inş canım yesin ya ben çok severim şükür ki inan da seviyo peyniri akşam peynir yedirdim biz sofraya oturunca ona da peynir verdim karnını doyurmuştum önceden bizimle yesin diye atıştırmalık verdimaman filizcim deme.. inş benimki sever.. peyndie öenmli besin ya..
canım ben mantarlı kuşbaşılı güveç yapıyorum mantarla genelde
İşler beni bekliyor kızlar ben kaçar görüşürüz.
Neyse bugünde mantarlı yumurta pişirip çayla yeriz artık, evde doğru düzgün yemek yapmıyorum, eşimde yazık hiç seslenmiyor, hep sucuk patates, kahvaltı yapıyor.
saadetmi cnm isterse gelir artık ona kalmış bişi ben bilmiyorum sempatiksalakcinnisadoş gelmiyomu canım
nereye taşınıyonuz kız buluşma işimiz suyamı düşüyo yoksamyok canım yarın gidecek eşim bihafta orda kalcak ev bakacak bulursa hafta sonu taşınacaz canım sagol sordugun için
biz çok kullandıgımızdan sabah 10veriyosan gecede 10verecen hiç kaçırma çok önemli
hoşbulduk tatlım benim yaacanım hoşgelidn tekrardan :))
saadetmi cnm isterse gelir artık ona kalmış bişi ben bilmiyorum sempatiksalakcinni
nereye taşınıyonuz kız buluşma işimiz suyamı düşüyo yoksam
hoşbulduk tatlım benim yaa
gözünaydın neslihancım
gozun aydin nelihang
saolun kızlarrneslihan gözün aydın cnm
diğer neslihan incileriniz hayırlı olsun cnmm bak dün yok diyodun buğün çıkmış sorunsuz çıkar hepsi inş
kızlar amma cok yazmışsınız cvp veremdim aklımda kalanlara yazdım
evde yoktuk gezmeye cıktıkkk
mrb kızlar
neslihan gözün aydın canım
diğer neslihan inciniz hayırlı olsun tatlım bizim daha hiç dişimiz yok
kızlar bugün bim den laptop aldım poyraza aslında çok güzel kelimeleri öğretiyo
mesela a ya basınca anne b ye basınca baba felan diyo harfleri tek tek sayıyo ama poyraz çabuk sıkıldı
daha çok ısırmaya çalışıosempatiksalakcinni
neslihancım hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?