Kızlar Elifin öksürüğü iyice arttı.
Ihlamur,ayva yaprağı, elma kabuğu, günlük sakızı, oda nemlendirme hepsini yaptım.
Bunun dışında ne yapılabilir ki? Doktora götürsem mi tekrar? Ama hırlaması yok. Hırlamaya olmayınca ilaç vermiyor bizimki. Ama çok kötü ya resmen krize giriyor gibi öksürüyor.
herkese merhaba gece 1 den sonra uyudu bizimi 4 den sonra da çığlık atıp durdu neymiş şu dişler ya bi rahat vermedi e haliyle ben de uykusuz olarak birazdan okula gidicem
vaion geçmiş olsun canım.
ahmir bizimki de büyük dişler ve ayrık şanslı olacak derler inşallah
Arkadaşlar, bebeklerinizin diş temizliği için bir şey yapıyor musunuz? Daha önce mi konuşulmuştu bilmiyorum ama gazlı bezle temizlecekmiş diye hatırlıyorum. Benim kızım ağzını bile zor temizletiyor.
Bir de komik bi soru olabilir ama merak ettim. eşim sabah "bunun yüzü iyi yıkanmamış" dedi. Ben yüzünü yıkamıyorum ki...Acaba yıkamam mı gerekiyor artık?[/QUOTE
ben 40 çıktıktan sonra hep yıkadımm yüzünüüü şimdide her sabah ya yıkıyorumm yıkayamazsamm ıslak yumuşak mendillerle güzelce siliyorumm o yüzdenn işe geç kalıyorumm kocamı giydir bebişi giydir yedir içir evi topla bebeği ananeye götür 4 kat merdiven çık sonra in arabaya bin işe gel işe geldiğimde zaten direk dinlenmek istiyorummmmm
Ihlamur,ayva yaprağı, elma kabuğu, günlük sakızı, oda nemlendirme hepsini yaptım.
Bunun dışında ne yapılabilir ki? Doktora götürsem mi tekrar? Ama hırlaması yok. Hırlamaya olmayınca ilaç vermiyor bizimki. Ama çok kötü ya resmen krize giriyor gibi öksürüyor.
ben 40 çıktıktan sonra hep yıkadımm yüzünüüü şimdide her sabah ya yıkıyorumm yıkayamazsamm ıslak yumuşak mendillerle güzelce siliyorumm o yüzdenn işe geç kalıyorumm kocamı giydir bebişi giydir yedir içir evi topla bebeği ananeye götür 4 kat merdiven çık sonra in arabaya bin işe gel işe geldiğimde zaten direk dinlenmek istiyorummmmm
Bizim üstte önler çıkmadan sağ köpek dişi çıktı. Sol da çıkmak üzere. Vampirella olcak kızımkaydirigubbakcemile3Ama gördüğüm bebeklerde hep üstler büyük
herkese merhaba gece 1 den sonra uyudu bizimi 4 den sonra da çığlık atıp durdu neymiş şu dişler ya bi rahat vermedi e haliyle ben de uykusuz olarak birazdan okula gidicem
vaion geçmiş olsun canım.
ahmir bizimki de büyük dişler ve ayrık şanslı olacak derler inşallah
bizim üst dişlerimizde büyük normal canım ne oldu ki
ay ne bileyim k.validem hep bunun dişleri büyük küçük olması lazımdı doktora göster deyince merak ettim.bana da normal gibi gelmişti çünkü.öyle deyince sizlere sorayım dedim.
Arkadaşlar, bebeklerinizin diş temizliği için bir şey yapıyor musunuz? Daha önce mi konuşulmuştu bilmiyorum ama gazlı bezle temizlecekmiş diye hatırlıyorum. Benim kızım ağzını bile zor temizletiyor.
Bir de komik bi soru olabilir ama merak ettim. eşim sabah "bunun yüzü iyi yıkanmamış" dedi. Ben yüzünü yıkamıyorum ki...Acaba yıkamam mı gerekiyor artık?
Lavabo küvetin yanında, sağ ayağımı küvetin üstüne koyup kızımı da bacağımın üzerine karnı gelecek şekilde yerleştirip ellrini yıkıyordum, yüzünü de o şekilde yıkicam artık. Sürekli musluğu tutmaya çalışıyor amabende hiç yıkamıyorum.çünkü tükürmeyi öğrenmiş 2 aydır.kendi yüzünü yıkıyo tükürerek:roflol:
nasıl yıkayacağız ki musluğun altına tutup mu?biraz saçma bir soru oldu ama.kendi yüzümüzü yıkar gibimi olcak?
aman bu kaynanalar ne kadar çok biliyo ama bişey yapdeyincede hiç bişeye yanaşmıyolar
Bir de komik bi soru olabilir ama merak ettim. eşim sabah "bunun yüzü iyi yıkanmamış" dedi. Ben yüzünü yıkamıyorum ki...Acaba yıkamam mı gerekiyor artık?
sağ olsun bana yardımcı olur.oğluma da o bakıyo.ama birde benle inatlaşmasa tam süper olacak:)))):teytey:
sağ olsun bana yardımcı olur.oğluma da o bakıyo.ama birde benle inatlaşmasa tam süper olacak:)))):teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?