2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar eşim geldi izin vermişler okuyamadım geçmişi grş

emelcim şimdi okudum geçmiş olsun yaa ne biçim insan bunlar anlamıyoum nerde yaşıyolar insanmı geçiyo aşağıdan ne geçiyo haberleri bile yok neyse canım bu kadarla geçmiş olsun allah daha büyük sıkıntılar vermesin inşalahh

Keşke burda olsanda gönderebilsem zemuszemus

Allah korumuş canım ne duyarsız insanlar var.
Kayra yürüyormu hay maşallah, bizimkini kollarından tutarsan koşuyo nerdeyse ama daha ayakta duramıyor düşüyor hemen.

Neslihancım Ayşecim sağolun canlarım
Ayşecim yürüyecek galiba yakında, kendi kendine 5-6 adım atıyor ama korkuyor düşünce
afiyet olsun bu arada

kızlar eşim geldi izin vermişler okuyamadım geçmişi grş
gözün aydın canım
sağol canım
yemiş kadar oldum
Bende temizlik yaptım merti uyuttum şimdi yemek yiyorum.

ellerine sağlık tatlım
afiyet olsun

Neslihancım Ayşecim sağolun canlarım
Ayşecim yürüyecek galiba yakında, kendi kendine 5-6 adım atıyor ama korkuyor düşünce
afiyet olsun bu arada

E böyle böyle yürüyorlar, hep örnek verilirya yenilgilerde, Yürümeye başlayan çocuğu düşünün ilk düştüğünde korkar ama o asla yürüme çabasından vazgeçmez derler ya :)

Haziran bebekleri aceleci çıktılar.

Filiz sen neler yapıyorsun bakalım işdeyken ah bir evde olsam diyormusun. Ben çalışırken evde olmak bu saatte nasıl bir duygu acaba diye düşünürdüm :) şimdi evde olsam şöyle yapar böyle ayaprdım derdim ama şimdi evdeyim hiçbi halt yok yine yetişemiyorsun yine yetişemiyorsun, üstelik evde olunca sürekli ev dağınık oluyor hiç toplanmıyor düzen olmuyor.

valla canım burnumda tütüyor işteyken gerçekten çok zor
bazen bırakmayı düşünüyom ama nasıl bırakayım
devlet memurluğu herkez olmak istediği tek meslek
oğlum için katlanıyom
neyseki gözüm arkada değil annem bakıyo

yusuf jayraya maşallah canım yaa sen ona yüricek deme yürüyo de öyle yürüyolar zaten aman maşallah nazar değmesin bizimki ayakta bile durmuyo daha

kızlar bu arada hülyadan haber varmı ben bi kaç gün pek giremedim naptı ev buldularmı gittimi oda

Sakın öyle bir hata yapma herkes memur olmak için bin dereden su getiriyor, şimdi zor geliyor ama emekli olduğunda çok rahat edeceksin. Annende bakıyorsa daha ne. Herşey çocuklarımızın geleceği için değilmi, daha rahat bir yaşam sunmak tek derdimiz.

ayşecim saolasın temizlik walla benimde kabusun çok zor yapamıyorum çocukla yetişemiyorum yani her tarafa bu hafta kadın alcam bende pazar günü diş buğdayımız var buyrun gelin kıslar

canım çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın:Saruboceq:

emelcim semracım çok geçmiş olsun

teşekkürler tatlım

semracım poyrazmı hasta geçmişi okumadım çok geçmiş olsun

saol canım hem ben hem poyraz hasta ben daha iyiyim bugün poyrazda düzeliyo şurupları içtikçe

kızlar bu arada hülyadan haber varmı ben bi kaç gün pek giremedim naptı ev buldularmı gittimi oda

evt canım hülya gitti ev bulmuşlar beni unutmayın sakın diyede tembih ettiolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…