canım gene gececisin galibayerimseniben saol tatlım hadi bakalım güle güle kullanın bizim burlarda yakında bim yok almadım bakalım belki alırım bende ilerde lazım olur
evt canım poyraz hala uyumadı saol tatlım evt ilerde ancakkullanır şimdi sadece ısırmaya çalışıo:icecream:
açmı bırakıyon çocuu napıonnlülülülülülü
ay inanmıyorum yaa benim kızım çok fena içerde mutfaga gittim mamasını hazırlamaya yürütecindeydi yürütecinden çıkmış yerde yuvarlana yuvarlana kapıya gelmiş allahtan anladım yavaşca açtım bilmeyen birisi olsa çat diye açar allah korusun çok fena tek bırakıp mama bile hazırlamaya gidemem artık cadı ya
yusuf kayra 7 den beri uyuyor erken uyudu sabah 5te dikçek beni ayağa
hadi ya nereye çıktı cnm hayırlısı olsunevet canım eşimin tayini çıktı taşınıyoruz
valla sorma neslihancım ağlasa duyardımki zaten kendini çıakrtmış içinden nasılda becermiş onu yere yakın ya canı acımamış dememkki sarkıtarak çıkmış içinden cadoloz bide bana gülüyo yaa kaydirigubbakcemile3a hülyacım ciddimisin şaka gibi yaw nası çıkmış düşmüştür ee ağlamadımı ay bi dakka bile göz ayırmamak lazım artık bebişlerden
yusuf kayra 7 den beri uyuyor erken uyudu sabah 5te dikçek beni ayağa
kendi ağlamasıyla baktırıo valla öyle bi hata yapsam evi başıma yıkar heralde:roflol:
canım poyrazda aynı çıkıo yürütçden ben artık kullanmıyorum yada yanımda olduğu zamanlar koyuyorumsempatiksalakcinni
tatlım sabah erkenden kalkmasıda çok kötü oluyo bide sen çalışıosun poyrazda yeni uyudu ama sabah 7de kalkar-tatlicadiarzu-
maşallah prensimize yaa aman benimki erkende uyusa geçde uyusa 7 olmadan diker herkesi ayağazemuszemusyusuf kayra 7 den beri uyuyor erken uyudu sabah 5te dikçek beni ayağa
iltihap olmamasına sevindim canım tatlı uykularroku oku başım döndü kızlar ne çok konuşmuşsunuz
çok alıntı yaptım ama yazacak halim yok
aklımda kalanları yazayım
peynir konuşmuşsunuz ben labne veriyorum krem kıvamında olduğu için severek yiyor ayr yediriyorum
bugün balkabağı çorbası yaptım çok vitaminliymiş bebeklere aklınızda olsun kızlar
yusuf kayram kaç gündür kulağını tutuyordu bişey yemiyordu doktora gittik bugün diştenmiş, bir hafta daha sürecek dedi, ara sıra calpol yada dolven ver dedi
iltihap yokmuş çok şükür , boğazı kızarık biraz ama antibiyotiğe gerek yok dedi
benimkide uyumaz normal zamanda doktora yaklaştık bebek arabasnda uyudu :)
Hülya canım hoşgeldin gerimi döndün :)
Neslihancım annen gelmş seninde gözün aydın
kızlar unuttuklarım varsa kusura bakmayın
ben yatayım çünkü erken kalkacağım garanti(
iyigeceler, tatlı rüyalar
Sabahın ilk annesine günaydın şimdiden
sanada dedim cicimbanamı dedin cicim:icecream:
hay maşşlah e kızlar varya bizimki tembelay inanmıyorum yaa benim kızım çok fena içerde mutfaga gittim mamasını hazırlamaya yürütecindeydi yürütecinden çıkmış yerde yuvarlana yuvarlana kapıya gelmiş allahtan anladım yavaşca açtım bilmeyen birisi olsa çat diye açar allah korusun çok fena tek bırakıp mama bile hazırlamaya gidemem artık cadı ya
sagol zonguldaga çıktıhadi ya nereye çıktı cnm hayırlısı olsun
valla sorma neslihancım ağlasa duyardımki zaten kendini çıakrtmış içinden nasılda becermiş onu yere yakın ya canı acımamış dememkki sarkıtarak çıkmış içinden cadoloz bide bana gülüyo yaa kaydirigubbakcemile3
zor ya sabah uykusuda öle tatlı oluyoki hele çalışan bayana daha tatlı gelir yaşından sonra tam düzene girer yemelerş uykuları artık
günaydın neslihancım gözünaydın annen gelmiş.Dün gittim kızımın dişinin sadece ucu görünüyor çok şükür.
neslihan diğer neslihan diye ayırtedilmek gerekiyor.eniyisi ben never olim tekrardan karışıklık gitsin.yada birimiz nesli birimiz neslihan olalım.bu mevzu Senin adın Mustafa Kemal olsuna döndü bu vesileyle O nuda anmış oldum.Allah rahmet eylesin.
HERKESE İYİ HAFTASONLARI.BEN ÇALIŞMAYA DEVAM ÖĞLENE KADAR İŞYERİNDEYİM
kolay gelin tatlım hafta sonu zorolur neslihancım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?