2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr
filiz var sanırım tek naber tatlım

günaydın fıstıklar.bi<kahvaltımızı yaptık.birazdan çıkıcaz.derini anneme bırakıp pazara gıdıcem.ordan da bakarıs eve dönmeyi düşünmüyorum pek:) takılırız dışarıda.

bebeği üst dişlerini çıkaran anneler; sizin bebeğinizinde üst dişleri alt dişlere göre büyükmü.bana normal geliyo.çünkü bizimde üst dişlerimiz altlara göre daha büyük.

Çok geçmiş olsun canım , Allaha emanet hepsi...

Al bizden de o kadar. Bizim sehpa da cam. altı da tahta. Çokkk tehlikeli. Evde ne kadar yastık varsa yığdım önüne. Engelleri geçemiyor Elif hanım...

Allahım sen esirge. Ayyy yavrum ya

bebeği üst dişlerini çıkaran anneler; sizin bebeğinizinde üst dişleri alt dişlere göre büyükmü.bana normal geliyo.çünkü bizimde üst dişlerimiz altlara göre daha büyük.

Bizimki kocamannnn hem de araları ayrıkkk...

bizim üst dişlerimizde büyük normal canım ne oldu ki

günaydın kızlar vücudumda inanılmaz bir kırgınlık var ya

canım hoşgeldina.s.neslihan ben oğlumda batuhan 17 haziran doğumlu

Hoşbulduk, teşekkür ederim.
Annem uzun süre yanımdaydı, o vrken olsydı biz de yapacaktık ama o gittikten 2 gün sonra ilk dişini gördükbenneyaptımkiTek başıma da uğrşamicam. Hevesim var ama ne yapalım artık. Enerjimi doğumgününe saklıyorum. Sana kolay gelsinyerimseniben

herkese merhaba gece 1 den sonra uyudu bizimi 4 den sonra da çığlık atıp durdu neymiş şu dişler ya bi rahat vermedi e haliyle ben de uykusuz olarak birazdan okula gidicem
vaion geçmiş olsun canım.
ahmir bizimki de büyük dişler ve ayrık şanslı olacak derler inşallah

tünaydın kızlar nasılsınız benimkız durmadıgından buaralr pek giremiyorum nasılsınız neler yaptınız yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler

Bizim üstte önler çıkmadan sağ köpek dişi çıktı. Sol da çıkmak üzere. Vampirella olcak kızımkaydirigubbakcemile3Ama gördüğüm bebeklerde hep üstler büyük

Geçmiş olsun diyen herkes sağolsun.
Çok şükür ateşi 37 küsürlerde seyrediyor şimdidie dudak kenarında ucuk çıkmış sonra birdaha baktım dilinin ucunda diş etinde heryerde var, ne oldu anlayamadım merte, çocuk ev çok dışarı çıkmıyor günlerdir harap oldum, dünki hastanenin yaptıklarını unutamam zaten aradım yazılı olrak bildirin işleme alıcam dedi adam, sağlık bakanlığınada şikayet edicem.

Birinden bulaşmış olabilir. İnternette uçuk küçüklerde ateş yapar diyor.doktor gördü mü uçukları, ne dedi? İnternette ilaç ismi de vermiş.
Şİkayet etmekle çok iyi yapmışsın. Herkes işini iyi yapsın
Tekrar geçmiş olsun

günaydın kızlar vücudumda inanılmaz bir kırgınlık var ya
hayırdır inş
uykusuz mu kaldın tatlım
tünaydın kızlar nasılsınız benimkız durmadıgından buaralr pek giremiyorum nasılsınız neler yaptınız yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler
slm slm
hoşgeldin
selam kzıalr.. nasılsınzı.. hayırlı cumalar olsun..

slm canım
hayırlı cumalar

geçmiş olsun canım benimkide televizyona tepiyo
geçmiş olsun inşlah kalmaz canım
maşşlah canım korkmA CANIM
amin canım geçmiş olsun
geçmiş olsun canım inşlah çabuk iyileşir
selam kzıalr.. nasılsınzı.. hayırlı cumalar olsun..

sanada canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…