tel şehriye dün annem yapmış dün kendimize yaptığım makarnadan verdimfilizcim ne var evde bizimki tel şehriyeyi seviyo yediği zaman tavuk suyu varsa hazırda yapabilirsin
eee herşeyi yemiyo tatlım biliyonkız çocuk çorba yiye yiye çorba oldu makrna filna yemiyomu tavuk
hadi bekliyom çok aramız yok :))))
yeme annesi yeme kafayı senin fıstık zateb pek pütürlü yemiyodu yutamıyodur belki yavaş yavaş alışır parmaklarınla ez ez öyle yedir benimki eline dilim versem kemire kemire yiyo ama hep eline veriyorum ekmek poğaça kek 7.aydan beri doktorumuzun tavsiyesiyle şimdi yiyo herşeycanım kek çoktan pişti ama benim uyuz kızım yemedi ya kafayı yiycem valla
evt cnm oğluş uyuyo uyansın çıkarız ufak ufakoh annenle geziceksiniz he nesli ne güzel
ay dimi cnm kocişin gitti bakalım hayırlı haberle döner inşallah allah kavuştursun cicimii kanka senden
gerçi yanlız kaldım çok mutsuzum
iş yapa<cam amamelis gözünün önünden ayırmıyo
yeni inciniz hayırlı olsun sağlam olsun inşallah filizcimvalla canım ya
sen nasılsın
3. diimiz detamamen çıktı
hadi bakalım inşallah alabilir tatlımbenim eimde izin almaya gitti bakalım dünden beri rahat vermediler adama
10 nisanda polis bayramı diye vermek istemiyolarmış
müdür çağırdı gitti bakalım ne olacak
hadi gözün aydın tatlım git kızınla vakit geçir tadını çıkarFİlİz 3.dİŞİnİz hayırlı olsun.hÜlyacım sana da kolay gelsİn gÜzelİm
bende evİme gİdİyorum oh İŞ bİttİ : ))))))))))
resmini çekde koy kızben yanlızım ben yanlızım yanlızım kız filiz arabaya atlada beni almaya gel
melisin saçlarına lastikle bgladım bişer oldu maşllah dalları çıktısırnaşık şey
cnm hergün çorbamı yapıyon ben köfte balık falan yedirim pilav makarna bugün kereviz pişirdim onu yedircem canıminana ne çorbası yapsam acaba bugün fikir kızlar
ellerine sağlık canım hava burda süperhülya göndereyim tabi canım. ben de temizlik yaptım çamaşır falan attım bakalım hava bi kapanıyo bi açılıyo belki çıkarız
değişiyolar canım her gün değişik bişey icat ediyo bizimkide batuhanda çok seviyo limonu bayılıyo ekşi şeylere kahvaltıda reçel veriyorum suratını buruşturuyosırnaşık şeyFilizcim ben çalışmıyorum evdeyim, doğumdan sonra bıraktım işi.
Kızlar mert 2 gündür çok değişti, isteklerini zğlayarak yaptırmak istiyor, yastıklara karşı inanılmaz lgisi var, yastık gördümü ağlıyor veriyorum üstünde boğuşuyor sonra kafasını yere vuru ağlıyor. Tanıyamıyorum artık, dün cinnet geçircem sandım çok zorladı beni, uyumuyorda gözleri açık sallanıyor öyle, kollarımda hamlık oldu artık.
Bizimki artık çorbadan başka bişey yemez oldu, tek yediği meyve kivi, her gün 1 tane yiyor. Tatlı şeylerle hiç arası yok, tuzluları seviyor, hergün 2 tencere çorba yapıyorum değşik değişik.
Limonu veriyorum eline şapur şupur yiyor, kabuğunu koparıp yutuyor.
canım yarım saat obsiyonu var antibiyotiklerin illa tıka basa tok olmasına gerek yok çok aç olmasın yeter içirmişsindir gerçi senYa kızlar 12:30 da laç vericem ama oğlum uyuyor birde tok karnına olması lazım uyandırsam mı ne yapsam.
iyiyz eminecim sabahtan beri gidip gelip bişeyler yedirmeye çalışıyom kızıma yok. valla işim gücüm akşama kadar bişeyler yedirmeye çalışmak artık dengem bozuldu hiçbişey de yapamıyoz aç olduğu için huysuzluk da ediyo
canım aklına anelerde getiriyosun yaaneslihancım bizimki pütürlü yiyor ekmek falan yer de ağzını açmıyo işte aylardır böyle bekliyorum düzelir diye
eminecim işler zaten mahvetti erken çıkınca ama hiç vitamin almıyo zekası gelişmiycek diye korkuyom balık pekmez yoğurt yese gelişimine yeter ama yok anca devam sütü içiyo
cnm inş bişay çıkmaz bende devamsütü veriyorum çünkü drdediği gibi verdiklerimizde zaten cok azını yiyolaren azından takviye olarak ver bencede biz kullandıkyapınca bir kutu vermişlerdi bize ona boşaltım götürmüştüm poşetle deil elada bekledik yapmadı evden götürmüştüm somon türkiyede yetişmiyo mu ben balıkla aramolmadığı için bilmiyorum deniz bölgesinde yasıyorum ama pek sevmem elaya bendesoman ve levrek bide çipra vermiştimkızlar merhaba.bıraz önce dr dan geldık.boyu 73,5 cm maşallah 1 yaş boyu bu dedı dr.ama kıolsu 8900 sadece 200 gr almış1,5 ayda o yuzden ıdrar tahlılı istedi.poşedi taktık derın hanımın çişini beklıyoruz:) babası götırecek hemen tahlıle.
Doktorla -konuştuklarımızı paylaşayım ıstedım
ben pek hazır mama vermıyorum mecbur kalmadıkça.iyi de deid sizin o sebze çorbasına koydukların ız ne kadar sağlıklı dedı.gdo lumu ne kadar tarım ılacı yemış vs.mamalar . yurtdışından gelıyo ve ınanın bızım kendı yedıklerımızden daha sağlıklı.sizin yaptığınız yemeklerde kalori yok dedı.o yuzden de kılko almıyo olabilirmil.iyi baklalım dedık ıltıhap yoksa mamalara ağırlık verelım.siz gene yemeğinizi verın ama yanında mama takvıyesı de yapın dedı..bıraz ondan bıraz ondan.
sonra somon verıyorum dedım hafyada 2 kez falan.somonlar ülkeye şoklanıp gönderılıyolar bulabılıyosanız denız levreği verın dedı.
ya bu poşedi kullanan ver mı aranızda.çişini yaptıktan sonra tahlıle götururken nasıl kapatıcaz akar bu.üstüne mı yapışıyo tekrar.
kızlar merhaba.bıraz önce dr dan geldık.boyu 73,5 cm maşallah 1 yaş boyu bu dedı dr.ama kıolsu 8900 sadece 200 gr almış1,5 ayda o yuzden ıdrar tahlılı istedi.poşedi taktık derın hanımın çişini beklıyoruz:) babası götırecek hemen tahlıle.
ben pek hazır mama vermıyorum mecbur kalmadıkça.iyi de deid sizin o sebze çorbasına koydukların ız ne kadar sağlıklı dedı.gdo lumu ne kadar tarım ılacı yemış vs.mamalar . yurtdışından gelıyo ve ınanın bızım kendı yedıklerımızden daha sağlıklı.sizin yaptığınız yemeklerde kalori yok dedı.o yuzden de kılko almıyo olabilirmil.iyi baklalım dedık ıltıhap yoksa mamalara ağırlık verelım.siz gene yemeğinizi verın ama yanında mama takvıyesı de yapın dedı..bıraz ondan bıraz ondan.
sonra somon verıyorum dedım hafyada 2 kez falan.somonlar ülkeye şoklanıp gönderılıyolar bulabılıyosanız denız levreği verın dedı.
ya bu poşedi kullanan ver mı aranızda.çişini yaptıktan sonra tahlıle götururken nasıl kapatıcaz akar bu.üstüne mı yapışıyo tekrar.
neslihancım bizimki pütürlü yiyor ekmek falan yer de ağzını açmıyo işte aylardır böyle bekliyorum düzelir diye
eminecim işler zaten mahvetti erken çıkınca ama hiç vitamin almıyo zekası gelişmiycek diye korkuyom balık pekmez yoğurt yese gelişimine yeter ama yok anca devam sütü içiyo
kızlar merhaba.bıraz önce dr dan geldık.boyu 73,5 cm maşallah 1 yaş boyu bu dedı dr.ama kıolsu 8900 sadece 200 gr almış1,5 ayda o yuzden ıdrar tahlılı istedi.poşedi taktık derın hanımın çişini beklıyoruz:) babası götırecek hemen tahlıle.
maşallah cnım derine bizimkide 11 kg 75 cm maşallahkızlar merhaba.bıraz önce dr dan geldık.boyu 73,5 cm maşallah 1 yaş boyu bu dedı dr.ama kıolsu 8900 sadece 200 gr almış1,5 ayda o yuzden ıdrar tahlılı istedi.poşedi taktık derın hanımın çişini beklıyoruz:) babası götırecek hemen tahlıle.
maşallah cnım derine bizimkide 11 kg 75 cm maşallahbizde idrar tahlili yaptırdık ama hastanede yaptı çişini eve gtirmedik tatlım bi fikrim yok onun için bende hamsi somon ne varsa veriyorum hepsinin vitamini ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?