2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

melis uyudu anca geldim maşşlah sizinkilere benimkide durmuyo bidakka herşeye salldırıyo benimkide emeklemiyo ama dönedöne heryere gidiyo tutunuyo mam yerden kalkmıyo tembel benimki

Benimde annemler vardı bakamadım.
Kızlar ben gündüzleri 3-4 emziriyorum yani ağırlık anne sütünde oluyor, bir daha ememiycek ek gıdayı hayatı boyunca alacak diye anne sütü veriyorum. kahvaltı çorba meyveyi ihmal etmiyorum.

kızlar naber bugün misafirim vardı giremedim anca gelebildim
bugün yeni bişiy ögrendim sizlerle paylaşmak istedim belki sizlerin bildigi birşeydir ama ben yeni ögrendim ve belkide bilmeyenleriniz olbilir
pekmezi süt ve süt ürnleriyle karıştırıpta verdiginiz zaman kansizlık ve demir eksikligi yapıyormuş aklınızda bulunsun ben kızıma hep yogurdunun içine pekmez katıp veriridim artik öyle vermeyi düşünmüyorum

merhaba kızlar dün yoğundum giremedim bayağı kaynatmışsınız.

emelcim ben 78 liyim en yaşlı benim kafamçokkarıştı
bu arada geçmiş olsun canım

saol canim 25 oldum delikafadulden

canım doğumgünün kutlu olsun.

olur tabi doktor bize pınarın doğal yazanları da verebilirsiniz bişey olmaz demişti.

tabiki canım kalsiyum demiri emer 2 saat sonra falan vermen gerekir.
hülya hoşgeldin canım.
pepee sen de hoşgeldin ben özlem.
ahmir senden alıntı yapmıştım çıkmamış.benim de doğumgünüm 15 haziran aynıyız demekki.

Öyle bişey yokmuş sadece türklerde varmış o süt ürünüyle demir olayı, yurtdışında yaşayanlar bu fikre gülüyorlarmış. Ben çok dikkat etmiyorum bu olaya, sabah peynirle pekmez veriyorum yoksa yediremem ikisini bir arada yemesi hiç yememesinden daha iyi, hangi ürün kimi öldürüyorsa onun bari vitamini alsın değilmi ama.

Canım merhaba, benim kızım 18 haziran doğumlu yaklaşık 2 aydır benim kide yoğurdu bıraktı yediremiyorum neden anlamadım çok ta seviyodu bunun üstüne şimdi bir de kahvaltıyı bıraktı çok üzülüyorum

Memnun oldum Özlem, hoşbulduk.

Kızlar oğlum ateşlendi, 38.1 di ateşi , ilk defa ateşlendiği için çok korktum eşimde yolda, sirkeli su yaptım pedifen verdim 36.7 ye düştü çok şükür şimdi uyuyor çorap gidirmedim, bir atlet bir pijama altı birde ince battaniye örttüm, soğuktu ayakları. Komşum geldi.

günaydın aşk kırıntısı çok geömiş olsun yalnız sirkeli su ile silme sadece ılık su kullan sirke harereti artırıyormuş tehlikeli iç ateş yapabilir canım

aşk kırıntısı geçmiş olsun canım.

Benim kızda kahvaltıyı yemek istemiyormuş.Öğürene kadar veriyorlar.Öğürünce bırakıyorlar mecburen

Günaydın buarada

Herkese günaydın.

Geçmiş olsun, Sude de geçen gün yanıyo gibiydi, ölçtük 37,5 çıktı. Pedifen verdik. ERtesi gün başka bi şey için sğlık ocağına gitmiştim, doktora söyledim 37,5 ateş sayılmz dedi. Bir de ateş vücüdun savunma mekanizması, 39a yaklaşmadıkça ateş düşürücü vermemeye çalış dedi. Ama biz havaleden çok korktuğumuz için ateş durumunda çok telaşlanıyoruz, hemen düşürmek istiyoruz.

kızlar calpol kullanmıyorsunuz galiba benim doktor calpol kullandıttırıyor

melis uyudu anca geldim maşşlah sizinkilere benimkide durmuyo bidakka herşeye salldırıyo benimkide emeklemiyo ama dönedöne heryere gidiyo tutunuyo mam yerden kalkmıyo tembel benimki
maşallah canım senin kızınada
her çocuğun gelişimi farklı oluyor, bir şekilde yürüyecekler er yada geç

Bende evdeyken emzirmeye ağırlık veriyoum, hafta içide ememiyor çünkü,
haftasonu yapışık geziyoruz :)

Ben şurup gibi kaşıkla içirip arkasından suyu dayıyorum canım

Özlem sağol canım, yok canım yaşlı değilizde, ikinciler için çocuğun büyümesini beklemek gibi bir şansımız yok , yaş 30 u geçti zaten

içine meyve rendele canım, yada değişik şekillerde ver kahvaltıyı
benimkide cicibebeli kahvaltı yemiyordu herobaby 8 tahıllının içine anne sütü karıştırıp veriyoruz

Geçmiş olsun canım, diştendir belkide

aşk kırıntısı geçmiş olsun canım.

Benim kızda kahvaltıyı yemek istemiyormuş.Öğürene kadar veriyorlar.Öğürünce bırakıyorlar mecburen

Günaydın buarada
Bizimki öğürüyormuş numarası yapıyor , tıkanmış numarası, ilgilenmeyince duruyor :)

kızlar calpol kullanmıyorsunuz galiba benim doktor calpol kullandıttırıyor

canım dolapta var ama hiç kullanmadık

ben kullanıyorum calpol ateşi ağrısı falan oldumu neden kullandırtmıyorki doktor
bizimde doktor verdi

http://www.pediatriportali.com/sorugoster.asp?QID=27605

bu yazıyı buldum calpolle ilgili

Kızlar günaydın öncelikle ,
ben geç kaldım işe bugün
herkese iyi çalışmalar..
akşam yusuf kayra yürüteçten düştü, takıldı bir yere yürüteç tepetaklak yüzünün üstüne düştü ama çok şükür bişey olmadı,
çok daha dikkatli olmamız lazım çok (

günaydın kızlar dün giremedim girsemde yazamadım
misafirleri atlattım akşam teyzemin kızı geldi kalmaya biraz önce onu gecirdim yorucu bir gündü eşim yine gitti yarın gelcek of yin yanlızım geçmişi okuyamadım cok hepiniz iyisinizdir inş
hülyacım gelmiiş hg tatlım
elaya kahvaltı yaptırcam grş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…