2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Elifin öksürüğü iyice arttı.
Ihlamur,ayva yaprağı, elma kabuğu, günlük sakızı, oda nemlendirme hepsini yaptım.
Bunun dışında ne yapılabilir ki? Doktora götürsem mi tekrar? Ama hırlaması yok. Hırlamaya olmayınca ilaç vermiyor bizimki. Ama çok kötü ya resmen krize giriyor gibi öksürüyor.

Arkadaşlar, bebeklerinizin diş temizliği için bir şey yapıyor musunuz? Daha önce mi konuşulmuştu bilmiyorum ama gazlı bezle temizlecekmiş diye hatırlıyorum. Benim kızım ağzını bile zor temizletiyor.
Bir de komik bi soru olabilir ama merak ettim. eşim sabah "bunun yüzü iyi yıkanmamış" dedi. Ben yüzünü yıkamıyorum ki...Acaba yıkamam mı gerekiyor artık?

cnm bence devam et öksürük bitene kadar ilaca kesme bencee
gecmiş olsun

BİZİMKİNİN DİŞLERİDE AYRIK VE DÜN gece nöbet vardı uyumadı hiçç 5. dişi geldi çok zorladı demekki hiç böyle huzursuz olmazdı çünkiiii allah kolaylık versin bizlere gözlerim acıyo ve işteyimmm

Alerjik bir öksürük olabilir mi? Ama önceden ateşi de vardı herhalde. Başka bir sıkıntısı yoksa sorun yoktur, ancak geçecektir herhalde ama önemli bir şey varsa da geç kalmamk lazım.

Hımmm... ben de siliyorum ama artık yıkayayım o zman.
Allah kolaylık versin. İşte kadının çilesi bu, ahtapot gibi olmakbenneyaptımki

Bizim üstte önler çıkmadan sağ köpek dişi çıktı. Sol da çıkmak üzere. Vampirella olcak kızımkaydirigubbakcemile3Ama gördüğüm bebeklerde hep üstler büyük

benimki de önce alttan 2,sonra üst yandan iki,en sonda üst önden iki çıkardı.bende vampir gibi olcak dedim ama arkasından 1 hafta sonra önler çıktı.çifter çifter çıkarıyo benimki.alkisalkisalkis

oğlumun dişide ayrık.inş şanslı olur.

özzge
Bizimki kocamannnn hem de araları ayrıkkk...[/QUOTE]

herkesin aynıymış demek.kayınvalidem bunun dişleri büyük doktora gidince sor deyince dedim tuhaflık var heralde.neyseki normalmiş:)))))))))

özgecim geçmiş olsun elif kuzusuna kıyamam inş. bir an önce geçer

bende hiç yıkamıyorum.çünkü tükürmeyi öğrenmiş 2 aydır.kendi yüzünü yıkıyo tükürerek:roflol:
nasıl yıkayacağız ki musluğun altına tutup mu?biraz saçma bir soru oldu ama.kendi yüzümüzü yıkar gibimi olcak?

özgecim balgam varmı.eğer öyleyse onu atmaya çalışıyordur öksürerek.yeğenimde aynısıydı.doktor balgamı atmaya çalışıyo ondan bu öksürük demiş.ilaçlarını kullanmaya devam et.1-2 güne geçer inş.etkisini göstermemiştir daha.

Lavabo küvetin yanında, sağ ayağımı küvetin üstüne koyup kızımı da bacağımın üzerine karnı gelecek şekilde yerleştirip ellrini yıkıyordum, yüzünü de o şekilde yıkicam artık. Sürekli musluğu tutmaya çalışıyor ama

aman bu kaynanalar ne kadar çok biliyo ama bişey yapdeyincede hiç bişeye yanaşmıyolar

merhaba kızlar neler yaptınız bugün

ben de bebekliğinden beri ellerimi ıslatıp yüzünü ellerini siliyorum sonra kuruluyorum çok hoşuna gidiyor

sağ olsun bana yardımcı olur.oğluma da o bakıyo.ama birde benle inatlaşmasa tam süper olacak:)))):teytey:

aynen canım ana muhalafet partisi gibi.ne dersem tersini söylüyolaelaelaelaelae

slm kızlar neediyonuz bakam of canım sıkılıyo melisde uydu eimgelsin diye bekliyorum hasta olanlara geçmiş olsun

sağ olsun bana yardımcı olur.oğluma da o bakıyo.ama birde benle inatlaşmasa tam süper olacak:)))):teytey:

valla benimki yardımcı olmaz götünükaldırmaz ev taşıdıkta anm çıktıaradan iş yapıomuş gibi eşim bideanası gelsin demiyomu söyledimde yaptı onuda tekarasilecem bi camı zaten bicam sildiişte öyle annembenim nevarsannelerde var

kaç saattir kızla uğraşıyoruz arabaya bindirdik bi tur attık uyuduk hep okurdum bizim de başımıza geldi
ama iyi bir kurtarıcı şu araba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…