2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar neyapıyonuzbakeyim ayşecim sorma canım çıktı tamda yerleştik sayılmazda ama bitirdim yani azsagda solda bişeyler var eşimle canımız çıktı melisde ya beni tuvalete yollamıypo annemlerlede hiç durmadı onları alacakdiye onlara git diyo bana da sarılıyo ger bırakırsam kıyameti koparıyo valla çok zor işim niye böyl eoldu anlamadım

filizcim semiz otlarını dogra suyaat işte sonra pirinçde koy yogurtludaverebilirsin çok güzel olur

canım kutu sütle mayalanan yoğurt pek tutmuyo yada ben beceremedim bilmiyorum.çünkü geçen gün şişe süt kalmamıştı bende o sütle yaptım tutmamış.

Hoşgeldin hülya gözünaydın işleri bitirmişsin

günaydın kızlar herkese iyi günler.
sagol canım hoşbulduk
hoşgeldin kankam

günaydın neslihancım
hoşbulduk kankam
sagol emelcim hoşbulduk
hoşgeldin hülyacımopuyorumnanaktan
hoşbulduk semra

canım keçi sütünün tadına baktın mı hiç.ben bir kere aldım tadı ne alakaysa tuzluydu.yaptığım yoğurtta tuzlu oldu.tuhaf bir tadı vardı.kay marka almıştım.

korkma canım bende sendenim 79luyum.doğum tarihim oğlumla aynı:))hihoyyyt

herkese merhaba kızlar kusura bakmayın ya hiç vaktim yok bu aralar size muhabbete gelemiyorum

eylül çok huysuz yine bir dk peşimi bırakmıyor,üst dişlerimi geliyor ne ...
hülya aynen dediğin gibi eylülde ama biz 4aydır öyleyiz ,
benden başkasında asla durmuyor
beni etrafında göremesin kıyamet kopuyo off of

sizler nasılsınız bakalım
ben daha yeni kahvaltı yaptım
ev toplancak
silip süpürülcek
yemek yapılcak
dağ gibi çamaşır var ütülencek
hiç birşeye yetişemiyorum ben ya eylülde mızır mızır bi iş yaptıramıyor

kendime bile vakit ayıramıyorum saç baş dağınık ben dayak yemiş gibiyim
kendimi çok yorgun hissediyorum
moralim bozuk havada kasvetli

Son düzenleme:
sedacım allah kolaylık versin çok zorya bişeyoldu başında n ayırmıyoya kimseye gitmiyo kendimi kapana kapatılmış gibihissediyorum çok zorya

eylül 4,5-5aylıktı kaynanama bırakıp biryere giittik yarım saat sonra tel geldi bi gittim ağlamaktan yüzü gözü şişmiş susturamamışlar
kucağıma aldım hemen sustu ve ogün bugündür bu halde
tuvalete bile girip çıkana kadar ortalığı yıkıyor
bu hali artık beni çok yoruyor
misafirliğe gidiyoruz gözü bende odadan çıktığım anda ağlıyor
allah yardım etsin bizeya

kızlar süt sağmaya gidicem, mutfakta millet muhabbet ediyor, bende evde yıkıyorum ama burda sağmadan önce kaynar sudan geçiriyorum mikrobu ölsün diye
utanıyorumda milletin yanında pompayı yıkamaya
ya çıksınlar şunlar süt doldu göğüslerime (

Sedacım Allah yardımcın olsun , ben evde yürütece koyuyorum tuvaletin kapısında çıkmamı bekliyor

bende işyerinde mutfakta sağıyordum.dediğin gibi çıkarıp yıkamaya da sağmaya da utanıyordum.ama oğlum için mecbur sağıyordum.sütün olsunda millet ne derse desin.git yıka boşver.keşke benimde sütüm gitmeseydi.oğlum emmeyince sağsamda gitti.(sütüne maşallah diyeyimde nazar değmesin:))

ynen canım ya odadan çımayam aglıyo
maşallah hmen çıkın odadan emelcim süt sagacak daha nekadar verecen emel
Sedacım Allah yardımcın olsun , ben evde yürütece koyuyorum tuvaletin kapısında çıkmamı bekliyor

aynıaynı bazen kapıyı açamıyom çekilmiyo

korkma canım bende sendenim 79luyum.doğum tarihim oğlumla aynı:))hihoyyyt
Nasıl denk getirdin canım :)) ne güzel beraber kutlarsınız

ben boş bir oda var anahtarı bende orda sağıyorum ama yıkarken işte utanıyorum erkekler falan olunca mutfakta sağol canım , çok değil ama işte kesilmesin diye uğraşıyorum akşamları emiyor kuzum

ynen canım ya odadan çımayam aglıyo

maşallah hmen çıkın odadan emelcim süt sagacak daha nekadar verecen emel

aynıaynı bazen kapıyı açamıyom çekilmiyo
Emdiği kadar emzircem canım, burdakilerde diyor ne uğraşıyorsun 6 ay önemli anne sütü diyorlar ama şimdi emen çocuğa niye bıraktırayım günah o süt onun kısmeti yavrumun
geceleri bir tek emerken uyuyo

sezeryan olunca denk getirdim:)))doktorum 16 haziran dedi bende madem öyle birgün önce alın doğum günümüz aynı olsun dedim.verebildiğin kadar ver sütünü.bir daha bulamayacaklar zaten.bağışıklık sistemi için gerekli anne sütü.ben günde 15dk. uğraşıyorum 20ml anca çıkıyo ama olsun.şifa niyetine 1 damlada olsa kardır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…