2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bende acaip yorgunum dün ütü yaptım ya 7 parça şeyi 1 saatte anca bitirdim mert yüzünden, nefret ediyorum ütüden. Mert uyanıncada evleri süpürücem heryer berbat.

dün minik kelebegim ilk defa dogayla çimle karşılaştı çimlerin üzerine yatırdık biraz malum çimleri karıştırmaya başladı sanki sevdi gibi kuzumla ilk piknigimizde Yüce Rabbim nice hayırlı günler göstersin hepberaber

bugünde sabahtan doktora götürdük çok öksürüyordu burun akıntısıda vardı geçen hafata hasta olmuştu ama iyi olur gibi olduydu hemen yine hasta oldu doktor pedutus kullan cuma bir daha gel dedi inşallah iyi olur bronşit başlangıcı dedi bakalım ne olacak

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar ben bugün iyiyim
dün gece poyrazıda götürdük ilaç verdi bugün onları kullanıcam bakalım
inş. çabucak iyileşir
hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun
dişi çıkanlar hayırlı olsun kıskanıyorum hee bizim dişimiz yok:kedi:

Dişin erken çıkması iyi bişey değilki canım, benimkinin geç çıksaydı keşke, herşey dişi çürütüyor anne sütü bile. İlk dişler sonraki dişlerin temeli oluyormuş o yğzden süt dişlerinin bakımı çok öneyliymiş 2 yaşında olsa fırçalatırz ama şimdi ağzını bile açtıramayız.

hayırlısıylan sizin incilerinizde çıkar canım bizimde iki tane var daha ama çok zor çıkardı
bunları böyle çıkardıysa azı dşlerinden çok korkuyorum bakalım nasıl olacak

Sizede geçmiş olsun, bronşit nerdeyse bütün çocuklarda oluyor, soğukda durdurmamaya çalış canım bu havalar çok aldatıcı insan hep bu aylarda hasta oluyor.

hayırlısıylan sizin incilerinizde çıkar canım bizimde iki tane var daha ama çok zor çıkardı
bunları böyle çıkardıysa azı dşlerinden çok korkuyorum bakalım nasıl olacak

azılardan bende çok korkuyorum, bizim arkadaşın çocuğunun azıları çok zor çıktı daha çıkmasaydı operasyonla diş etini yaracaklardı yavrunun, bakalım hayırlısı. Ama ilk dişler çok kötü oluyor diğerleri kendini belli etmeden geliyor tabi bizimkinde işsahsızlık yapıyor.

Sizede geçmiş olsun, bronşit nerdeyse bütün çocuklarda oluyor, soğukda durdurmamaya çalış canım bu havalar çok aldatıcı insan hep bu aylarda hasta oluyor.

maalesef bu havalar çok aldatıcı aslında öyle aldanmadımda ama neden oldu bilmiyorum şuna baglıyorum emekliyor ya benim kız taşları parkeleri çok seviyor hep oralara gidiyor
yürütecinde durmuyor ondan hasta oldu diyorum sanırım ki benim evimde çok sıcak olur

bütün haziran bebişlerinin dişi çıktı tek biz kaldık inş. hayırlısıyla çıkar
sağlıklı olsunda bebişlerimiz ne zaman çıkarsa çıksınzemuszemus

kıyamam ya bebişlere çocuklara
hayırlısıylan inşallah öyle olur benimki zaten zayıf bir bebek iyicene zayıfladı gitti diş çıkaracam diye birde üstüne hasta oldu üç aydır aynı kiloda anne sütünüde bıraktı zaten ukuları düzensiz yemesi yok denilecek kadar az sadece zararlı şeyler için agzını açıyor yemek için degil azılarda kolay çıkarırlar hayırlısıylan inşallah belki Allahın yapacagı onlarda sessiz sedasız çıkıverir ne de güzel olur

saglıklı olsunda yakında başlar çıkmaya bizim bir yakının oglunun 13 aylıkken çıkmıştı dişleri her çocuk bir olmuyor işte

bizimkide parkeleri çok seviyor düne kadar tek çorapla taşa basardı yeni aldım ayakkabı, hasta olacağı varsa oluyor ya birazda bağışıklıkla alakalı sanırım.
bütün haziran bebişlerinin dişi çıktı tek biz kaldık inş. Hayırlısıyla çıkar

benim çevremdekilerin hep 1 yaş civarı çıkıyor bizimkinin 4 dişini görünce şaşırıyorlar. Doktor bile erken çıkarmış dedi,

yok canım vermedim öyle sabaha kadar mızırdadı durdu

neyse çalışayım ben biraz
çalışan annelere kolay gelsin
evdeki anneler bol bol koklayın öpün bebişlerinizi bizim yerimizede
sağol canım valla bende bugün yoğunum haftanın ilk günü olması sebebiyle bide maaş yapma günü haliyle katılamıyorum fazla
ayyy canım bende deli gibiyim şuraya yatsam uyurum yani o vaziyetteyim
çıkar canım merak etme
aşk kırıntısı valla canım çiğ köfte çekti

Çiğ köftemi maşallah, bencede verme canım nolur nolmaz
Tahlillerinizde temiz çıkar inşallah

Afiyet olsun Elama, bayılıyorum böyle yiyen çocuklara maşallah
3. yusf kayra olur bencede canım, yürücek gibi artık

Bende acaip yorgunum dün ütü yaptım ya 7 parça şeyi 1 saatte anca bitirdim mert yüzünden, nefret ediyorum ütüden. Mert uyanıncada evleri süpürücem heryer berbat.
Kolay gelsin canım

Amin canım duan için sağol
Geçmiş olsun kuzunada, Allah acil şifalar versin

çıkçak canım er yada geç
geç olması daha iyi işte
İnşallah çabucak iyileşir

Kızlar birde cumartesi noldu biliyormusunuz
bebek görmeye gittik görümcem kaynanam ben, neyse gittik çıkarken bebek arabasında kayra , araba geliyordu karşıdan bebek arabasını kenara çek dedi kaynanam görümcemin oğlu tutuyordu, biraz çekti kenara , o binanın tepesindede inşaat yapıyorlarmış, bir harç attılar aşağıya, çocuğun üstü yüzü gözü çimento, aklım başımdan gitti nasıl bağırıyorum, hemen suluğunu çıkardım yüzünü yıkadık, iyiki görümcemde vardı , tek başıma olsam napardım bilmem, elim ayağım kesildi
yavrum ağlaya ağlaya gözünün içindekilerde çıktı, birazda anne sütü sağıp döktüm evde iyi gelir dediler,
doktorunu aradım , kızarıklık , çapaklanma olursa göz doktoruna götürün dedi
iyi geçti tamamen götürmedik bir daha
kocamıda yolladım inşaata canlarına okusun diye
gerizekalı inşaatçı duymadım görmedim diyormuş, çığlık çığlığa bağırdım yollarda nasıl görmemiş duymamış

canım geçmiş olsun ALLAH korumuş
RABBİM hepsini korusun

kızalr ben geldimm nler yapıosunuz bakalımm pazar günü dişbuğdayı yapıcam oğluşuma yapan varmı ne hazırlıklar yaptınızzz
yarın bi okula uğrıcamda çarşamba eminönğne gitçez arkadaşlarla ordan hazırlık için alıcam bişeyler diş şeklinde kurabiye pasta yaptırmayı düşünüyoum

şimdi oğluşa yemek yedirmeye gidiyorum sonra ortlığı toparlıcam berbat her taraf walla bu arada üst dişimizde geldiiiii

emelcim allah korumuş ne saygısız dikkatsiz insanlar var ya allah korusun inşaattan bişeyde düşebilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…