2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

offfff ya canım sıkılıyo hadigelin kızlar
kız kanka filizcim piknige gitin galiba heee

evet canım kilosu iyi hatta biz bayadır 1 yaş kıyafetleri giyiyoruz

ama kilo kaybetmiş onun için moralim bozuldu yani 11kiloydu 15gün önce almayı bırak bide vermiş

evet öyle benimkide o kiloda am ben almasını istemiyorum hiç iyi deigl kilo ahtta sınırlı veriyorum herşeyi yoksa önene geçemezsek artıkonlar almayacak veeceklr çünkü hareketlendiler canım üzülme

evet hava güzel hafta sonu herkes gezmelerde,

hülyacım bu işide hallettin
bir sürü küçülmüşü var dimi zaten çok çabuk büyüyorlar ,

ya canım biz taşınıyoruzda bavuldaydı küçülmüşleri 2büyük bavulda onları torbaladım büyükolanları hediye gelmişti onlarıda başkasına koydum inanırmısın bi hurç geldi

bide bebkşeyleriolunca işte çokda yıpranmaıdlaratamaya kıyamıyo dogurruz belkidaha :)))))))))

hhehe ben sana söyliyimmi nasıl becerdiğini hani yürütecin üst kısmın altkısmın bağlayan yanlardaki çapraz demirler varya oraya ayaklarını basıp kendilerini yukarı kaldırıp aşağa sarkıyorlar ve hoppp aşağı kayıyorlar yani eylül öle yapıyor ben 1haftadır yürütece koymuyorum ,

eylül duvardan tutunup kalkıyor duvardan tutuna tutuna evi geziyor ,şimdide düşcek diye yanından ayrılamıyorum

of hülya offf bize durdurak yok

maşşalhcanım seninki kaç aylık benimkiddiyodum kilodan daha herşeyi yeni yapıyo ama maşşlahseninki k
losu olasmına ragmen iyizaen benimki tembel yoksa az yiyo

ya canım biz taşınıyoruzda bavuldaydı küçülmüşleri 2büyük bavulda onları torbaladım büyükolanları hediye gelmişti onlarıda başkasına koydum inanırmısın bi hurç geldi

evet şimdi gördüm tayininiz çıkmış hadi bakalım hayırlısı olur inşallah canım

bide bebkşeyleriolunca işte çokda yıpranmaıdlaratamaya kıyamıyo dogurruz belkidaha :)))))))))

eee heralde doğurcaz ayıpsın :)))
bende 1 büyük 1 küçük hurç dolusu küçülmüş var hepsi yepyeni evde giydikleri neysede gezmeye giderken giydiği salopetler ,pantolon ve elbiseler gıcır gıcır diyorumki yazık bu kıyafetlere valla 2.de kız olsunda bunları giysin bari :))
eylül nasıl ne yapıyor benimki uyandı uyanacak

aynen 40dkdır uyuyor şimdikalkar

maşşalhcanım seninki kaç aylık benimkiddiyodum kilodan daha herşeyi yeni yapıyo ama maşşlahseninki k
losu olasmına ragmen iyizaen benimki tembel yoksa az yiyo

9ay 10günlük canım benimkide tembeldi aslında çocuğa bişey oldu enerji patlaması yaşıyor son 1aydır napcanı şaşırdı

diş çıkarması,tutunup kalkması ,sıralaması derken çostu 1ayda :))))))))

maşallahcanımmmm valla yepyeniduruyıoevdende gitmeyince dogru diyon kızolurmu bilemki ben ona göe aldım hep renkleri bak kilosuda az diyon beimkiyle birayaralarıvarnerdeyse 10ayı bitibenimkini hareketlenmişya onda vermiş benimkide almadı buay hiç

slm kızlar bugun gıremedım kusura bakmayın .
kayınvalıdemler antalyadan gelıyır ıslerım vardı aksama burda olurlar.karsılama merasımız var :)
kızımı aldım parka götürdüm bızden böyle.
gecmısı okuyamadım epey sayfa bırıkmıs ancak gece okurum sanırım.sızlerı bebıslerınızı öpüyoruzzz

kolay gelsin canım gözünaydın buarada

saol cnm hoşbulduk tekrardan opuyorumnanaktan
sanada dedim cicim

hay maşşlah e kızlar varya bizimki tembel

sagol zonguldaga çıktı

hayırlı olsun inciniz
ben zaten never neslihan diyorum canım
ay haftasonuda çalışmak zor allah kolaylık versin
hadi yaa demek uzaklaşıyosun hayırlısı olsun buluşmamız suya düştü desene neyse sağlık olsun
ayy sedacım maşallah eylül hanıma zayıflıyo diye üzülme benim ablamın 1 yaşındaki kızıyla aynı kiloda ya nisa dahada zayıf ve almıyor ben ne edem bunada şükretmek lazım şekerim
geçmiş olsun cnm ben hiç vermiyorum öle şeyler eriterek koca koca parça koparıyolar allah korusun ama yaşamadanda bilemiyo insan yaşayarak tecrübe edinecez allahım korusun yavrularımıız
aynenn sedacım yaa çok fenalar hele yürüdüklerinde ne yapcaz bilmem 1 sene daha böle zorlanırız 2. yaşları bitince rahat ederiz cnm
hülya hoşgeldin neyapıyosun bakam nisa nasıllll alıyomu kilo

ne yapayım tatlım ablam geldi oturuyoruz nisada iyi yerde yuvarlanıyor kilo alımı çok az gelişimi yavaş ama genede çok zayıf sayılmaz normal dedi dr bunada şükür sağlı ocağına görütcem pazartesi kilo boy ölçümü için bakalım ne kadar almış

kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…