günaydın neslihancım gözünaydın annen gelmiş.Dün gittim kızımın dişinin sadece ucu görünüyor çok şükür.
neslihan diğer neslihan diye ayırtedilmek gerekiyor.eniyisi ben never olim tekrardan karışıklık gitsin.yada birimiz nesli birimiz neslihan olalım.bu mevzu Senin adın Mustafa Kemal olsuna döndü bu vesileyle O nuda anmış oldum.Allah rahmet eylesin.
HERKESE İYİ HAFTASONLARI.BEN ÇALIŞMAYA DEVAM ÖĞLENE KADAR İŞYERİNDEYİM
ben heryere yetişirim kızz öğrenemedinmi sen dahaagünaydın eminecim
neslihan 7de kalkıyoda ne oturrrroyon bakam 2lere kadar uyusana kız sonra bize yazamıyon heeeeeeeesırnaşık şeyklava:
ellerine sağlık cnm afiyetle yer inşallah bizde kahvaltıdan yeni kalktıkgünaydın kızlar sabah 6 da ayaktaydık kızım tekrar uyudu uyandı bile.ben de söylemesi ayıptır ekmek üstüne bişeyler yapıp fırına verdim kahvaltıya , fırın yanıyoken bi de portakallı kek yaptım kızım yesin diye bakalım yiycek mi ?sabahın köründe bunlarla uğraştım kahvaltımızı bile yaptık bugün hava güzel olursa kızımı dışarıya çıkartıyım diyorum hazır evdeyken
emelcim demiştim ben diştendir allahtan iltihap yokmuş çünkü bizimki 5.aydan beri eli kulağında hep hiç gitmiyo
evet ya akşam açılmadı bi türlüsinir oldum bendeahada açılmış burasıııııı
evet canım geldim de inandan yazamıyom kineyapalım canım senneediyon
nesli maşşlahın var neyapıyon bakam
aha filizde gelmiş
evet canı ctesi ya ondan güzelim yoksa biliyon yanikahvaltı yaptık cnm dışarı çıkçaz bakim bi dedim sizee filizcim günaydınn
bugünkü günaydınıda sana yolladım ama ilk aniiş sen olmadınn
canım kek çoktan pişti ama benim uyuz kızım yemedi ya kafayı yiycem valla
oh kekden bizede yolla özlem
kız filiz sesin çıkmıyo
hüliş kankam hoşgeldin
nasılsın
inan çekil aradan :)
ii kanka senden
gerçi yanlız kaldım çok mutsuzum
iş yapa<cam amamelis gözünün önünden ayırmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?