Geçmiş olsun oğluna canım, çabucak çıksın inşallah
çamaşır deme benim kadar çamaşır yıkayan yoktur herhalde
Doğum günün kutlu olsun bu arada , nice mutlu yıllara..
Allah kavuştursun canım o zaman anlamamışım ben dün, çok uykusuzdum
benimde 27 haziran doğum günüm yıl kaç senin?
benim 79 en yaşlı benim burda :)
saol canim 25 oldum delikafadulden
Sütlü tarhana nasıl oluyor kızlar?
Birde eşim içim süt almış büyükler için benim oğlana hazır yoğurt yemiyor o sütle mayalasam olurmu, hiç yoğurt yememesinden dahamı iyi hazır yoğurt kararsızım. .%100 doğal yazıyor ama bilmiyorum ki aylardır yemiyor.
kızlar naber bugün misafirim vardı giremedim anca gelebildim
bugün yeni bişiy ögrendim sizlerle paylaşmak istedim belki sizlerin bildigi birşeydir ama ben yeni ögrendim ve belkide bilmeyenleriniz olbilir
pekmezi süt ve süt ürnleriyle karıştırıpta verdiginiz zaman kansizlık ve demir eksikligi yapıyormuş aklınızda bulunsun ben kızıma hep yogurdunun içine pekmez katıp veriridim artik öyle vermeyi düşünmüyorum
Kızlar 10 aylık bebekler kaç öğün beslenmeli, cicibebenin sitesinde 4 yazıyor bana az geldi. Ben 3 yaşına kadar olan çocuklar 6 öğün beslenmeliler diye biliyorum.
Birde mert artık 3 aydır falan yoğurt yemiyor peynirde bulamacına karıştırırsam canı isterse yiyor yoğurt çok önemli ne yapmam lazım bilmiyorum. Varmı mert gibi yoğurt yemeyen bebek.
tabiki canım kalsiyum demiri emer 2 saat sonra falan vermen gerekir.
hülya hoşgeldin canım.
pepee sen de hoşgeldin ben özlem.
ahmir senden alıntı yapmıştım çıkmamış.benim de doğumgünüm 15 haziran aynıyız demekki.
Kızlar oğlum ateşlendi, 38.1 di ateşi , ilk defa ateşlendiği için çok korktum eşimde yolda, sirkeli su yaptım pedifen verdim 36.7 ye düştü çok şükür şimdi uyuyor çorap gidirmedim, bir atlet bir pijama altı birde ince battaniye örttüm, soğuktu ayakları. Komşum geldi.
kızlar calpol kullanmıyorsunuz galiba benim doktor calpol kullandıttırıyor
maşallah canım senin kızınadamelis uyudu anca geldim maşşlah sizinkilere benimkide durmuyo bidakka herşeye salldırıyo benimkide emeklemiyo ama dönedöne heryere gidiyo tutunuyo mam yerden kalkmıyo tembel benimki
Bende evdeyken emzirmeye ağırlık veriyoum, hafta içide ememiyor çünkü,Benimde annemler vardı bakamadım.
Kızlar ben gündüzleri 3-4 emziriyorum yani ağırlık anne sütünde oluyor, bir daha ememiycek ek gıdayı hayatı boyunca alacak diye anne sütü veriyorum. kahvaltı çorba meyveyi ihmal etmiyorum.
Ben şurup gibi kaşıkla içirip arkasından suyu dayıyorum canımkızlar naber bugün misafirim vardı giremedim anca gelebildim
bugün yeni bişiy ögrendim sizlerle paylaşmak istedim belki sizlerin bildigi birşeydir ama ben yeni ögrendim ve belkide bilmeyenleriniz olbilir
pekmezi süt ve süt ürnleriyle karıştırıpta verdiginiz zaman kansizlık ve demir eksikligi yapıyormuş aklınızda bulunsun ben kızıma hep yogurdunun içine pekmez katıp veriridim artik öyle vermeyi düşünmüyorum
Özlem sağol canım, yok canım yaşlı değilizde, ikinciler için çocuğun büyümesini beklemek gibi bir şansımız yok , yaş 30 u geçti zatenmerhaba kızlar dün yoğundum giremedim bayağı kaynatmışsınız.
emelcim ben 78 liyim en yaşlı benim kafamçokkarıştı
bu arada geçmiş olsun canım
canım doğumgünün kutlu olsun.
olur tabi doktor bize pınarın doğal yazanları da verebilirsiniz bişey olmaz demişti.
tabiki canım kalsiyum demiri emer 2 saat sonra falan vermen gerekir.
hülya hoşgeldin canım.
pepee sen de hoşgeldin ben özlem.
ahmir senden alıntı yapmıştım çıkmamış.benim de doğumgünüm 15 haziran aynıyız demekki.
içine meyve rendele canım, yada değişik şekillerde ver kahvaltıyıCanım merhaba, benim kızım 18 haziran doğumlu yaklaşık 2 aydır benim kide yoğurdu bıraktı yediremiyorum neden anlamadım çok ta seviyodu bunun üstüne şimdi bir de kahvaltıyı bıraktı çok üzülüyorum
Geçmiş olsun canım, diştendir belkideKızlar oğlum ateşlendi, 38.1 di ateşi , ilk defa ateşlendiği için çok korktum eşimde yolda, sirkeli su yaptım pedifen verdim 36.7 ye düştü çok şükür şimdi uyuyor çorap gidirmedim, bir atlet bir pijama altı birde ince battaniye örttüm, soğuktu ayakları. Komşum geldi.
Bizimki öğürüyormuş numarası yapıyor , tıkanmış numarası, ilgilenmeyince duruyor :)aşk kırıntısı geçmiş olsun canım.
Benim kızda kahvaltıyı yemek istemiyormuş.Öğürene kadar veriyorlar.Öğürünce bırakıyorlar mecburen
Günaydın buarada
kızlar calpol kullanmıyorsunuz galiba benim doktor calpol kullandıttırıyor
canım dolapta var ama hiç kullanmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?