bizim uykumuz güzel şükür..gece kalkarsa eğer 1 kere kalkıp emiyo.
bide sabah toplam 2 baznde 3 kere emiyo..
ne zaman isterse bazen hiç istemiyo.hanımefendiye göre hareket edioruz.
ben yatmadan muhallebi veriorum tok tutuor.11 gibi uyur 8 de kalkar..
ama çok hareketli.doktorumuz bile şaşırıyor hayatta kilolu bi bebek olmaz diyor..sositososito
sağlıklı olsunda çokda önemli değil kilo.nasıl olsa ilerde zayıflama derdine düşülecek..
benim kızım düşmez iştelülülülülülü..
buarada herkese günaydın.kalktık yağmur emdi yine uyudu.
ben kahvaltımı yaptım.birazdan uyanır yağmurda.
hava süperrr:lepi: belki dışarı çıkarız.....kaydirigubbakcemile
maşallah canım gece uyanmıyomu
iyiyiz canım ikimizde sağOL:)Benim derini bırakıkcak bi yerim yok.ben de 2 aydır evde ebru şallıyla yapıyorum sabahları.sabah kaçırırsam akşam netten bakıp yapıyorum.günlük yüklüyolar vıdeolarını.kıloların gittiği belli oluyo canım rresimlerinden:jeyyar:
slm kızlar bugün çok mtluyum poyraz 1haftadır desteksiz ayakta 1dk felan duruyodu bugün yine dikiliyodu gel annecim dedim 3,4 adım attı ayy nasıl sevindim bakalım ne zaman yürüyecek
gözün aydın canım darısı bizim tembele inşallah.
semracım hadi gözün aydın bizimki de uzun süredir dikiliyo ama yürümek istemiyo
yok canım inegöl
iyiyicanım temizlikyaptım biraz dahada bitmedi melis uyansın öyle süpürecem kave keyfiyapıyomiyiyz hülyacım sen nasılsın
ah maşşlah poyraza benimkiayakta zor duruyo yaşına girecek biay sonra çok tembel çokslm kızlar bugün çok mtluyum poyraz 1haftadır desteksiz ayakta 1dk felan duruyodu bugün yine dikiliyodu gel annecim dedim 3,4 adım attı ayy nasıl sevindim bakalım ne zaman yürüyecek
hımmm bayağı yakınmışız 30 dk falan bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?