2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar herkese.
bütün gün dışardaydık,gezdik geldik.yağmur uyudu yorgunluktannn..
özgecim kavanoz mamalarından verebilrisn..eğer içine sinmiyosa.
emziriyosun zaten..olmadı gir otelin mutfağına yap elifime çorbakaydirigubbakcemile3

annen nerde canım güle güle git.

ay 2 yıldır çok zordur canım ya hadi inşallah bir an önce kavuşursun ailene.maşallah kilosu da çok güzel bence.

oh ne güzel özgecim benim de çook ihtiyacım var tatile .bence de yedirebilirsin otelin yemeklerinden olmadı milupanın çorbaları vesaire var onlardan alırsın 3 gün nasılsa.

kızlar nerelerdesiniz iki gündür kayıplara karıştınız
benim evde oturacagım sizinde gezeceginiz tuttu valla
bizimde bir hasata amcamız vardı o vefat etti kayınpederim memleketten cenaze için geldi malum gelmesiyle telaşe gelen giden kısacası ben misafir agırlıyım sizlerde gezin ohh valla
:umursamaz::umursamaz:

kimsecikler yokkk havalar güzel tabi herkes geziyoo bizde gezdik bol bol bu hafta
elada bayılıyooo gezmeyee

2 gündür meme emmiyor, çok moralim bozuk, çok ani bir şekilde red etti, gece en ağır uykusunda bile kucağıma yatırınca ağlıyor, peynir, yoğurt da almıyor, anne sütüde almassa çocuk nasıl gelişecek. biberon kullanmayıda bilmiyor, sağdım bardakla içti. Geçici bir durum mu acaba beni tamamen bıraktımı.

Valla canım ben öyle yapıyorum yiyor, havuç pişirip püre yapsan belki yer, benimkinin çorbada problemi yok, neyi seviyorsa pişirip katsan, gerçi atmışsındır çorbayı bu saate kadar.

Kızlar eşimin amcası öldü kanser tedavisi görüyordu.Allah beni affetsin.Ona da üzülüyorum ama çocuğumun düzeni bozuluyor yine.Kaynanam 7 gün boyunca cenaze evinde olacakmış.Hasta annemi bakıcısıyla benim eve getirdim.Bakıcı kızıma da bakacak.Arada halaları gidip gelecek.Böyle işte ah ah bugün bir kez daha çalışmaktan nefret ediyorum.Çocuğumu kim olursa olsun birilerine bırakmaktan nefret ediyorum.

başınız sağolsun canım.

başınız sağolsun canım
tatlım valla bende nefret ediyorum ama ne yapacan benimde annemin kolu acıyo incitmiş kolunu o şekilde inana bakıyo zor ama ne yapacak.
ablamda kist varmış 15 gün içinde ameliyat edecez diyomuş doktor aklı onda bakalım ne olacak izin alıp gitsem eşim yok nasıl gidelim ahhh hep öyle sorun tatlım ne yapalım ALLAH hakkımızda hayırlısını versin

Çok ilginçmiş gerçekten kayınvaliden , o öyle derken babannesi armutmu benim oğlum öyle şeyler söyleme oğluma diyebilirsin kırmadan anlar herhalde
Mert paşayada sıhhatler olsun küçük erkek mi olmuş

İlkecim maşallah yaramaz yağmuruma
büyüdüler daha zorlaştı herşey

Tatile çıkmak istiyor belkide annesi
maşallah fıstığıma

Kızlar...iii geceler...nasılsınız??melekler nasıl?
bende spor yapanlar kervanına katıldım...sıkıda diyete başladım... 62 kg oldum bu arada ...
Canımm ne güzel benimde başlamam lazım spora

Özlemcim ben bulgurla pişiriyorum ozaman daha güzel yiyor
pirinçle bende denedim bir kere yemedi

Gözün aydın canım, aile gibi varmı

Hangi otele gidiyorsunuz canım? bence bişey olmaz sebze çorbası falan verirsin, etten küçük küçük yedirebilirsin pilav makarna falan yiyebilir
kahvaltıda haşlanmış yumurta ekmek içi yedirebilirsin
sarıgerme iber otel bebekle gidilebilek en iyi otel diyorlar
yaz için bende düşünüyorum şimdiden

Sağ içir canım, yusuf kayrayada olmuştu, 2 -3 gün hiç emmemişti dişlerden herhalde
sağdım içirdim ara ara hep denedim bırakmadı çok şükür

Başınız sağolsun canım, çok zor ya,
seni öyle iyi anlıyorum ki
ben elimden gelse çocuğuda alıcam işe getircem ama durmaz

saolun kızlar buaralar burası çok sessiz.Bende alıp getiricem fırsat olsa emelcim.Ama ofisi birbirine katar dede nene anne del del.Sonra sürekli yanına çağırır.Yürüyemiyor ya sürekli yanına çağırıyor del del diyor

günaydın kızlarr
neslihan başın saolsun cnm zor calışan anne olmak allah kolaylık versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…