2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar herkes ılk sırada kendını göruyo.ben de deilk sıradsa D-GABBANA diyoaklinialirimsmile

Ya ben isim özürlüyüm hep unutuyorum gördüğüm yüzü asla unutmam ama isimleri aklımda tutamıyorum ela isim neydi canım kusura bakma lütfen.

sade veriyorum tatlım hatta yürüteçte gezerken gösteriyorum makrnayı gel makarna vercem diyorum yengeç gibi pıt pıtı koşarak geliyo ağzı açık çok seviyocokacimcoook
Yok canım ya, ben başlattım sonu gelmedide ondan dedim saçma sapan yerlere gittide konu ondan. Şeniz
doğru diyosun tatlım:teselli:

Çocuklar makarnayı çok severlermişya. Bizimkide balığa öyle yapıyor elimizle beslenmeye bayılıyor.

hele kendi emeye çalışıyosa nasıl kahkahalar atarak yiyo çok seviyo ya bişiler başarıyorum diye çok seviniyo benim kuş

hele kendi emeye çalışıyosa nasıl kahkahalar atarak yiyo çok seviyo ya bişiler başarıyorum diye çok seviniyo benim kuş

Seninkinin işdahı iyiymiş maşallah.Bizimkide koltuğa tutundumu kahkaha atıyor, birde ben güldüm mü beni taklit ediyor güyya oda gülüyor, çok taklitçiler çoook.

maşallah maşallah canım iştahı iyi ama şu hastalık döneminde hiç bişey yemedi çok üzüldüm walla yemeyen çocuk çok zor allah yemeyen çocuklu annişlere sabır evrsin kolaylıklar versin inşallah
ay evet çok taklit ediyolar dimi batuhan hadiii hadiiii diyo hamileyken çok dinledim ben o şarkıyı ondanmı acaba
sırnaşık şey

bu arada iştahı yerinde olcak tabi tatlım anaya bak babaya bak çocuktan ne bekliyonkaydirigubbakcemile3

canım ben çıkıyorum yarın arkadaşlara gitçez bebişlerine hediye alim doğum günü geçti gidemedik çok öptüm

merhaba kızlar bizd drdan geliyoruz,

eylül hanımın uyumaması ve ağlamasından dolayı gittik

üst dişlerimiz kabarmış ama dr zor çıkacak dedi,

ondanmış kızımın bu hali

bu arada boyumuz 75 kilomuz 10900 ama kızım zayıflamış yani uykusuzluk ve yememekten ,moralim çokl bozuldu
drumuz kanımızıda düşük çıktı damlayı 15e çıkardı

bu arada eylülde makarna ve pilav yiyemiyor diliyle itiyo yada öğğğğ yapıyor

Son düzenleme:
bu arada kızıma alışverişte yaptık

2 pantolon, 2 kısa kollu badi, tayt tunik takımı, mevsimlik hırka aldık harika şeyler

zaten ona alış veriş yapmak bana terapi gibi geliyor :)

ya neslihancım ben eline kek felan vermeye korkarım ya

ekmek veriyorumda ,

bigün bisküvi verdim şu çokoprensler varya ondan ,sonra iyi güzel yiyodu bende yanında tv bakıyordum ,kucağımda oturuyor düşün yani sonra ög ög diye bi ses geldi bi cevirdim kendime ay çocuk nefes alamıyor anlatırken bile buz gibi oluyorum,neyse cevirdim ,sırtına vurdum,göğsünün altından basınç uyguladım yok çıkmıyor parmağımı çengel yapıp ağzına bi soktum kocaman parça tam bademcikleri varya ordan çıkardım yavrum morardı resmen ay bak ağlicam yi,ne çok kötü olmuştu yaaa

maşallahcanım kilosu iyihatta kilolu bibebk neden üzülüyosun
aynenseda sen gibibend ekendime almıyorum melise alıyorum çok iyi oluy
geçmişolsunc anım bendeekmek verdimde aynıs oldu çengeattım seini gibiben vermiyorum dişlerivar ısırıyosonra yutmıyo

buarada ben bir büyük hurç melisin küçüklerni koydum azyazlıkları ayırdım gidince lazım olur die kimse yok bügünherkez geziyo galiba

evet canım kilosu iyi hatta biz bayadır 1 yaş kıyafetleri giyiyoruz

ama kilo kaybetmiş onun için moralim bozuldu yani 11kiloydu 15gün önce almayı bırak bide vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…