2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ayşecim çok geçmiş olsun canım.ınşallah bir daha tekrarlamaz ateş.

ezgiada hazal hoşgeldiniz

Elif de hasta, ateş vardı geçti şimdi öksürük kaldı bi tek.
Ateşi bende hemen düşürüyorum 37,5 oldu mu veriyorum calpolu.

Doktorum 37.9 a kadar olan ateş yüksek ateş değildir dedi hiçbirşey yapma dedi 38 den yukarıysa tedavi uygula dedi, soğuk suyamı sokayım dedim soğuk suya sokma çok tehlikeli dedi çocuğun vücut ısısında bir ısı olmalı oda ılık olmalı dedi.

çok geçmiş olsun cnm diş mi ki ateş kötü bide eşinin olmadığı kötü olmuş ehliyet kurtarı bencede imkanın varsa en yakın zamanda al bencee inş bişey çıkmazbilmiyorumkismile

5 dişi var sonuncusunun ucu göründü yani daha diş yok, önceki dişlerindede ateş olmazdı neden oldu anlayamadım. Ama çok zoruma gitti eşimin olmayışı, ehliyet alması kolay ama araba yok ki canım ya, araba alacak parada yok.

Ayşecim çok geçmiş olsun canım.İnşallah bir daha tekrarlamaz ateş.

ezgiada hazal hoşgeldiniz

Saol canım, inş bidaha olmaz.

Kızlar çocuklarınızın baş çevre cm ni biliyormusunuz, doktor bugün çok az büyüklük var dedi sonra ayını hesapladı aslınd normal gibi bişey eveleyip geveledi, ddevit verdiğimi söyledim vitaminin her zaman yararı vardır onu kesme dedi vermeye devam et dedi. 44 cm netten bakıyorum gayet normal.
74 cm 9650 gr olmuş.

ayşe maşşalah oğluna normaldir cnm ben bilmiyom sağlık ocağında diyolarda unutuyom bizim doktor vitamini değiştirdi polivit verdi elanın istahını açtı sanırım

slm kızlar hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun
emelcim ben poyraza nazar ayeti takıyorum yoksa çok nazar değiyo
yeni gelenler hoşgeldinz
poyraz hala ishal ve çok mızmız hiç rahat bırakmıyo uykuda yok bizde çok yordu benide kendinide
Allahım bebeklerimizi korusun:Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar bizimki bugün biraz bişeyler yedi maşallah
sizin kullandığınız vitamin ilaçlarının içeriğini biliyor musunuz onun yanında başka bişey kullanıyo musunuz
biz acd ve zinco bir de dişler için sodyum verdi.demir ilacını veremiyorum.acaba başka vitaminlere gerek var mı ki

canım bizim dişlerimiz 5 aylıkken çıktı şu an 8 dişi var erken çürür dedi o yüzden. verdiğin bilgiler için sağol
aşkkırıntısı bizim 43 cm di persentilde en düşük sınırdaydı hatta annem de kafası küçük diye üzülüyodu seninki de normal bence

merhaba kizlar yeni gelen arkadaslar hos geldiniz aramiza benim adim saniye oglumun adi devran kizlar bugun cok kotu bisey oldu oglum televizyon masasina tirmanayim derken dustu dudagi yarildi yavrum canim oyle agladiki kani zor durdurdum deli olacaktim az kalsin cok sukur iyi simdi

canım çok geçmiş olsun büyüdükçe yaramazlaşıyolar poyrazda tv sehpasına tırmanıyolmaz:

cnm geçmiş olsun inş iz felan kalmaz

Çok geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun canım.tv çok tehlikeli.o yüzden devamlı gözümüzün bebişlerde olması lazım.tv kaç tane bebeğin üzerine düşmüş.allah korumuş canım.

çok çok geçmiş olsun.benım kızımın da en buyuk zevkı gidip ona tutunmak kaldı ki bizimki cam sehpa.aklım çıkıyo aynı şey olacak dıye.köşe koruyucu aldım ama hanım efendi söktü yernden 1 saat sonra.

ya bı de derinden 11 ay büyük eltim oğlu var.p.tesi ütü yapıyomuş anne anesi k.valıdem de orda.2 kadın bi çocuk bakıyolar:) neyse sen bızım kı kaşla göz arası asıl ütünün kordonuna yüzünü yalamış geçmiş yavrum. dr 2 ay güneşe çıkmak yok çıkarken de yüksek faktörlü krem yoksa iz kalır demiş.bembeyaz pamuk gibi yavrum o da.allah korumuş gene ama inşallah iz kalmaz.ben derinle yalnızken ütü yapmıyorum bi kaç aydır.

ayy noldu kızlar bebişlere cok üzüldüm hepinizede geçmiş olsun allah korusun tüm meleklerimizi:Saruboceq:
yeni aramıza katılan arkadaşler hepinizde hoşgeldiniz a.s.
kızlar sürekli takip ediyorum sizi ama ben geçmişi okuyana kadar zeynep hanım atlıyor üzerime benide al diyerek kucagıma alıncada pc ye vuruyor yazamıyorum artık hiç başına oturtmaz oldu her dakika onla ilgileneyim istiyor uyudugunda işimi yapabiliyorum bu ara babamızda sık evdeydi giremedim dikkat edin bebişlere ve kendinize ii geceleropuyorumnanaktan

kızlar pek giremiyorum bu aralar çok alıntı yaptım kusura bakmayın artıkkhihoyyyt
pazar batuhanın dş buğdayı var hazırlıklarla uğraşıyorum organizasyon tamamen bana ait:lepi:yaptıktan sonra fotolarını çeker koyarım
canımmm söylemen yeterrrr:1hug:

kızlar hülişin slm var şimdi konuştuk neti bağlatmış bilgisayarı kurulu değilmiş herkese çok çok slm söyle dedi
aleyküm selam canımm
canım hoşgeldin neslihan ben oğlum batuhan hoşgeldin aramızaolumunekankayizsmile
ayy canımm geçmiş olsun yaaa:teselli:
hülişimm hoşgeldin canımm güle güle otur inşallah ağız tadıyla tatlım ayy ne yorullmuşndur sen kıyamam sana cicim:teselli:

maşallah cnm bebişine allah kavuştursun
çok zor cnm ya eşin orda sen bursa allah yardımcınız olsun

Allah size kolaylık versin. Çok şükür benim kızım uykuyu çok seviyoUyanık olduğu zaman yeterince huysuzluk yaptığı için annemi uyuyarak dinlendireyim biraz diyor herhalde :1rolleyes:
maşallah canım
tez zamanda çıkar inş dişler cnm doğum günün kutlu olsun hoş bi jest yapmış

emine neslihan hani sizler nerdesiniz kızlar
cnm diş buğdayı yapçam detaylı temizlik yapıyorum walla giremiyorumkii haftaya inş bolbol konuşuruzz

canım utancak ne var yavrun için çabalıyosun sonuçta

filizcim sen sütü kaç ml veriyorsun canım kaç ml yle başladın.sulandırıp mı verdin.Çorbalarına nasıl katıyorsun.Çok soru sordum : ))
cnm pınar 6-12 ay sütlerinden ver direk verebiliyosun

a.s

bnm oğlumda 17 haziran canım değişik şekillerde ver meyveli falan bisküvili sıkılıyolar aynı şeyden

canım çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin inş kıyamam:teselli:
ah cnm çok tehlikeli bazen batuhanda düşçk gibi oluyo çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın inşallah:Saruboceq:

hadi gözün aydın cnm
allah korusun cnm yaa:Saruboceq:

Merhaba ben yeni girenlerdenim Haziran 2009 annesiyim.
hoşgeldin canım neslihan bena.s.

meraba kızlar bende üyelerdenim ve haziran annesiyim,ama çok takip edemiyorum sizi,4aydan sonra daha yeni girip bakabildim
canım hoşgeldina.s.neslihan ben oğlumda batuhan 17 haziran doğumlu
cnm biz acd3 ferro sanol ve d-flor kullanıyoruz
ahhh çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın canım yaa kıyamamm hiç kıyamamm

aynen canım 1 saat bile sürmedi sökmesi
ayy allah korusun yavrularımızııı gçmiş olsun canım ya

günaydın şekerler 6.30 kalktık biz 9 a doğru 2. uykumuzu uyuyacağızmirmirmirmir
vaion çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…