merhaba kizlar yeni gelen arkadaslar hos geldiniz aramiza benim adim saniye oglumun adi devran kizlar bugun cok kotu bisey oldu oglum televizyon masasina tirmanayim derken dustu dudagi yarildi yavrum canim oyle agladiki kani zor durdurdum deli olacaktim az kalsin cok sukur iyi simdi
çok çok geçmiş olsun.benım kızımın da en buyuk zevkı gidip ona tutunmak kaldı ki bizimki cam sehpa.aklım çıkıyo aynı şey olacak dıye.köşe koruyucu aldım ama hanım efendi söktü yernden 1 saat sonra.
ya bı de derinden 11 ay büyük eltim oğlu var.p.tesi ütü yapıyomuş anne anesi k.valıdem de orda.2 kadın bi çocuk bakıyolar:) neyse sen bızım kı kaşla göz arası asıl ütünün kordonuna yüzünü yalamış geçmiş yavrum. dr 2 ay güneşe çıkmak yok çıkarken de yüksek faktörlü krem yoksa iz kalır demiş.bembeyaz pamuk gibi yavrum o da.allah korumuş gene ama inşallah iz kalmaz.ben derinle yalnızken ütü yapmıyorum bi kaç aydır.
bebeği üst dişlerini çıkaran anneler; sizin bebeğinizinde üst dişleri alt dişlere göre büyükmü.bana normal geliyo.çünkü bizimde üst dişlerimiz altlara göre daha büyük.
bebeği üst dişlerini çıkaran anneler; sizin bebeğinizinde üst dişleri alt dişlere göre büyükmü.bana normal geliyo.çünkü bizimde üst dişlerimiz altlara göre daha büyük.
herkese günaydın uykusuz bir gece geçirdik saat 12 de uyandı zeynep 3 e kadar uyumadı oyun oynadık ilk defa böyle yaptı inşallah alışkanlık yapmaz
hayırlı cumalar a.s.
[url=http://www.glitterfy.com/][/URL]
günaydın kızlar vücudumda inanılmaz bir kırgınlık var ya
canım hoşgeldina.s.neslihan ben oğlumda batuhan 17 haziran doğumlu
Geçmiş olsun:jeyyar:günaydın kızlar vücudumda inanılmaz bir kırgınlık var ya
Birinden bulaşmış olabilir. İnternette uçuk küçüklerde ateş yapar diyor.doktor gördü mü uçukları, ne dedi? İnternette ilaç ismi de vermiş.Geçmiş olsun diyen herkes sağolsun.
Çok şükür ateşi 37 küsürlerde seyrediyor şimdidie dudak kenarında ucuk çıkmış sonra birdaha baktım dilinin ucunda diş etinde heryerde var, ne oldu anlayamadım merte, çocuk ev çok dışarı çıkmıyor günlerdir harap oldum, dünki hastanenin yaptıklarını unutamam zaten aradım yazılı olrak bildirin işleme alıcam dedi adam, sağlık bakanlığınada şikayet edicem.
hayırdır inşgünaydın kızlar vücudumda inanılmaz bir kırgınlık var ya
slm slmtünaydın kızlar nasılsınız benimkız durmadıgından buaralr pek giremiyorum nasılsınız neler yaptınız yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler
selam kzıalr.. nasılsınzı.. hayırlı cumalar olsun..
geçmiş olsun canım benimkide televizyona tepiyomerhaba kizlar yeni gelen arkadaslar hos geldiniz aramiza benim adim saniye oglumun adi devran kizlar bugun cok kotu bisey oldu oglum televizyon masasina tirmanayim derken dustu dudagi yarildi yavrum canim oyle agladiki kani zor durdurdum deli olacaktim az kalsin cok sukur iyi simdi
geçmiş olsun inşlah kalmaz canımya bı de derinden 11 ay büyük eltim oğlu var.p.tesi ütü yapıyomuş anne anesi k.valıdem de orda.2 kadın bi çocuk bakıyolar:) neyse sen bızım kı kaşla göz arası asıl ütünün kordonuna yüzünü yalamış geçmiş yavrum. dr 2 ay güneşe çıkmak yok çıkarken de yüksek faktörlü krem yoksa iz kalır demiş.bembeyaz pamuk gibi yavrum o da.allah korumuş gene ama inşallah iz kalmaz.ben derinle yalnızken ütü yapmıyorum bi kaç aydır.
maşşlah canım korkmA CANIMKızlar çocuklarınızın baş çevre cm ni biliyormusunuz, doktor bugün çok az büyüklük var dedi sonra ayını hesapladı aslınd normal gibi bişey eveleyip geveledi, ddevit verdiğimi söyledim vitaminin her zaman yararı vardır onu kesme dedi vermeye devam et dedi. 44 cm netten bakıyorum gayet normal.
74 cm 9650 gr olmuş.
amin canım geçmiş olsunslm kızlar hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun
emelcim ben poyraza nazar ayeti takıyorum yoksa çok nazar değiyo
yeni gelenler hoşgeldinz
poyraz hala ishal ve çok mızmız hiç rahat bırakmıyo uykuda yok bizde çok yordu benide kendinide
Allahım bebeklerimizi korusun:Saruboceq:
geçmiş olsun canım inşlah çabuk iyileşirGeçmiş olsun diyen herkes sağolsun.
Çok şükür ateşi 37 küsürlerde seyrediyor şimdidie dudak kenarında ucuk çıkmış sonra birdaha baktım dilinin ucunda diş etinde heryerde var, ne oldu anlayamadım merte, çocuk ev çok dışarı çıkmıyor günlerdir harap oldum, dünki hastanenin yaptıklarını unutamam zaten aradım yazılı olrak bildirin işleme alıcam dedi adam, sağlık bakanlığınada şikayet edicem.
selam kzıalr.. nasılsınzı.. hayırlı cumalar olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?