evet canım kilosu iyi hatta biz bayadır 1 yaş kıyafetleri giyiyoruz
ama kilo kaybetmiş onun için moralim bozuldu yani 11kiloydu 15gün önce almayı bırak bide vermiş
evet hava güzel hafta sonu herkes gezmelerde,
hülyacım bu işide hallettin
bir sürü küçülmüşü var dimi zaten çok çabuk büyüyorlar ,
bende bırakıcam artık ona güvenipte bırakamam artık ne olur ne olmaz bide hiç durmuyo çok hareketli elindeki oyuncağı düşünce onu almak için çabalıyodu aşşa sarkıp onu almaya çalışıyodu ama taaa ordan çık yuvarlana yuvarlana kapının ağzına kadar gel ben artık şaşıyorum bu kıza:1shok:
hhehe ben sana söyliyimmi nasıl becerdiğini hani yürütecin üst kısmın altkısmın bağlayan yanlardaki çapraz demirler varya oraya ayaklarını basıp kendilerini yukarı kaldırıp aşağa sarkıyorlar ve hoppp aşağı kayıyorlar yani eylül öle yapıyor ben 1haftadır yürütece koymuyorum ,
eylül duvardan tutunup kalkıyor duvardan tutuna tutuna evi geziyor ,şimdide düşcek diye yanından ayrılamıyorum
of hülya offf bize durdurak yok
ya canım biz taşınıyoruzda bavuldaydı küçülmüşleri 2büyük bavulda onları torbaladım büyükolanları hediye gelmişti onlarıda başkasına koydum inanırmısın bi hurç geldi
bide bebkşeyleriolunca işte çokda yıpranmaıdlaratamaya kıyamıyo dogurruz belkidaha :)))))))))
eylül nasıl ne yapıyor benimki uyandı uyanacak
maşşalhcanım seninki kaç aylık benimkiddiyodum kilodan daha herşeyi yeni yapıyo ama maşşlahseninki k
losu olasmına ragmen iyizaen benimki tembel yoksa az yiyo
9ay 10günlük canım benimkide tembeldi aslında çocuğa bişey oldu enerji patlaması yaşıyor son 1aydır napcanı şaşırdı
diş çıkarması,tutunup kalkması ,sıralaması derken çostu 1ayda :))))))))
slm kızlar bugun gıremedım kusura bakmayın .
kayınvalıdemler antalyadan gelıyır ıslerım vardı aksama burda olurlar.karsılama merasımız var :)
kızımı aldım parka götürdüm bızden böyle.
gecmısı okuyamadım epey sayfa bırıkmıs ancak gece okurum sanırım.sızlerı bebıslerınızı öpüyoruzzz
saol cnm hoşbulduk tekrardan opuyorumnanaktanoku oku başım döndü kızlar ne çok konuşmuşsunuz
çok alıntı yaptım ama yazacak halim yok
aklımda kalanları yazayım
peynir konuşmuşsunuz ben labne veriyorum krem kıvamında olduğu için severek yiyor ayr yediriyorum
bugün balkabağı çorbası yaptım çok vitaminliymiş bebeklere aklınızda olsun kızlar
yusuf kayram kaç gündür kulağını tutuyordu bişey yemiyordu doktora gittik bugün diştenmiş, bir hafta daha sürecek dedi, ara sıra calpol yada dolven ver dedi
iltihap yokmuş çok şükür , boğazı kızarık biraz ama antibiyotiğe gerek yok dedi
benimkide uyumaz normal zamanda doktora yaklaştık bebek arabasnda uyudu :)
Hülya canım hoşgeldin gerimi döndün :)
Neslihancım annen gelmş seninde gözün aydın
kızlar unuttuklarım varsa kusura bakmayın
ben yatayım çünkü erken kalkacağım garanti(
iyigeceler, tatlı rüyalar
Sabahın ilk annesine günaydın şimdiden
hadi yaa demek uzaklaşıyosun hayırlısı olsun buluşmamız suya düştü desene neyse sağlık olsunsanada dedim cicim
hay maşşlah e kızlar varya bizimki tembel
sagol zonguldaga çıktı
hayırlı olsun inciniz
ben zaten never neslihan diyorum canım
ay haftasonuda çalışmak zor allah kolaylık versin
ayy sedacım maşallah eylül hanıma zayıflıyo diye üzülme benim ablamın 1 yaşındaki kızıyla aynı kiloda ya nisa dahada zayıf ve almıyor ben ne edem bunada şükretmek lazım şekerimmerhaba kızlar bizd drdan geliyoruz,
eylül hanımın uyumaması ve ağlamasından dolayı gittik
üst dişlerimiz kabarmış ama dr zor çıkacak dedi,
ondanmış kızımın bu hali
bu arada boyumuz 75 kilomuz 10900 ama kızım zayıflamış yani uykusuzluk ve yememekten ,moralim çokl bozuldu
drumuz kanımızıda düşük çıktı damlayı 15e çıkardı
bu arada eylülde makarna ve pilav yiyemiyor diliyle itiyo yada öğğğğ yapıyor
geçmiş olsun cnm ben hiç vermiyorum öle şeyler eriterek koca koca parça koparıyolar allah korusun ama yaşamadanda bilemiyo insan yaşayarak tecrübe edinecez allahım korusun yavrularımıızya neslihancım ben eline kek felan vermeye korkarım ya
ekmek veriyorumda ,
bigün bisküvi verdim şu çokoprensler varya ondan ,sonra iyi güzel yiyodu bende yanında tv bakıyordum ,kucağımda oturuyor düşün yani sonra ög ög diye bi ses geldi bi cevirdim kendime ay çocuk nefes alamıyor anlatırken bile buz gibi oluyorum,neyse cevirdim ,sırtına vurdum,göğsünün altından basınç uyguladım yok çıkmıyor parmağımı çengel yapıp ağzına bi soktum kocaman parça tam bademcikleri varya ordan çıkardım yavrum morardı resmen ay bak ağlicam yi,ne çok kötü olmuştu yaaa
aynenn sedacım yaa çok fenalar hele yürüdüklerinde ne yapcaz bilmem 1 sene daha böle zorlanırız 2. yaşları bitince rahat ederiz cnmhhehe ben sana söyliyimmi nasıl becerdiğini hani yürütecin üst kısmın altkısmın bağlayan yanlardaki çapraz demirler varya oraya ayaklarını basıp kendilerini yukarı kaldırıp aşağa sarkıyorlar ve hoppp aşağı kayıyorlar yani eylül öle yapıyor ben 1haftadır yürütece koymuyorum ,
eylül duvardan tutunup kalkıyor duvardan tutuna tutuna evi geziyor ,şimdide düşcek diye yanından ayrılamıyorum
of hülya offf bize durdurak yok
hülya hoşgeldin neyapıyosun bakam nisa nasıllll alıyomu kilo
slm kızlar bugun gıremedım kusura bakmayın .
kayınvalıdemler antalyadan gelıyır ıslerım vardı aksama burda olurlar.karsılama merasımız var :)
kızımı aldım parka götürdüm bızden böyle.
gecmısı okuyamadım epey sayfa bırıkmıs ancak gece okurum sanırım.sızlerı bebıslerınızı öpüyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?