nede sen daha mı küçüksün
vaion sana abla diyebilirmiyim?
Sütlü tarhana nasıl oluyor kızlar?
Birde eşim içim süt almış büyükler için benim oğlana hazır yoğurt yemiyor o sütle mayalasam olurmu, hiç yoğurt yememesinden dahamı iyi hazır yoğurt kararsızım. .%100 doğal yazıyor ama bilmiyorum ki aylardır yemiyor.
sagol canım hoşbuldukHoşgeldin hülya gözünaydın işleri bitirmişsin
günaydın kızlar herkese iyi günler.
hoşbulduk kankamhoşgeldin kankam
günaydın neslihancım
sagol emelcim hoşbulduksağol canım kesti, pirinçli patatesli havuçlu püre yedirmiş kaynanam
Semracım bizim kesildi ishali herhalde dişten,
çok geçmiş olsun poyrazada , bu pirinçli sebze püresini bir dene istersen benim oğlum seviyor tadınıda ,inşallah yer poyraz kuzusuda
Hoşgeldin Hülyacım
Anneannenize Allah kavuştursun canım,
yürürmüşte maşallah prensese
hoşbulduk semrahoşgeldin hülyacımopuyorumnanaktan
afiyet olsun canım
canım çok az suyla tarhanayı kaynatıyom içine süt katıyom 1 bardak kadar birazda tuz yağ falan yok ama bizimkinde bilmiyomda katılmaz sanırım süt varya
olur canım ben pastörize ile yapıyom keçi sütü ile
Geçmiş olsun oğluna canım, çabucak çıksın inşallah
çamaşır deme benim kadar çamaşır yıkayan yoktur herhalde
Doğum günün kutlu olsun bu arada , nice mutlu yıllara..
Allah kavuştursun canım o zaman anlamamışım ben dün, çok uykusuzdum
benimde 27 haziran doğum günüm yıl kaç senin?
benim 79 en yaşlı benim burda :)
kızlar süt sağmaya gidicem, mutfakta millet muhabbet ediyor, bende evde yıkıyorum ama burda sağmadan önce kaynar sudan geçiriyorum mikrobu ölsün diye
utanıyorumda milletin yanında pompayı yıkamaya
ya çıksınlar şunlar süt doldu göğüslerime(
ynen canım ya odadan çımayam aglıyoeylül 4,5-5aylıktı kaynanama bırakıp biryere giittik yarım saat sonra tel geldi bi gittim ağlamaktan yüzü gözü şişmiş susturamamışlar
kucağıma aldım hemen sustu ve ogün bugündür bu halde
tuvalete bile girip çıkana kadar ortalığı yıkıyor
bu hali artık beni çok yoruyor
misafirliğe gidiyoruz gözü bende odadan çıktığım anda ağlıyor
allah yardım etsin bizeya
maşallah hmen çıkın odadan emelcim süt sagacak daha nekadar verecen emelkızlar süt sağmaya gidicem, mutfakta millet muhabbet ediyor, bende evde yıkıyorum ama burda sağmadan önce kaynar sudan geçiriyorum mikrobu ölsün diye
utanıyorumda milletin yanında pompayı yıkamaya
ya çıksınlar şunlar süt doldu göğüslerime(
Sedacım Allah yardımcın olsun , ben evde yürütece koyuyorum tuvaletin kapısında çıkmamı bekliyor
Nasıl denk getirdin canım :)) ne güzel beraber kutlarsınızkorkma canım bende sendenim 79luyum.doğum tarihim oğlumla aynı:))hihoyyyt
ben boş bir oda var anahtarı bende orda sağıyorum ama yıkarken işte utanıyorum erkekler falan olunca mutfakta sağol canım , çok değil ama işte kesilmesin diye uğraşıyorum akşamları emiyor kuzumbende işyerinde mutfakta sağıyordum.dediğin gibi çıkarıp yıkamaya da sağmaya da utanıyordum.ama oğlum için mecbur sağıyordum.sütün olsunda millet ne derse desin.git yıka boşver.keşke benimde sütüm gitmeseydi.oğlum emmeyince sağsamda gitti.(sütüne maşallah diyeyimde nazar değmesin:))
Emdiği kadar emzircem canım, burdakilerde diyor ne uğraşıyorsun 6 ay önemli anne sütü diyorlar ama şimdi emen çocuğa niye bıraktırayım günah o süt onun kısmeti yavrumunynen canım ya odadan çımayam aglıyo
maşallah hmen çıkın odadan emelcim süt sagacak daha nekadar verecen emel
aynıaynı bazen kapıyı açamıyom çekilmiyo
sezeryan olunca denk getirdim:)))doktorum 16 haziran dedi bende madem öyle birgün önce alın doğum günümüz aynı olsun dedim.verebildiğin kadar ver sütünü.bir daha bulamayacaklar zaten.bağışıklık sistemi için gerekli anne sütü.ben günde 15dk. uğraşıyorum 20ml anca çıkıyo ama olsun.şifa niyetine 1 damlada olsa kardır diye düşünüyorum.Nasıl denk getirdin canım :)) ne güzel beraber kutlarsınız
ben boş bir oda var anahtarı bende orda sağıyorum ama yıkarken işte utanıyorum erkekler falan olunca mutfakta sağol canım , çok değil ama işte kesilmesin diye uğraşıyorum akşamları emiyor kuzum
Emdiği kadar emzircem canım, burdakilerde diyor ne uğraşıyorsun 6 ay önemli anne sütü diyorlar ama şimdi emen çocuğa niye bıraktırayım günah o süt onun kısmeti yavrumun
geceleri bir tek emerken uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?