onu da denedim canım hem sütlü hem kıymalı yaptım oda güzelHazır süt olurmu yani sütlü tarhana için, birde ben kıyma katıyorum tarhanaya süt olunca katılmaz değilmi çirkin olur.
ooo maşallahağustos da 23 ü doldurum 24 olucam da sempatiksalakcinni
ok canım sağolfilizcim semiz otlarını dogra suyaat işte sonra pirinçde koy yogurtludaverebilirsin çok güzel olur
baktım canım güzeldi yacanım keçi sütünün tadına baktın mı hiç.ben bir kere aldım tadı ne alakaysa tuzluydu.yaptığım yoğurtta tuzlu oldu.tuhaf bir tadı vardı.kay marka almıştım.
hadi ya oooookorkma canım bende sendenim 79luyum.doğum tarihim oğlumla aynı:))hihoyyyt
bende bende senden 2 ay büyüğüm kankabende 28 temmuz 1981 dogumluyum aman daha geçciz be
maşallah kızlar sütünüze, sağarsanız sık sık artar, akmasada sağın süt kanalları uyarılır süt üretmeye başlar ,birde ben madela kullanıyorum çok memnunun, manuel chicco vardı, yarım saat uğraşıyordum az bişey çıkıyordu, madela daha güçlü sağıyor
ay ay bu anne sütü konusu öldürdü beni.buna da şükür diyelim
ahmir daha sık aralıkla sağarsan 20 60 a çıkar belki.Bende de 3-5 saat aralıkla felan 50 çıkıyor ancak şükrediyorum bin şükür.
filizcim sen sütü kaç ml veriyorsun canım kaç ml yle başladın.sulandırıp mı verdin.çorbalarına nasıl katıyorsun.çok soru sordum : ))
teşekkür ettim bitanem.ben ilk adım sütünü direk vermeyi düşünüyorumda
ahmir bende de 1-1,5 ay öncesine kadar 100 ml çıkıyordu.bende anlamadım.benimki zaten emmiyordu.
Kızlar selam, sürekli takip ediyorum da muhabbete bi dalamadım işler pek yoğun.
Herkes iyi değil mi?
Biz iyiyiz. Elifcik emeklemeye başladı, pek zormuş hele bi yürüse tam yandık galiba :)
Emelcim ben işyerinda sağmıyorum valla. Sabah çıkarken emziriyorum akşama kadar anca doluyor zaten. Eve gidince 6 gibi emziriyorum arada akşam yemeği yiyiyor sonra 10 da gece uykusuna yatarken emiyor bi de. Gece de uyanınca emziriyorum. Gün içinde ek gıda ağırlıklı besleniyor. Gün içinde sağsam kesinlikle birikmez akşama. 3,5 aydır benim sistem böyle. Göğüslerimde ona göre süt üretimi yapıyor sanırım.
benide canım ama mecbur, ve galiba tüm fabrikayı bunaltıyor ama kimse bişey diyemiyor :roflol:bende 21 temmuz 1981 doğumluyum.Bizde kızımla aynı burçtanız.
Emel bende de medela var.Sesi bunaltıyor beni.
ben bulgur pilavı ve marul yiyince artıyor , birde kestane çok arttırıyorbendekide medela ama eski performansı yok gibi.humana ,ısırgan otu,bol su.hepsini denedim ama fayda etmedi.
Kızlar selam, sürekli takip ediyorum da muhabbete bi dalamadım işler pek yoğun.
Herkes iyi değil mi?
Biz iyiyiz. Elifcik emeklemeye başladı, pek zormuş hele bi yürüse tam yandık galiba :)
Emelcim ben işyerinda sağmıyorum valla. Sabah çıkarken emziriyorum akşama kadar anca doluyor zaten. Eve gidince 6 gibi emziriyorum arada akşam yemeği yiyiyor sonra 10 da gece uykusuna yatarken emiyor bi de. Gece de uyanınca emziriyorum. Gün içinde ek gıda ağırlıklı besleniyor. Gün içinde sağsam kesinlikle birikmez akşama. 3,5 aydır benim sistem böyle. Göğüslerimde ona göre süt üretimi yapıyor sanırım.
Maşallah elifle inan kuzusuna , bizimki emeklemeden yürücek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?