2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

elifti dimi pepee bende emellerin üzerinde nazar olduğuna inanmaya başladım.Yer gök dua üstüne döner derler.Eminim dua ediyorsunuzdur felak nas ı Ayet-el Kürsi yi bol bol okuyun.Ben aklıma geldikçe okuyorum.Bide çok kalabalığa çıkarmamaya çalışıyorum.

Yürüteçe gelince yürüteçlerin çok hafif olması tehlikeli bence bizim yürüteç mamalove un özellikle aldım.Ağır bir yapısı var.Tabiki Allah bilir ve korusun ama kolay kolay devrilecek bişey değil,anası zor sürütüyor

Buarada bende ateşten aşırı korkuyorum çevremde 2 tane ateşli havale geçirip sakat kalan insan var.Alışkanlık yapmışım bebeğim uyusa da mutlaka kalkıp bir vücuduna dokunurum Allah a emanetler

Benim arkadaşın ablası var.Bebekken Anne uyuya kalıyor gece ateş yükseliveriyor anne farkedemiyor gece olan oluyor.Yaklaşık 35 yaşında şuan ne yürüyor ne konuşabiliyor Allah korusun

Evet, Elif, Tabi olacağı varsa oluyor ama dediğin gibi sürekli okumk lazım. Allah hepsini korusun.
Ben sürekli yürüme pozisyonunda olmasın diye sallananlardan almıştım ama bizimki biraz haşin, çok şiddetli sallıyor hem düşecek diye korktuk hem de kendini o kdar sarsması hoşumuza gitmedi, bir kaç gündür bindirmiyoruz.

kızlar sadece benim yoksa hepimizinmi geri tuşu kktıklanmıyor her defasından siteden çıkmak zorund kalıyorum

nasılsın emelcim geçmiş olsun tatlım yusuf kayraya allah korumuş inş bişey olmamıştır
Sağol canım, halıya düştüğü için bişey olmadı çok şükür

Sağol Özgecim, yara bere almadan büyüsünler inşalla
Geçmiş olsun küçük yaramazımada

Çok geçmiş olsun Emel. Yanlış anlmazsan bir şey söylicem. Sizin başınıza bu tür şeyler çok geliyor. Nazara inanır mısın? Acaba öyle bir şey mi var? Allah bebeğini korusun.:Saruboceq:
Yanlış anlamam canım , nazar oluyor galiba, hep okuyorum ama dışarda falan dikkat ediyorlar çok, reklamlardaki bebekler gibi diyorlar
cevşen gibi bişey alcaz üzerindede taşımak için

İyi yapmışsın canım, geçmiş olsun kuzuna , dahada hasta olmasın

Elif de hasta, ateş vardı geçti şimdi öksürük kaldı bi tek.
Ateşi bende hemen düşürüyorum 37,5 oldu mu veriyorum calpolu.
Bende senin gibiyim canım, çok sık veriyorum galiba
iyi değilmiş ama

Artık yürüdü yürücek aşamada zaten pek koymam bundan sonra
okuyorum canım çok ama oluyor işte
üstüste geldi bu aralar hepsi, eli kesildi, çimento döküldü gözüne ,
yürüteçten düştü
üzerine taşımak için nazar duası falan kullanıyormusunuz kızlar siz?

Benim burda çalışan biri işte geçen ay oluyor, akşam normal yatmışlar bişey yokmuş çocukta , annesi bir rüya görüyor beşiğe elini uzatıyormuş yanıyormuş eli çekiyormuş
bir uyanmış koşmuş bakmış, çocuk 42 derece hemen duşa sokmuşlar
uyanmasa havale geçircekmiş

ay ay Allah korusun en çok korktuğum şey uyumamak için çabalıyorum bende ama çok yorulduğumda uyanamadığım oluyor Allah korusun ne diyeyim

ozman herkezin tıklanmıyorsa geri tuşu sitede sorun var demekki
en kısa zamanda geçer

bu arada artık hazır mamayı bırakıyorum şimdiye kadar kullandım şimdiden sonra bebegime keçi sütü verecem Allahtan bir mani çıkmazsa

hg cnm kendinden bahsedermisin
ben emine kızımın adı ela 4 hairan doğumlu

meraba kızlar bende üyelerdenim ve haziran annesiyim,ama çok takip edemiyorum sizi,4aydan sonra daha yeni girip bakabildim

Kızlar oğlum yine ateşlendi 38,5 oldu eşimde şehir dışında yan komşumu çağırdım, oda araba kullanmayı biliyor ama acemi tam bilmiyor yolda başıma gelmeyen kalmadı. Herzamanki gittiğimiz hastaneye gitttik bir sürü sorun çıktı yani ilgilenmediler başka hastaneye gittik kadın 15 dak yolu 1 saaatte gitti ama yinede allah razı olsun o olmasaydı ne yapardım. Neyse kan ve diğer muayeneler herşey yolunca idrarını yapmadı akşam yaptırıp götürcez. Fitil soktu doktor düştü çok şükür ama tekrarlamasından korkuyorum 39 ateşli havaleymiş çünki.
Ben bi geçmişi okiyim.

çok geçmiş olsun cnm diş mi ki ateş kötü bide eşinin olmadığı kötü olmuş ehliyet kurtarı bencede imkanın varsa en yakın zamanda al bencee inş bişey çıkmazbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…