2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yine de doktorunu ara derim daha iyi olur.

Kızlar benim yavrumun ilk dişi çıktı çok mutluyum.Geç oldu ama güç olmadı maşallah kuzuma

hayırlı olsun bizimde üsteki bi tane tameamen çıktı alttakiler çıkmıştı zaten birbirine sürtüyo cırt cırt ettiriyo

Doktoru aramama gerek yok o zaman değilmi canım.

İlacın kutusunun üzerine 4/3 ölçek yazık altınada tok deyip 1 çizik atmış.

Tereddüdteyim

güvenebilirsinnn tok karna günde birkere yarım ölçekten biraz fazla vereceksin cnm dr aramana gerek yokkk tabi içine sindiyseee

ayrıca çok güzel oyunlar devam et çünkü bu aylarda sadece bunları öğretebilirmişsin daha fazlasını beklemee herşeyi karıştırmasına ellemesine izin ver aynada suratını tanıt bak burnunn kulaklarınnn gözlerinn gibii üst üste bişeyler koy devirrr battaniyesinin altına en sevdiği bişeyi koy 1 2 kere göster sonra bırak kendisi bulmaya çalışsınnn sürekli yaptığın şeyleri onada anlat bak yemek yapıyorummm çamaşır katlıyorumm senin cicilerini dolabına yerleştiriyorumm vs. araştıra araştıra okuya okuya öğrendim bende bu bilgileriiii babasıyla yalnız bırak odada bazennn senden öğrenmediklerini o yapınca hemen öğrenecek sende farkedeceksinnnn benim kız elinde ne varsa sadece babaya dedeye ananeye veriyoo bana vermiyo mesela

aşk kırınıtısı canım bende cee e oyunu oynuyourm..çok seviyor.. yok olup çıkıyorum kırlıyor gülmekten..aynada kendi syrettiyorum onuda seviyor.. yüzünü akpıyıp örtüyü kendi çekiyor..çok seviyo.r. bende eline zararı olmcıak ne vrsa veriyorum.. cezviz bende hergün veriyorum en az 1 tane.. birde fındığa başladık şimdi.. balıkda yeni yeni vermeye başladım. sevdi Allah'tan balığıda.. işte ablasıyalda çok güzel oynuyor..tv sevmiyor benim kuzu..

Ben cevizi cicibebeyle kaıştırıyorum, geçen peynir verdim kustu yavrum hiç kusmazdı peyniri hiç sevmiyor, seninkideçok kusuyor değilmi, mide reflüsü çok olurmuş çocuklarda doktorun ne diyor canım. Birde ben kaşığı doldurduğum zaman öğürüyor az az verince sorun olmuyor.

Cam kavanozları denemedim, benimki cam ve metale dişlerini sürtüyor kaşımak için içim kıyış kıyış oluyor hem dişlerine zarar vermesin diye vermiyorum.

bizimkide geçen kayınpederi aramış nerden bulduysa olutyo öyle
kayınpederi de pek aramam
sen aramazsan arama torunum arar diyo

o ne tatlım ya
kusura baka anlamam ki

cep telini benimkide seviyor.. mümükün odluunca vermyiorum tabi.. zararlı.. ev teli veriyorum.. oda aradı kaç kez biryerleri.. .. elektroniğe meraklı ..kumandayı çok seviyor.. bsıyor değişiyor ekran bakıp gülüyor.. anlıyor kendinin yaptığınıda..

kusuyo canım ya
ondan veremiyom

peyniri benimkide zor yiyor.. oğurtta sevmiyor zaten.. ne olcek böyle bilmiyorum. görümcemin kızıı sevmedi peyniri.. 13 yaşıdna hala sevmiyor yemyior.. inş öyle olmaz buda

Çok saol canım süpersin.Şeniz

Benimkide sadece 118 80 reklamına bakıyor eskisi gibi tv izlemiyor artık.
Bende odaya saklanıp kolumu bacağımı gösteriyorum yürüteçle gelip beni buluyor kırılıyor gülmekten, kafasına mendil koyuyorum onu çekiyor, kendi başıma koyuyorum onu alıp gülüyor. Neredeyse aynı şeyleri yapıyormuşuz.

kızlar teşekkür ederim inşallah diğer dişlerimizde sorunsuz çıkar.

Filiz canım bütçe gelir ve giderlerin tahmin edilmesine dayalı bir süreçtir kısaca.

evet ya bende kına mendilinden var onu kafayta koyuyoruz çekip alıyor.. kendi kafama koyuyorum gene çkeliyor çok seviyo o oyunu..:))saklanma oyununuda babasıyla oynuyor.. babası saklanıp çıkıyor baylıyoro..

saol canım merak etme bi tembel tenekede bende varkaydirigubbakcemile5
neslihan cnm 5 dkkdeniz lojman içindede girilcek yer var burda girioz genelde cnm marmaristedegüzel yerler var incekum süper uzak biraz tavsiye ederim
davet etde gelelim yazın:lepi:kaydirigubbakcemile3

googledan arasana tatlım ben hiç anlamam zaten

Hülya ne yaptın ev buldunuz mu?
bulmamışlar cnm eşi gitçekmiş önce o bakçakmış hülişler sabit bi süre daha yani

Kızlar antibiyotiği hergün aynı saattemi vermek gerekiyor? Bilgisi olan varmı

Ya eczacı yazmamış günde kaç kez vereceğimi reçetede 1 çarpı 3/4 ölçek yazıyor, sanırım günde 1 tane değilmi, eczanenin numarasıınıda bilmiyorum.
aynı saatte ver cnm evet maksmum yarım saat aksatma obsiyonun var diye biliyorum evet günde bi defa aynı saatte 4te 3 ölçek
Canım yine de doktorunu ara derim daha iyi olur.

Kızlar benim yavrumun ilk dişi çıktı çok mutluyum.Geç oldu ama güç olmadı maşallah kuzuma
dişiniz hayırlı olsun canımopuyorumnanaktan

peyniri benimkide zor yiyor.. oğurtta sevmiyor zaten.. ne olcek böyle bilmiyorum. görümcemin kızıı sevmedi peyniri.. 13 yaşıdna hala sevmiyor yemyior.. inş öyle olmaz buda
benim kardeşim 15 yaşında ablam 31 yaşında hala ikiside peynir yemez bi ben yerim
bzimki de air wick reklamına bakar mutfakta yürüteçte ise koştura koştura gellir izler geri gider maşallah
kızlar teşekkür ederim inşallah diğer dişlerimizde sorunsuz çıkar.

Filiz canım bütçe gelir ve giderlerin tahmin edilmesine dayalı bir süreçtir kısaca.

hımm anladım canım muhasebeden pek anlamam kusura kalma

aşk kırıntııs ben domatesli biberli tavuylu soteliyorum.. bol baharta birde çok güzel oluyor..pilavla yakışıyor ..

Saol canım.Şeniz

canım ana yemek olarak bilmiyorum ama ben türlü yapıyom mantarlı çok güzel oluyo içinde ayrı bi tat veriyo mantar
cokacimcoook

Tavuk dün pişirdim canım evde sebze yok.

aşk kırıntııs ben domatesli biberli tavuylu soteliyorum.. bol baharta birde çok güzel oluyor..pilavla yakışıyor ..

Tavuk soteyi dün yaptım canım evet çok güzel oldu ilk defa pşirdim eşimde beğendi.

Neyse bugünde mantarlı yumurta pişirip çayla yeriz artık, evde doğru düzgün yemek yapmıyorum, eşimde yazık hiç seslenmiyor, hep sucuk patates, kahvaltı yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…