elifti dimi pepee bende emellerin üzerinde nazar olduğuna inanmaya başladım.Yer gök dua üstüne döner derler.Eminim dua ediyorsunuzdur felak nas ı Ayet-el Kürsi yi bol bol okuyun.Ben aklıma geldikçe okuyorum.Bide çok kalabalığa çıkarmamaya çalışıyorum.
Yürüteçe gelince yürüteçlerin çok hafif olması tehlikeli bence bizim yürüteç mamalove un özellikle aldım.Ağır bir yapısı var.Tabiki Allah bilir ve korusun ama kolay kolay devrilecek bişey değil,anası zor sürütüyor
Sağol canım, halıya düştüğü için bişey olmadı çok şükürnasılsın emelcim geçmiş olsun tatlım yusuf kayraya allah korumuş inş bişey olmamıştır
Sağol Özgecim, yara bere almadan büyüsünler inşallagünaydın kızlar.
ayşecim geçmiş olsun merte...
Yusuf Kayrama da geçmiş olsun, düşe kalka büyüyecekler, emeklemeye başladıktan sonra elif de çok düşmeye başladı. Bi de duvarlara tutup kalkmaya çalışıyor eli kayıyor pattt kafa duvara ya da yere. Bir haftada iki kere morardı kafası. Alaha emanet hepsi...
Yanlış anlamam canım , nazar oluyor galiba, hep okuyorum ama dışarda falan dikkat ediyorlar çok, reklamlardaki bebekler gibi diyorlarÇok geçmiş olsun Emel. Yanlış anlmazsan bir şey söylicem. Sizin başınıza bu tür şeyler çok geliyor. Nazara inanır mısın? Acaba öyle bir şey mi var? Allah bebeğini korusun.:Saruboceq:
İyi yapmışsın canım, geçmiş olsun kuzuna , dahada hasta olmasıngünaydın kızlar hepinize
bende bugün çarşıya gidecektim ama hava soguk kızda anneme bırakacaktım kızı dışarı çıkarmamak içinde çarşıdan vazgeçtim zaten hasta ve öksürüyorrr iyicene fena olmasın
Bende senin gibiyim canım, çok sık veriyorum galibaElif de hasta, ateş vardı geçti şimdi öksürük kaldı bi tek.
Ateşi bende hemen düşürüyorum 37,5 oldu mu veriyorum calpolu.
Artık yürüdü yürücek aşamada zaten pek koymam bundan sonraelifti dimi pepee bende emellerin üzerinde nazar olduğuna inanmaya başladım.Yer gök dua üstüne döner derler.Eminim dua ediyorsunuzdur felak nas ı Ayet-el Kürsi yi bol bol okuyun.Ben aklıma geldikçe okuyorum.Bide çok kalabalığa çıkarmamaya çalışıyorum.
Yürüteçe gelince yürüteçlerin çok hafif olması tehlikeli bence bizim yürüteç mamalove un özellikle aldım.Ağır bir yapısı var.Tabiki Allah bilir ve korusun ama kolay kolay devrilecek bişey değil,anası zor sürütüyor
Benim burda çalışan biri işte geçen ay oluyor, akşam normal yatmışlar bişey yokmuş çocukta , annesi bir rüya görüyor beşiğe elini uzatıyormuş yanıyormuş eli çekiyormuşBuarada bende ateşten aşırı korkuyorum çevremde 2 tane ateşli havale geçirip sakat kalan insan var.Alışkanlık yapmışım bebeğim uyusa da mutlaka kalkıp bir vücuduna dokunurum Allah a emanetler
Benim arkadaşın ablası var.Bebekken Anne uyuya kalıyor gece ateş yükseliveriyor anne farkedemiyor gece olan oluyor.Yaklaşık 35 yaşında şuan ne yürüyor ne konuşabiliyor Allah korusun
kızlar sadece benim yoksa hepimizinmi geri tuşu kktıklanmıyor her defasından siteden çıkmak zorund kalıyorum
ay ay Allah korusun en çok korktuğum şey uyumamak için çabalıyorum bende ama çok yorulduğumda uyanamadığım oluyor Allah korusun ne diyeyim
Merhaba ben yeni girenlerdenim Haziran 2009 annesiyim.
meraba kızlar bende üyelerdenim ve haziran annesiyim,ama çok takip edemiyorum sizi,4aydan sonra daha yeni girip bakabildim
Kızlar oğlum yine ateşlendi 38,5 oldu eşimde şehir dışında yan komşumu çağırdım, oda araba kullanmayı biliyor ama acemi tam bilmiyor yolda başıma gelmeyen kalmadı. Herzamanki gittiğimiz hastaneye gitttik bir sürü sorun çıktı yani ilgilenmediler başka hastaneye gittik kadın 15 dak yolu 1 saaatte gitti ama yinede allah razı olsun o olmasaydı ne yapardım. Neyse kan ve diğer muayeneler herşey yolunca idrarını yapmadı akşam yaptırıp götürcez. Fitil soktu doktor düştü çok şükür ama tekrarlamasından korkuyorum 39 ateşli havaleymiş çünki.
Ben bi geçmişi okiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?