2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm allah inş hayırlısıyla evladını eline almak nasip eder ben eskişehirde doğum yaptım ve giydiremedim kısa kollu dahi evime geince giydi marmariste oturuyorum ama çok kısa kolluda alma cnm çok küçük oluyolar ince çıt çıtlı yada tulumla dolaşıyor ve hemen herşey küçülüyooo

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsun cnm

haziran 26 da doğum yaptım sadece akşam yatarken tulum giyindi diğer zamanlar askılı çıtçıtlı badiyle durdu malum çok sıcak bi yaz geçirdikkk ,, ayrıca hergünde banyosunu yaptııı emine nin dediği gibi fazla küçük bişey alma çok minik kalıyo giymeye fırsat bile olmuyoooo

benimde giydirmeden küçülen çok kıyafet oldu,
çıtçıtlı body ile duruyor yazın zaten
yeni doğduğunda zıbın giydirdik
Allah evladını kucağına almayı nasip etsin
hediyede çok geliyor
ben hala hediye gelenlerden giydiriyorum

canım öncelikle hayırlı olsun selamet kurtulursun inşallah
bende haziran 25de dogum yaptım ilk aldıgım şeylerse üç tane yazlık dışarıya giymesi için yazlık tulum aldım gezmelik onun haricinde hep kısa kollu çıtçıtlı benyelerden aldım zaten yazın hep onunla dolaştı evin için sadece banyo yaptırdıgımda uzun kollu ve bacaklı çıtçıtlısını giydirdim ama sürekli kısa kollu ve bacaksız çıtçıtlılarla dolaştı
kısacası
bol bol kısa kollu çıtçıtlı penyelerden al
birde çıtçıtlı penyelerini azıcık büyük al ben öyle yaptım hala o çıtçıtlılarını giydiriyorum

herkese iyi akşamlar
filizcim geçmiş olsun , never allah kolaylık versin canım çok zor.
kızlar ben iyice sinirli biri oldum çıktım doğum sonrsı depresyon devam eder mi?kızım çok sinir ediyo bişey yemedikçe ona bağırmalarım sıklaştı ama napıyım yemiyo yemedikçe uyumuyo hep huzursuz valla kafayı yemek üzereyim

Kızlar nasılsınızz???
pek giremiyorum acaip bir koşuşturmaca...
gün yetmiyor bana

sağol canım

günaydın kızlar ben dün yine migren atağına tutuldum sabah kalktımda geçti çok şükür.3 kez istifra ettim mahvoldum.Aşağıda cenaze için toplananlar var eşim orda oturuyor gel bebekle ilgilen diye yukarı çağırdım adamı ne yapayım.

Olympos özlemdi dimi benim kızda çorba harici birşey yemek istemiyor.Zorlayınca da kusuyor.Milupanın kavanoz meyvelerini taze rendelediğim şeyleri yemiyor.Kahvaltısını yemek istemiyor.Bende sinirleniyorum ama bağırmamaya çalışıyorum.

Benim kız gece 11 e kadar ancak 1,5 saat felan uyuyor gün içinde buda 3 kez 30 dk şeklinde.Sabah 7 de ayakta.Herkese boncuk dağıtıyor.Gülüyor cee oynuyor.Maşallah.Sadece dedesini ve annesini biliyor.Dede ve anne diyor.Yemek yedirmezsen maşallah çok mutlu.Önlüğü takınca ağlamaya başlıyor zilli.

Birde dünden itibaren poposunun üstünde zıplayarak sürünerek hareket etmeye başladı çok komik.Gül gül ölüyorum.Evimin neşesi iyiki varlar.Allah ım biran bile yokluklarını hissettirmesin inşallah

iyiyim canım,
pek uyumadı kayra gece uykusuzum yine

neden ki canım inanırmısın inan da uyumadı bu gece ayyyy ister istemez bende sinir oldum yatağa yatırıyom ağlar kaldırırım uyucam yatır beni diye ağlar ayyy deli oldum gece en son kızdım biraz inana yatağa yatırdım gel yanıma beraber yatalım dedim battaniyesini yüzüne örttü valla kızdığımı anladı ay dedim sonra yerim ben seni:dance:

kızlar günaydın
emelcm filizcim bizimki de huzursuzdu gece aslında gözler kapalı uyuyo ama sürekli çığlık attı dönüp durdu ben de yanıma aldım bi dakika durmadı habire tekmeledi ne kendi uyudu ne beni uyuttu ben dişe bağladım ama 1 ay oldu ya 1 ayda köpek dişleri çıkmaz mı yerleri kabarmış ondan heralde

never evet canım özlem.çorba yiyomuş yine maşallah de bizimki bi tabak çorba yese bütün gün, o gün bayram yapıyoz , ben de sonra pişman oluyorum kızınca ama inan sinirlerim yıprandı iyice bi de kaynanayla aynı evdeyiz çocuk için....

selam kzıalr.nasılsınzı?ya benim kzı çok huysuz olposcum inan aynı bende çok asabi oldum çıktımben bile o kadar söz vermiştim kendime doğurmadan önce asla bağırmam diye.. ama bu yemek konusu olunca bazı tutumaıyorum kendimisonrada oturup apğlıyorum.. bu ara çok iştahsız birde allerji oldu yüüznde.. ne dokunduığunu çöezmedik. yumurtayı kestik..hazır mama veriyordum dünden beri onuda kestim.. sizin de bebekleirnizde allerji olan oldumu hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…