2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Neslihan drmumineye doktoru hamsi palamut bir tanede daha vardı bu balıkları yedirme demiş, siyah olan balıklarda cıva çok olurmu.

ay gülincim çıkar hiç bişi olmaz çingene çocuklarına hiçbişi olmuyo olan bizimkilere oluyo

Mert sizinkilerden kısa 70 cm ama doktoru normal dedi. Kilosuda 9 700 gr kilosu çok iyi dedi.

Ben vitamini bırakmıştım sağlık ocağı bıraktırmıştı doktorum yine başlattı.

ınsanlarla temas etmedikten sonra bişey olmazki, helede açık alanda. O kadar da korumamk lazım valla, ben aşırı hijyen sağlamıyorum çocuğa, birçok şeyide ağzına götürüp duruyor.

bnm doktorum demedi canım her doktor farklı kalbimins esini dinliyorum benaklinialirimsmile
gülbincim walla sabah bizle kahvaltı yapıyo normal öğlene doğru meyve öğlen sebze püresi köfte yada balık veriyorum yanlarında bazen pilav makarnayla öğleden sonra yoğurt akşamda bizle sofra yemekleri yiyo yatmadanda muhallebi aralarda hep emziriyorum gece uyanırsa biberon maması veriyorum

bız makarna pilav hiç yemediğimiz için o da yemedı tabı hiç.onlar kılo yapıyo:) ara sıra ona yapıp yedıreyım bari.

Pilava margarin yada tereyağı ve bulyon koyuyorum onuda yediremem çocuğa, sıvıyağ lada yapsam ne eşim yer ne ben o yüzden yapmıyorum, hem benim oğlan pütürlü şeyleri yiyor ama 5-6 kez falan doymuyor. Makarnayı nasıl veriyorsunuz kocaman kocaman.

neslihang, D-GABBANA+, Aşk Kırıntısı+, ela26+ yazıyo ya tatlım başı çekiyorum benbayanssulusmile

Bende tavuklu mantar çorbası yapıcam ama oğlan hazır uyyorken size takıldım uyanırsa ağlıycak hazırda balkabağı çorbası var ama öğlende onu yedi. Ya ben çocuğa verecek ne sebze ne meyve bulamıyorum, geçiş dönemi oduğu için hiçbirşey yok piyasada anca pazarda vardır, kış sebzelerinin yüzüne bakılmıyor pörsümüş resmen, brokoliinin kilosu 4,5 lira olmuş yuh dedim.

canım tereyağ vermiyomusun merte kahvaltılarda tereyağ yiyebiliyolar ben 7.aydan beri veriyorum margarin asla kullanmam zaten ben bulyonda öyle hiç sevmem çok sentetik kokuyo bence bizim pilavdan makarnada veriyoum ben her ikisinide tereyağla yaparım zaten ama yeni vermeye başladığımda lapa yapıyodum batuhana pilav cezvede yağsız şimdi herşey yiyo bizle walla hatta eline veiyorum döe saça kendi yiyo çok da hoşlanıyo canım

Aşk Kırıntısı, neslihang+, D-GABBANA, ela26 başı çeken benim tatlım :)

Biraz önce görünmüyordu sende habire yazıp duruyordunda ondan dedim, neyse ya :)

makarnayı normal veryoum tatım bütün fiyonk burgu penne makarna falan çiğniyo cnm kahvaltıyı hiç ypamaz o zaman makarnayı bütün yiyemiyosa ben parça parça ekmek koparıp üstüne tereyağ peynir sürüyorum zeytin koyuyorum öyle çiğneye çiğneye yiyo ekmekleri sebzeleride yer öyle cnm parça parça kocaman oldular artık

Tereyağını kahvaltıda yemiyor öğlen pişen çorbaya katıyorum, bizim evde pilav pek yenmez sevmiyoruz, ama merte yaayım bari. Makarnayı nasıl veriyorsun çocuğa, yoğurtlayıpmı sademi bende yapıcam artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…