Elif de hasta, ateş vardı geçti şimdi öksürük kaldı bi tek.
Ateşi bende hemen düşürüyorum 37,5 oldu mu veriyorum calpolu.
çok geçmiş olsun cnm diş mi ki ateş kötü bide eşinin olmadığı kötü olmuş ehliyet kurtarı bencede imkanın varsa en yakın zamanda al bencee inş bişey çıkmazbilmiyorumkismile
Ayşecim çok geçmiş olsun canım.İnşallah bir daha tekrarlamaz ateş.
ezgiada hazal hoşgeldiniz
Kızlar çocuklarınızın baş çevre cm ni biliyormusunuz, doktor bugün çok az büyüklük var dedi sonra ayını hesapladı aslınd normal gibi bişey eveleyip geveledi, ddevit verdiğimi söyledim vitaminin her zaman yararı vardır onu kesme dedi vermeye devam et dedi. 44 cm netten bakıyorum gayet normal.
74 cm 9650 gr olmuş.[/QİUOTE]
Maşllah bebeğineİlk zamanlar hepsini takip ediyordum ama şimdi hiç bilmiyorum.
Ben çocuk doktorundan vitamin ismi istedim Minadex i önerdi 1-2 aydır kullanıyoruz. Sağlık ocağı doktorumuz şişe bitince yenisini alma, gerek yok, d vitaminine dön dedi.Ama benim kızımın iştahı iyiiyi akşamlar kızlar bizimki bugün biraz bişeyler yedi maşallah
sizin kullandığınız vitamin ilaçlarının içeriğini biliyor musunuz onun yanında başka bişey kullanıyo musunuz
biz acd ve zinco bir de dişler için sodyum verdi.demir ilacını veremiyorum.acaba başka vitaminlere gerek var mı kiSen sorunca baktım içine tüm vitaminler var bi de "cod liver" diyor. Oda morina balığının karaciğeriymişfisfisfis.
Dişler için niye sodyum verdi?
merhaba kizlar yeni gelen arkadaslar hos geldiniz aramiza benim adim saniye oglumun adi devran kizlar bugun cok kotu bisey oldu oglum televizyon masasina tirmanayim derken dustu dudagi yarildi yavrum canim oyle agladiki kani zor durdurdum deli olacaktim az kalsin cok sukur iyi simdi
Çok geçmiş olsun.merhaba kizlar yeni gelen arkadaslar hos geldiniz aramiza benim adim saniye oglumun adi devran kizlar bugun cok kotu bisey oldu oglum televizyon masasina tirmanayim derken dustu dudagi yarildi yavrum canim oyle agladiki kani zor durdurdum deli olacaktim az kalsin cok sukur iyi simdi
merhaba kizlar yeni gelen arkadaslar hos geldiniz aramiza benim adim saniye oglumun adi devran kizlar bugun cok kotu bisey oldu oglum televizyon masasina tirmanayim derken dustu dudagi yarildi yavrum canim oyle agladiki kani zor durdurdum deli olacaktim az kalsin cok sukur iyi simdi
canımmm söylemen yeterrrr:1hug:kızlarrrr mrbbbb
pres prenseslere foto yükledikkkk bakarsınızz
neslişşş kolay gelsin cnm çalışmasaydımm yardıma gelirdimmm şekerimmmm en azından çocuklarııı oyalardımmm :)))
aleyküm selam canımmkızlar hülişin slm var şimdi konuştuk neti bağlatmış bilgisayarı kurulu değilmiş herkese çok çok slm söyle dedi
canım hoşgeldin neslihan ben oğlum batuhan hoşgeldin aramızaolumunekankayizsmileArkdşlar merhaba! Ben de bir çok misafir gibi uzun süredir forumu takip ediyorum ama nadir girip topluca okuduğum için üye olmamıştım. Bugün içimden geldi üye oldum ve size selam vermek istedim. İsmim Elif, kızım Sude 1 Haziran doğumlu.
ayy canımm geçmiş olsun yaaa:teselli:pepe hoşgeldin ben emine kızımın adı ela
kızlar eşim gelmiş maç yapcakmış forma arattı işimin arsında elada yatğın üstündeydi
sen bak ben yazlıklara bakayım dedim oda gelmiş yanıma ela gözümüzünönünde düştü allahtan bişey olmadı ellerinin üzerine düştüü ağladı baktım knt ettim yok bişey işimin arasında bide o çıktıüstüne ela düştü kızdımm baya bitti işim akşama yapcaklarım var kurabiyeyle pasta kaldıı
hülişimm hoşgeldin canımm güle güle otur inşallah ağız tadıyla tatlım ayy ne yorullmuşndur sen kıyamam sana cicim:teselli:Slm kızlar döndüm evi taşıdık işlerim nerdeyse bitti ama canımda çıktı çok zorya melisde kimseyle durmadı bana gelecekmiş yakamdan ayrılmıyo bi haller oldu hepinizi çok özledim sagolsun filizcigimde aradı hepinize yeniden merhab a
maşallah cnm bebişine allah kavuştursungünaydın kızlar dün annemi yolcu ettik:gitme: ev bomboş kaldı ceylin de çok alışmıştı. umarım herkes iyidir.
semra57 canım isal muhtemelen dişten olmuştur ceylinde oldu isal 2 gün sürdü ve iştahsızdı patates muz hiç birini yemedi diş patlayınca geçti.ilaçlaı varsa içir mutlaka.
ceylinde yürümeye başladı sayılır 5-6 adım gidiyo bayılıyo yürümeye hep yürümek istiyo çok yoruyor beni artık uyanıkken 5 dk oturamıyorum
çok zor cnm ya eşin orda sen bursa allah yardımcınız olsunbende izmirliyim canım
izmir dikili
görev dolaysıyla burdayım
yaza gelecem inş
olsun sende izmirli olmuşsun artık
valla canım sinir olmuyo değilim ama ne yapacan anlamıyolarki laf anlamazlar laf dinlemezler
şu anda dünya onların etrafında dönüyo
yoruyolar valla gece uykum geliyo bide baba da olmayınca çok zor oluyo yalnız
yanımda annem var ama kadını gündüz yoruyo gece de rahatsız etmek istemiyom
maşallah canımAllah size kolaylık versin. Çok şükür benim kızım uykuyu çok seviyoUyanık olduğu zaman yeterince huysuzluk yaptığı için annemi uyuyarak dinlendireyim biraz diyor herhalde :1rolleyes:
tez zamanda çıkar inş dişler cnm doğum günün kutlu olsun hoş bi jest yapmışgunaydin kizlar nasilsiniz gecmisi okuyamadim sonra okuyacam insallah hepiniz iyisinizdir biz pek guzel bi hafta gecirmedik disler gene tabiki cok zorluyo oglumu atesi yoktu ama ishal ve kusma vardi maf olduk inanin hergun bi makine oglumun ustlerini kiyadim diye bilirim almanya yagmurda yagiyo kaloriferlerin uslerini kurutmaya calistim butun hafta oglum iyi olsunda onun icin deger.kizlar bugun benim dogum gunum esim sabah gullerle uyandirdi ilk defa bukar guzel bisey yasadim neyse cok yazdim kahvalti yapip geleyim
cnm diş buğdayı yapçam detaylı temizlik yapıyorum walla giremiyorumkii haftaya inş bolbol konuşuruzzemine neslihan hani sizler nerdesiniz kızlar
canım utancak ne var yavrun için çabalıyosun sonuçtakızlar süt sağmaya gidicem, mutfakta millet muhabbet ediyor, bende evde yıkıyorum ama burda sağmadan önce kaynar sudan geçiriyorum mikrobu ölsün diye
utanıyorumda milletin yanında pompayı yıkamaya
ya çıksınlar şunlar süt doldu göğüslerime(
cnm pınar 6-12 ay sütlerinden ver direk verebiliyosunfilizcim sen sütü kaç ml veriyorsun canım kaç ml yle başladın.sulandırıp mı verdin.Çorbalarına nasıl katıyorsun.Çok soru sordum : ))
a.skızlar naber bugün misafirim vardı giremedim anca gelebildim
bugün yeni bişiy ögrendim sizlerle paylaşmak istedim belki sizlerin bildigi birşeydir ama ben yeni ögrendim ve belkide bilmeyenleriniz olbilir
pekmezi süt ve süt ürnleriyle karıştırıpta verdiginiz zaman kansizlık ve demir eksikligi yapıyormuş aklınızda bulunsun ben kızıma hep yogurdunun içine pekmez katıp veriridim artik öyle vermeyi düşünmüyorum
bnm oğlumda 17 haziran canım değişik şekillerde ver meyveli falan bisküvili sıkılıyolar aynı şeydenCanım merhaba, benim kızım 18 haziran doğumlu yaklaşık 2 aydır benim kide yoğurdu bıraktı yediremiyorum neden anlamadım çok ta seviyodu bunun üstüne şimdi bir de kahvaltıyı bıraktı çok üzülüyorum
canım çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin inş kıyamam:teselli:Kızlar oğlum ateşlendi, 38.1 di ateşi , ilk defa ateşlendiği için çok korktum eşimde yolda, sirkeli su yaptım pedifen verdim 36.7 ye düştü çok şükür şimdi uyuyor çorap gidirmedim, bir atlet bir pijama altı birde ince battaniye örttüm, soğuktu ayakları. Komşum geldi.
ah cnm çok tehlikeli bazen batuhanda düşçk gibi oluyo çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın inşallah:Saruboceq:Kızlar günaydın öncelikle ,
ben geç kaldım işe bugün
herkese iyi çalışmalar..
akşam yusuf kayra yürüteçten düştü, takıldı bir yere yürüteç tepetaklak yüzünün üstüne düştü ama çok şükür bişey olmadı,
çok daha dikkatli olmamız lazım çok(
hadi gözün aydın cnmgünaydın kızlar dün giremedim girsemde yazamadım
misafirleri atlattım akşam teyzemin kızı geldi kalmaya biraz önce onu gecirdim yorucu bir gündü eşim yine gitti yarın gelcek of yin yanlızım geçmişi okuyamadım cok hepiniz iyisinizdir inş
hülyacım gelmiiş hg tatlım
elaya kahvaltı yaptırcam grş
allah korusun cnm yaa:Saruboceq:Buarada bende ateşten aşırı korkuyorum çevremde 2 tane ateşli havale geçirip sakat kalan insan var.Alışkanlık yapmışım bebeğim uyusa da mutlaka kalkıp bir vücuduna dokunurum Allah a emanetler
Benim arkadaşın ablası var.Bebekken Anne uyuya kalıyor gece ateş yükseliveriyor anne farkedemiyor gece olan oluyor.Yaklaşık 35 yaşında şuan ne yürüyor ne konuşabiliyor Allah korusun
hoşgeldin canım neslihan bena.s.Merhaba ben yeni girenlerdenim Haziran 2009 annesiyim.
canım hoşgeldina.s.neslihan ben oğlumda batuhan 17 haziran doğumlumeraba kızlar bende üyelerdenim ve haziran annesiyim,ama çok takip edemiyorum sizi,4aydan sonra daha yeni girip bakabildim
cnm biz acd3 ferro sanol ve d-flor kullanıyoruziyi akşamlar kızlar bizimki bugün biraz bişeyler yedi maşallah
sizin kullandığınız vitamin ilaçlarının içeriğini biliyor musunuz onun yanında başka bişey kullanıyo musunuz
biz acd ve zinco bir de dişler için sodyum verdi.demir ilacını veremiyorum.acaba başka vitaminlere gerek var mı ki
ahhh çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın canım yaa kıyamamm hiç kıyamammmerhaba kizlar yeni gelen arkadaslar hos geldiniz aramiza benim adim saniye oglumun adi devran kizlar bugun cok kotu bisey oldu oglum televizyon masasina tirmanayim derken dustu dudagi yarildi yavrum canim oyle agladiki kani zor durdurdum deli olacaktim az kalsin cok sukur iyi simdi
aynen canım 1 saat bile sürmedi sökmesiçok çok geçmiş olsun.benım kızımın da en buyuk zevkı gidip ona tutunmak kaldı ki bizimki cam sehpa.aklım çıkıyo aynı şey olacak dıye.köşe koruyucu aldım ama hanım efendi söktü yernden 1 saat sonra.
ayy allah korusun yavrularımızııı gçmiş olsun canım yaya bı de derinden 11 ay büyük eltim oğlu var.p.tesi ütü yapıyomuş anne anesi k.valıdem de orda.2 kadın bi çocuk bakıyolar:) neyse sen bızım kı kaşla göz arası asıl ütünün kordonuna yüzünü yalamış geçmiş yavrum. dr 2 ay güneşe çıkmak yok çıkarken de yüksek faktörlü krem yoksa iz kalır demiş.bembeyaz pamuk gibi yavrum o da.allah korumuş gene ama inşallah iz kalmaz.ben derinle yalnızken ütü yapmıyorum bi kaç aydır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?