2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aman filizcim deme.. inş benimki sever.. peyndie öenmli besin ya..
inş canım yesin ya ben çok severim şükür ki inan da seviyo peyniri akşam peynir yedirdim biz sofraya oturunca ona da peynir verdim karnını doyurmuştum önceden bizimle yesin diye atıştırmalık verdim
canım ben mantarlı kuşbaşılı güveç yapıyorum mantarla genelde

ellerine sağlık canım

Neyse bugünde mantarlı yumurta pişirip çayla yeriz artık, evde doğru düzgün yemek yapmıyorum, eşimde yazık hiç seslenmiyor, hep sucuk patates, kahvaltı yapıyor.

ee canım çocukla nasıl yapacan zor buna da şükür hemde çalışıyon yani olacak o kadar bebekler büyüyene kadar
bende annem olmasa yapamam yani neyseki annem yanımızda da yapıyom yoksa bizde hergün kahvaltı yaparız

neslihan gözün aydın cnm
diğer neslihan incileriniz hayırlı olsun cnmm bak dün yok diyodun buğün çıkmış sorunsuz çıkar hepsi inş
kızlar amma cok yazmışsınız cvp veremdim aklımda kalanlara yazdım
evde yoktuk gezmeye cıktıkkk

sadoş gelmiyomu canım
saadetmi cnm isterse gelir artık ona kalmış bişi ben bilmiyorum sempatiksalakcinni
yok canım yarın gidecek eşim bihafta orda kalcak ev bakacak bulursa hafta sonu taşınacaz canım sagol sordugun için
biz çok kullandıgımızdan sabah 10veriyosan gecede 10verecen hiç kaçırma çok önemli
nereye taşınıyonuz kız buluşma işimiz suyamı düşüyo yoksam
canım hoşgelidn tekrardan :))
hoşbulduk tatlım benim yaa

mrb kızlar
neslihan gözün aydın canım
diğer neslihan inciniz hayırlı olsun tatlım bizim daha hiç dişimiz yok
kızlar bugün bim den laptop aldım poyraza aslında çok güzel kelimeleri öğretiyo
mesela a ya basınca anne b ye basınca baba felan diyo harfleri tek tek sayıyo ama poyraz çabuk sıkıldı
daha çok ısırmaya çalışıosempatiksalakcinni

canım gene gececisin galibayerimseniben saol tatlım hadi bakalım güle güle kullanın bizim burlarda yakında bim yok almadım bakalım belki alırım bende ilerde lazım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…