Bayanlar merhaba. Ben inşallah 2010 Haziran annesi olucam. Ama bir sıkıntım var. Bebeğime ne alacağımı bilemedim. İlk ay bebek üşür diye uzun kollu badi, zıbın ve tulum aldım biraz. Ama 40 ından sonra kısa kollu ve kolsuz mu giydirmeliyim? Yardımcı olur musunuz?
Bayanlar merhaba. Ben inşallah 2010 Haziran annesi olucam. Ama bir sıkıntım var. Bebeğime ne alacağımı bilemedim. İlk ay bebek üşür diye uzun kollu badi, zıbın ve tulum aldım biraz. Ama 40 ından sonra kısa kollu ve kolsuz mu giydirmeliyim? Yardımcı olur musunuz?
herkese iyi akşamlar
filizcim geçmiş olsun , never allah kolaylık versin canım çok zor.
kızlar ben iyice sinirli biri oldum çıktım doğum sonrsı depresyon devam eder mi?kızım çok sinir ediyo bişey yemedikçe ona bağırmalarım sıklaştı ama napıyım yemiyo yemedikçe uyumuyo hep huzursuz valla kafayı yemek üzereyim
Hoşbulduk Filizcim, naber?
Günaydın herkese...
iyiyim canım,
pek uyumadı kayra gece uykusuzum yine
kızlar bişey sorcam araba koltuğu 0-13 kilo vardı küçük geliyo yeni alcaz tavsiye edeceğiniz varmıı yada ne almayı düşünüyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?