeymiş gibi yemek yedirin.çocuğunuz oyun olarak algılamasın.yoksa oyun bitmesin diye ağzını kapar yada ne bilim oyun yaşı geçtikçe yemeye daha çok direnç gösterir gibi şeyler yazıyodu...
inş. binnurcum, biraz kabız belki ondandır, bi de sürekli su istiyo hep ağzı kuruyo, böyle bi sorun yaşayan varmı aranızda
bende 8.aydan sonra verilebilir diye biliyorum , bulabilrsem link eklerim
Hülyacım teşekkürler denicem bu akşam tahılı
Saadetçim kolay gelsin çok yorma kendini , ben bıraktım artık ne kadar olursa , koşturmaktan hasta oldum, başım dönüyor sık sık, çocuk kucağımdayken bir döndü başım geçen gün yavrumun kafası çarptı kapıya, hafif vurdu bişey olmadı ama çok ağladı şimdi daha dikkat ediyorum
yarın izinliyim ya nörolojiye gitçez bakalım
Çok güzel bilgiler var paylaşayım istedim. Anne ve Bebek ile İlgili Tüm Bilgiler : BebekBilgi.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?