2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay ay bu anne sütü konusu öldürdü beni.buna da şükür diyelim

ahmir daha sık aralıkla sağarsan 20 60 a çıkar belki.Bende de 3-5 saat aralıkla felan 50 çıkıyor ancak şükrediyorum bin şükür.

maşallah kızlar sütünüze, sağarsanız sık sık artar, akmasada sağın süt kanalları uyarılır süt üretmeye başlar ,birde ben madela kullanıyorum çok memnunun, manuel chicco vardı, yarım saat uğraşıyordum az bişey çıkıyordu, madela daha güçlü sağıyor

Hazır süt olurmu yani sütlü tarhana için, birde ben kıyma katıyorum tarhanaya süt olunca katılmaz değilmi çirkin olur.
onu da denedim canım hem sütlü hem kıymalı yaptım oda güzel

ağustos da 23 ü doldurum 24 olucam da sempatiksalakcinni
ooo maşallah
filizcim semiz otlarını dogra suyaat işte sonra pirinçde koy yogurtludaverebilirsin çok güzel olur
ok canım sağol

canım keçi sütünün tadına baktın mı hiç.ben bir kere aldım tadı ne alakaysa tuzluydu.yaptığım yoğurtta tuzlu oldu.tuhaf bir tadı vardı.kay marka almıştım.
baktım canım güzeldi ya
yoğurdunu falan yiyom arasıra
korkma canım bende sendenim 79luyum.doğum tarihim oğlumla aynı:))hihoyyyt
hadi ya ooooo
bende 28 temmuz 1981 dogumluyum aman daha geçciz be
bende bende senden 2 ay büyüğüm kanka

bende 21 temmuz 1981 doğumluyum.Bizde kızımla aynı burçtanız.

Emel bende de medela var.Sesi bunaltıyor beni.

filizcim sen sütü kaç ml veriyorsun canım kaç ml yle başladın.sulandırıp mı verdin.Çorbalarına nasıl katıyorsun.Çok soru sordum : ))

bendekide medela ama eski performansı yok gibi.humana ,ısırgan otu,bol su.hepsini denedim ama fayda etmedi.

1 ay öncesine kadar 4 saatte 100 ml çıkıyordu.emmeyince gitti.sağsamda fayda etmiyo.yoksa 1,5 aylıktan beri sağıyorum.

filizcim sen sütü kaç ml veriyorsun canım kaç ml yle başladın.sulandırıp mı verdin.çorbalarına nasıl katıyorsun.çok soru sordum : ))

hangi sütü casnım keçi sütünü demi
keçi sütünü direk hiç vermedim canım yoğurt yapıyom yada çorbasına katıyom tarhana çorbasına
ne demek canım zaten burda bişeyleri paylaşmak için varız
soracaksın tabii bende çok soruyom

teşekkür ettim bitanem.ben ilk adım sütünü direk vermeyi düşünüyorumda

ahmir bende de 1-1,5 ay öncesine kadar 100 ml çıkıyordu.bende anlamadım.Benimki zaten emmiyordu.

teşekkür ettim bitanem.ben ilk adım sütünü direk vermeyi düşünüyorumda

ahmir bende de 1-1,5 ay öncesine kadar 100 ml çıkıyordu.bende anlamadım.benimki zaten emmiyordu.

canım 6-12 ay bebekler için olanı yani pınarınkini bende direk veriyom su falan katmadan
ama keçi sütünü vermedim hiç çorba ve yoğurtta kullanıyom canım

Kızlar selam, sürekli takip ediyorum da muhabbete bi dalamadım işler pek yoğun.
Herkes iyi değil mi?
Biz iyiyiz. Elifcik emeklemeye başladı, pek zormuş hele bi yürüse tam yandık galiba :)

Emelcim ben işyerinda sağmıyorum valla. Sabah çıkarken emziriyorum akşama kadar anca doluyor zaten. Eve gidince 6 gibi emziriyorum arada akşam yemeği yiyiyor sonra 10 da gece uykusuna yatarken emiyor bi de. Gece de uyanınca emziriyorum. Gün içinde ek gıda ağırlıklı besleniyor. Gün içinde sağsam kesinlikle birikmez akşama. 3,5 aydır benim sistem böyle. Göğüslerimde ona göre süt üretimi yapıyor sanırım.

bekliyoruz tatlım seni de muhabbete
evet bizimkide maşallah emekliyo kaçıyo bile demi arkasından sende emekleyince

bende 21 temmuz 1981 doğumluyum.Bizde kızımla aynı burçtanız.

Emel bende de medela var.Sesi bunaltıyor beni.
benide canım ama mecbur, ve galiba tüm fabrikayı bunaltıyor ama kimse bişey diyemiyor :roflol:

bendekide medela ama eski performansı yok gibi.humana ,ısırgan otu,bol su.hepsini denedim ama fayda etmedi.
ben bulgur pilavı ve marul yiyince artıyor , birde kestane çok arttırıyor

Özgecim nasılsın yoksun bayadır, benimkide gündüz ek gıda ağırlıklı besleniyor
sadece kahvaltısını benim sütüme bulamaç yapıyorlar
sağmayınca geri gidiyor süt canım , ben 7 de emzirip burda 11de ve 3 te sağıyorum
120 cc çıkıyor ortalama ama bugün işim vardı 12:30 da sağabildim 100 cc çıktı
azalmış yani saati geçince

sağol canım, kalkıyor evet , tutuna tutunada yürüyor kanepede , elinden tutup yürütünce bayılıyor ,ama bırakınca korkuyor birkaç adım atıp dönüp sarılıyor bal kavanozum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…