gözünaydın canım bizimkide çekyatta sıralamaya başladı bakalım e zman yürür
tşk tatlım poyrazda 2ay felan sıraladı sonra dikilmeye başladı şimdide 3,4adım atıyo hemen oturuyokaydirigubbakcemile3
slm kızlar bende bi bakayımdedim annemin yanına gidecem
günaydın herkese
bugün hava kapalı çok sıkıcı
inş lah bugün melis uyududa bakayım dedim bi hafta kalacam ordanda fırsat bulursam bakrım sizlre önümüzdeki hafta 23 nisan vareşim gelecek hafta sonu dönecez
selam kizlar nasilsiniz biz dun doktora gittik kontrolu vardi kilosu 10 kilo 74 cm sizce iyimi kizlar asisida 18 haziranda yapilacak allah nasip ederse 24 dundede elaziga gidecez 1.5 ay ordayiz cok mutluyum kizlar ya insanin ailesine kavusmasi cok guzel bisey 2 yildirda gormuyom kiseyi hihoyyyt
Kızlar nabersiniz?
23 Nisan'da 3 günlüğüne tatile gitmeye karar verdik Antalya'ya.
Otelde çıkan yemeklerden versem bi sorum olur mu ki Elif'e? Şimidye kadar hep ayrı yaptım yemeklerini.
Ne yedircem oralarda ben kuzuşa? Çorba filan yiyebilir diyenler el kaldırsınnnnn :)
kızlar balkabağının çorbasını yaptım yiycek gibiydi ama ağzını sardı öğürdü yiyemedi .tadına baktım gerçekten ağıza yapışıp kalıyo.
ayşecim senden duymuştum pirinçle pişirdim olmadı.nasıl güzelleştirebilirim tatlısını hiç yemiyo çok da faydalıymış
Kızlar eşimin amcası öldü kanser tedavisi görüyordu.Allah beni affetsin.Ona da üzülüyorum ama çocuğumun düzeni bozuluyor yine.Kaynanam 7 gün boyunca cenaze evinde olacakmış.Hasta annemi bakıcısıyla benim eve getirdim.Bakıcı kızıma da bakacak.Arada halaları gidip gelecek.Böyle işte ah ah bugün bir kez daha çalışmaktan nefret ediyorum.Çocuğumu kim olursa olsun birilerine bırakmaktan nefret ediyorum.
Kızlar eşimin amcası öldü kanser tedavisi görüyordu.Allah beni affetsin.Ona da üzülüyorum ama çocuğumun düzeni bozuluyor yine.Kaynanam 7 gün boyunca cenaze evinde olacakmış.Hasta annemi bakıcısıyla benim eve getirdim.Bakıcı kızıma da bakacak.Arada halaları gidip gelecek.Böyle işte ah ah bugün bir kez daha çalışmaktan nefret ediyorum.Çocuğumu kim olursa olsun birilerine bırakmaktan nefret ediyorum.
Çok ilginçmiş gerçekten kayınvaliden , o öyle derken babannesi armutmu benim oğlum öyle şeyler söyleme oğluma diyebilirsin kırmadan anlar herhaldeEmel bende öyle yapıcam. Toorunu sevecek tabi ama benimki abartılı seviyor severken saçmalıyor, hamurlu ekmeğim, salak çocuk, deli bu, armut vs... gibi şeyler söylüyor ondan sinir oluyorum, tatlı dille sevse bende sevinirim.
Mertin saçlarını kestirdik çok ağladı ama çok tatlı oldu, tam erkek gibi oldu öncesinde bebek gibi duruyordu.Kuaför sık sık kestirin gür gelsin dedi, arada sıfırada vurdurun dedi.
İlkecim maşallah yaramaz yağmurumaherkeslere selam.yasemincim bol bol ıhlamur limon cnm dikkat et geçmiş olsun..
bizde bugün dışardaydık.arkadaşıma gittik oturmaya.ordanda gezdik kıızımla.
kızlar yağmur çok yaramaz oldu arabasında bile durmuyo artık..tambir duble hiperaktif:)))
allah yardımcım olsun wallaguclubacismile
pazara gidiyorum kucağını elma,portakal la dolduruyo nasıl aldı hangi ara aşırdı bilmem..
markete gidiyorum kekleri,gofretleri atıyo aşağıyaadelikafadulden
çok yaramaz çokkkkgamyoncuiremsu
neyse aşk-ı memnu zamanı öptükkk ii akşamlar herkese.....
Tatile çıkmak istiyor belkide annesimaşallah ela hanıma da canım sırtım bacaklarım agrıdı peşinden koşmaktan bugünde ama çok tatlı penguen gibi yürüyor.
ilkecim hoşgeldin ne zamandır yoktun. ceylinde öyle geçen gün markette güneş kremi almış hanım efendi bi baktım elinde evirip çeviriyo hangi ara aldın
Canımm ne güzel benimde başlamam lazım sporaKızlar...iii geceler...nasılsınız??melekler nasıl?
bende spor yapanlar kervanına katıldım...sıkıda diyete başladım... 62 kg oldum bu arada ...
Özlemcim ben bulgurla pişiriyorum ozaman daha güzel yiyorkızlar balkabağının çorbasını yaptım yiycek gibiydi ama ağzını sardı öğürdü yiyemedi .tadına baktım gerçekten ağıza yapışıp kalıyo.
ayşecim senden duymuştum pirinçle pişirdim olmadı.nasıl güzelleştirebilirim tatlısını hiç yemiyo çok da faydalıymış
Gözün aydın canım, aile gibi varmıselam kizlar nasilsiniz biz dun doktora gittik kontrolu vardi kilosu 10 kilo 74 cm sizce iyimi kizlar asisida 18 haziranda yapilacak allah nasip ederse 24 dundede elaziga gidecez 1.5 ay ordayiz cok mutluyum kizlar ya insanin ailesine kavusmasi cok guzel bisey 2 yildirda gormuyom kiseyi hihoyyyt
Hangi otele gidiyorsunuz canım? bence bişey olmaz sebze çorbası falan verirsin, etten küçük küçük yedirebilirsin pilav makarna falan yiyebilirKızlar nabersiniz?
23 Nisan'da 3 günlüğüne tatile gitmeye karar verdik Antalya'ya.
Otelde çıkan yemeklerden versem bi sorum olur mu ki Elif'e? Şimidye kadar hep ayrı yaptım yemeklerini.
Ne yedircem oralarda ben kuzuşa? Çorba filan yiyebilir diyenler el kaldırsınnnnn :)
Sağ içir canım, yusuf kayrayada olmuştu, 2 -3 gün hiç emmemişti dişlerden herhalde2 gündür meme emmiyor, çok moralim bozuk, çok ani bir şekilde red etti, gece en ağır uykusunda bile kucağıma yatırınca ağlıyor, peynir, yoğurt da almıyor, anne sütüde almassa çocuk nasıl gelişecek. biberon kullanmayıda bilmiyor, sağdım bardakla içti. Geçici bir durum mu acaba beni tamamen bıraktımı.
Başınız sağolsun canım, çok zor ya,Kızlar eşimin amcası öldü kanser tedavisi görüyordu.Allah beni affetsin.Ona da üzülüyorum ama çocuğumun düzeni bozuluyor yine.Kaynanam 7 gün boyunca cenaze evinde olacakmış.Hasta annemi bakıcısıyla benim eve getirdim.Bakıcı kızıma da bakacak.Arada halaları gidip gelecek.Böyle işte ah ah bugün bir kez daha çalışmaktan nefret ediyorum.Çocuğumu kim olursa olsun birilerine bırakmaktan nefret ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?