hülya ev buldu canım çok güzel bi ev anlattı dakızlar bu arada hülyadan haber varmı ben bi kaç gün pek giremedim naptı ev buldularmı gittimi oda
yok canım bırakmam da aklımın ucundan geçiyo arasıra geçmiyo değil
Sakın öyle bir hata yapma herkes memur olmak için bin dereden su getiriyor, şimdi zor geliyor ama emekli olduğunda çok rahat edeceksin. Annende bakıyorsa daha ne. Herşey çocuklarımızın geleceği için değilmi, daha rahat bir yaşam sunmak tek derdimiz.
he canım biliyom eve yerleşince iyice bağlatır neti evam ederiz hülişlede sohbeteHülyadan haberim yok girmiyor ne zamandır. Filiz bilir belki
et tatlım valla yanlız bırakma bizimerhaba kızlar ben de okuldayım sizi takip ediyorum:jeyyar:
canım hiç farketmedim bakayım bikızlar yeni konu açtım katılımızı rica ediyorum..
Çiğ köftemi maşallah, bencede verme canım nolur nolmaz
Tahlillerinizde temiz çıkar inşallah
Afiyet olsun Elama, bayılıyorum böyle yiyen çocuklara maşallah
3. yusf kayra olur bencede canım, yürücek gibi artık
Kolay gelsin canım
Amin canım duan için sağol
Geçmiş olsun kuzunada, Allah acil şifalar versin
çıkçak canım er yada geç
geç olması daha iyi işte
İnşallah çabucak iyileşir
Kızlar birde cumartesi noldu biliyormusunuz
bebek görmeye gittik görümcem kaynanam ben, neyse gittik çıkarken bebek arabasında kayra , araba geliyordu karşıdan bebek arabasını kenara çek dedi kaynanam görümcemin oğlu tutuyordu, biraz çekti kenara , o binanın tepesindede inşaat yapıyorlarmış, bir harç attılar aşağıya, çocuğun üstü yüzü gözü çimento, aklım başımdan gitti nasıl bağırıyorum, hemen suluğunu çıkardım yüzünü yıkadık, iyiki görümcemde vardı , tek başıma olsam napardım bilmem, elim ayağım kesildi
yavrum ağlaya ağlaya gözünün içindekilerde çıktı, birazda anne sütü sağıp döktüm evde iyi gelir dediler,
doktorunu aradım , kızarıklık , çapaklanma olursa göz doktoruna götürün dedi
iyi geçti tamamen götürmedik bir daha
kocamıda yolladım inşaata canlarına okusun diye
gerizekalı inşaatçı duymadım görmedim diyormuş, çığlık çığlığa bağırdım yollarda nasıl görmemiş duymamış
ayşecim saolasın temizlik walla benimde kabusun çok zor yapamıyorum çocukla yetişemiyorum yani her tarafa bu hafta kadın alcam bende pazar günü diş buğdayımız var buyrun gelin kıslar
günaydın Filizcimgünaydın kızlar
hayırlı günler
günaydınn kızlar
günaydın filizcim
Günaydın kızlar
ben çok uykusuzum 1 e doğru yattım gece iki kere kalktı 6 dada kalktı oturdu kulağını tutuyor, yeni bir diş gelicek galiba, şurup verdim su içirdim susamıştır diye
oynadık biraz uyudu bende kalktım işe geldim
ama uykusuzluktan ölüyorum
Semracım ,Gülincim sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için
Eminecim maşallah Elaya, bizde haftasonu parktaydık havalar güzel gidiyor maşallah, gideriz sık sık artık
günaydın Filizcim
günaydın kızlar nasılsınız
dün gece ela 10 doğru yattı bende halı sildim sabaha kadar kurur dedim allahtan oturma odası kurumuş mutfak kurumamış şimdi onuda ascam güneş var kurur bğün temizlik yapcam yarına misafir var akşamdan yapacaklarım var yarın yetiştiremem dedim pastamı bide kurabiyemi akşamdan yaparım dedim bakalım tuzlular yarına kalırr elim açılmış halı silerken yanıyooo cayır cayırr tahriş olmuş sanırım
valla içime sinmiyo ela olmadan gözüm halıda olurdu açık renk olunca yazın çok yıkanırda kışın siliyom baya oldu silmeyeli 1 ayı geçti sanırımgeçmiş olsun canım ellerine sağlık bende haftasonu yaptım temizliği halıları da silecektim sınav falan derken kaldı akşama bende düşünüyom bakalım inan izin verirse
günaydın eminecim
kolay gelsin ne yaptın öyle o kadar paralama kendini ben halı silmesini hiç sevmem silmezdim de ama çocuk olunca ,dün de ben okula gitmeden önce holdekileri sildim sadece .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?