Birdaha vermem zaten biraz büyüsün o zaman ne olur ne olmaz, 1 paket isot var içinde.
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar ben bugün iyiyim
dün gece poyrazıda götürdük ilaç verdi bugün onları kullanıcam bakalım
inş. çabucak iyileşir
hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun
dişi çıkanlar hayırlı olsun kıskanıyorum hee bizim dişimiz yok:kedi:
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar ben bugün iyiyim
inş. çabucak iyileşir
dün minik kelebegim ilk defa dogayla çimle karşılaştı çimlerin üzerine yatırdık biraz malum çimleri karıştırmaya başladı sanki sevdi gibi kuzumla ilk piknigimizde Yüce Rabbim nice hayırlı günler göstersin hepberaber
bugünde sabahtan doktora götürdük çok öksürüyordu burun akıntısıda vardı geçen hafata hasta olmuştu ama iyi olur gibi olduydu hemen yine hasta oldu doktor pedutus kullan cuma bir daha gel dedi inşallah iyi olur bronşit başlangıcı dedi bakalım ne olacak
hayırlısıylan sizin incilerinizde çıkar canım bizimde iki tane var daha ama çok zor çıkardı
bunları böyle çıkardıysa azı dşlerinden çok korkuyorum bakalım nasıl olacak
Sizede geçmiş olsun, bronşit nerdeyse bütün çocuklarda oluyor, soğukda durdurmamaya çalış canım bu havalar çok aldatıcı insan hep bu aylarda hasta oluyor.
azılardan bende çok korkuyorum, bizim arkadaşın çocuğunun azıları çok zor çıktı daha çıkmasaydı operasyonla diş etini yaracaklardı yavrunun, bakalım hayırlısı. Ama ilk dişler çok kötü oluyor diğerleri kendini belli etmeden geliyor tabi bizimkinde işsahsızlık yapıyor.
bütün haziran bebişlerinin dişi çıktı tek biz kaldık inş. hayırlısıyla çıkar
sağlıklı olsunda bebişlerimiz ne zaman çıkarsa çıksınzemuszemus
maalesef bu havalar çok aldatıcı aslında öyle aldanmadımda ama neden oldu bilmiyorum şuna baglıyorum emekliyor ya benim kız taşları parkeleri çok seviyor hep oralara gidiyor
yürütecinde durmuyor ondan hasta oldu diyorum sanırım ki benim evimde çok sıcak olur
bütün haziran bebişlerinin dişi çıktı tek biz kaldık inş. Hayırlısıyla çıkar
yok canım vermedim öyle sabaha kadar mızırdadı durduçok geçmiş olsun canım , Allah şifa versin sanada yavrunada
Dünürümm çok geçmiş olsun tekrar,
Allah bir daha hastalık yaşatmasın size
Günaydın kızlar,
Filizcim Neslihancım günaydın sizede
Filizcim calpol verseydin gece, belki dişinden ağrısı vardır kuzunun
sağol canım valla bende bugün yoğunum haftanın ilk günü olması sebebiyle bide maaş yapma günü haliyle katılamıyorum fazlaneyse çalışayım ben biraz
çalışan annelere kolay gelsin
evdeki anneler bol bol koklayın öpün bebişlerinizi bizim yerimizede
ayyy canım bende deli gibiyim şuraya yatsam uyurum yani o vaziyetteyimgünaydın herkese
havacım semracım çook geçmiş olsun.hava çok zor olmuştur ya ah yavrum benim ama ilerde hiç hatırlamıycaklar bile bunu düşün rahatlat kendini.
emel kolay gelsin canım yine bi haftaya daha başladık keşke 2 gün çalışıp 5 gün tatilsek yapsak dimi ama
filizcim benim kızım da gece saat başı çığlık atıp uyandı dişi geliyo heralde günlerdir böyle bi çıkamadı tabi bende sersem gibiyim
çıkar canım merak etmebütün haziran bebişlerinin dişi çıktı tek biz kaldık inş. hayırlısıyla çıkar
Çiğ köftemi maşallah, bencede verme canım nolur nolmazGünaydın kızlar bizde doktordan geldik, kültür ve idrar verdik, inşallah temiz çıkar.
Bizde dün pikniğe gittik, oğlum çimleri ilk kez gördüğü için çok dikkatli inceledi kopardı ağzına götürmeye çalıştı.
Çiğ köfte delisi oldu, dün eşim evde yoğururken emekleyerek daldı içine avucuna aldı yedi yüzünüde hiç buruşturmuyor, vermiyoruz dokanır diye ağlıyor kızıyor, onun yerine elma veriyorum istemiyor 2 büyük yedi, sonra eve geldik evdede yedi, doktora söyledik güldü bazı çocuklar ters oluyor işde dedi, bir sakınca yok dedi, istediğini yiyebilir baharat hariç yumurta beyazını sordum yiyebilir dedi.
Bizim topiçde kimin doktoru söyledi hatırlamıyorum ama kivi yasak demişti onu sordum istediği kadar yesin herşeyi yiyebilir dedi. Dün 2 tanede kivi yedi 3. istedi ama vermedim.
Afiyet olsun Elama, bayılıyorum böyle yiyen çocuklara maşallahemelcim ozaman yusuf kayra 3. aday desene maşşalah erkeklerden ilk o mu yürücek yoksa
cnm maşşalah oğlusuna bizim yasak demişti yaşına kadar
elada aynı cnm tatlıyla arası yok tuzlu seviyoo fırında balık yapmıştım patates felanda koydum yedi yarısını balığın maşşalah
Kolay gelsin canımBende acaip yorgunum dün ütü yaptım ya 7 parça şeyi 1 saatte anca bitirdim mert yüzünden, nefret ediyorum ütüden. Mert uyanıncada evleri süpürücem heryer berbat.
Amin canım duan için sağoldün minik kelebegim ilk defa dogayla çimle karşılaştı çimlerin üzerine yatırdık biraz malum çimleri karıştırmaya başladı sanki sevdi gibi kuzumla ilk piknigimizde Yüce Rabbim nice hayırlı günler göstersin hepberaber
bugünde sabahtan doktora götürdük çok öksürüyordu burun akıntısıda vardı geçen hafata hasta olmuştu ama iyi olur gibi olduydu hemen yine hasta oldu doktor pedutus kullan cuma bir daha gel dedi inşallah iyi olur bronşit başlangıcı dedi bakalım ne olacak
çıkçak canım er yada geçiyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar ben bugün iyiyim
inş. çabucak iyileşir
Çiğ köftemi maşallah, bencede verme canım nolur nolmaz
Tahlillerinizde temiz çıkar inşallah
Afiyet olsun Elama, bayılıyorum böyle yiyen çocuklara maşallah
3. yusf kayra olur bencede canım, yürücek gibi artık
Kolay gelsin canım
Amin canım duan için sağol
Geçmiş olsun kuzunada, Allah acil şifalar versin
çıkçak canım er yada geç
geç olması daha iyi işte
İnşallah çabucak iyileşir
Kızlar birde cumartesi noldu biliyormusunuz
bebek görmeye gittik görümcem kaynanam ben, neyse gittik çıkarken bebek arabasında kayra , araba geliyordu karşıdan bebek arabasını kenara çek dedi kaynanam görümcemin oğlu tutuyordu, biraz çekti kenara , o binanın tepesindede inşaat yapıyorlarmış, bir harç attılar aşağıya, çocuğun üstü yüzü gözü çimento, aklım başımdan gitti nasıl bağırıyorum, hemen suluğunu çıkardım yüzünü yıkadık, iyiki görümcemde vardı , tek başıma olsam napardım bilmem, elim ayağım kesildi
yavrum ağlaya ağlaya gözünün içindekilerde çıktı, birazda anne sütü sağıp döktüm evde iyi gelir dediler,
doktorunu aradım , kızarıklık , çapaklanma olursa göz doktoruna götürün dedi
iyi geçti tamamen götürmedik bir daha
kocamıda yolladım inşaata canlarına okusun diye
gerizekalı inşaatçı duymadım görmedim diyormuş, çığlık çığlığa bağırdım yollarda nasıl görmemiş duymamış
Çiğ köftemi maşallah, bencede verme canım nolur nolmaz
Tahlillerinizde temiz çıkar inşallah
Afiyet olsun Elama, bayılıyorum böyle yiyen çocuklara maşallah
3. yusf kayra olur bencede canım, yürücek gibi artık
Kolay gelsin canım
Amin canım duan için sağol
Geçmiş olsun kuzunada, Allah acil şifalar versin
çıkçak canım er yada geç
geç olması daha iyi işte
ınşallah çabucak iyileşir
Kızlar birde cumartesi noldu biliyormusunuz
bebek görmeye gittik görümcem kaynanam ben, neyse gittik çıkarken bebek arabasında kayra , araba geliyordu karşıdan bebek arabasını kenara çek dedi kaynanam görümcemin oğlu tutuyordu, biraz çekti kenara , o binanın tepesindede inşaat yapıyorlarmış, bir harç attılar aşağıya, çocuğun üstü yüzü gözü çimento, aklım başımdan gitti nasıl bağırıyorum, hemen suluğunu çıkardım yüzünü yıkadık, iyiki görümcemde vardı , tek başıma olsam napardım bilmem, elim ayağım kesildi
yavrum ağlaya ağlaya gözünün içindekilerde çıktı, birazda anne sütü sağıp döktüm evde iyi gelir dediler,
doktorunu aradım , kızarıklık , çapaklanma olursa göz doktoruna götürün dedi
iyi geçti tamamen götürmedik bir daha
kocamıda yolladım inşaata canlarına okusun diye
gerizekalı inşaatçı duymadım görmedim diyormuş, çığlık çığlığa bağırdım yollarda nasıl görmemiş duymamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?