2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım gece uyanmıyomu

Günaydın kızlarrrrrrr.........
öpüyoruz hepinizi ve bebişleriii....

Ben anneme bırakıyorum batuyu salı,perşembe 1 saat sürüyor toplam ama 2 ay sonra biticek...annemde çeşmeye,adaya gidince bende mecburen evde yapıcam...gnc den bişiler alırken plates dvd si görmüştüm ondan alıyım bari birde top ... evde devam...bol bolda havuzda yüzerim...yaz sonunda ne olucam bakalım...

selam herkese bugün evdeyim temizlik yaptım kızım uyudu şimdi plates yapıyım desem hemen uyanır hep öyle oluyo uzun zamandır da yapamadım tekrar kilo almaya başladım zaten of ya sinir olyorum

kızlar ben 2009 temmuz annesiyim.sizin üst dişleriniz çıktı mı?
bizim oğlanın üst dişlerinin olduğu yer beyaz ama bir türlü çıkmadı.7 ylıkken alt dişlerimiz çıkmıştı ...cevabınız için şimdiden teşekkürler

slm kızlar bugün çok mtluyum poyraz 1haftadır desteksiz ayakta 1dk felan duruyodu bugün yine dikiliyodu gel annecim dedim 3,4 adım attı ayy nasıl sevindim bakalım ne zaman yürüyecek

slm kızlar bugün çok mtluyum poyraz 1haftadır desteksiz ayakta 1dk felan duruyodu bugün yine dikiliyodu gel annecim dedim 3,4 adım attı ayy nasıl sevindim bakalım ne zaman yürüyecek

aaa
hadi gözün aydın tatlım gamyoncuiremsu

iyiyz hülyacım sen nasılsın
iyiyicanım temizlikyaptım biraz dahada bitmedi melis uyansın öyle süpürecem kave keyfiyapıyom
ah maşşlah poyraza benimkiayakta zor duruyo yaşına girecek biay sonra çok tembel çok
hımmm bayağı yakınmışız 30 dk falan bize

bende bende gelecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…