2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar balkabağının çorbasını yaptım yiycek gibiydi ama ağzını sardı öğürdü yiyemedi .tadına baktım gerçekten ağıza yapışıp kalıyo.
ayşecim senden duymuştum pirinçle pişirdim olmadı.nasıl güzelleştirebilirim tatlısını hiç yemiyo çok da faydalıymış

ya arkadaşlar benim kız kaç gündür iyice iştahsızlaştı,dişlerinden olabilir mi üstleri çıkaracak sanki?
kaç gündür vicdan azabı çekiyorum hastayken onu bırakıp okula gittiğim için.....

gözün aydın canım darısı bizim tembele inşallah.

aaa
hadi gözün aydın tatlım gamyoncuiremsu

saolun canlarım poyrazda hevesli deildi ama nasıl oldu anlamadımzemuszemus

semracım hadi gözün aydın bizimki de uzun süredir dikiliyo ama yürümek istemiyo
özlemcim oda yakında adım atar poyrazda çok korkuyodu ama alıştı demekkiopuyorumnanaktan

iyiyicanım temizlikyaptım biraz dahada bitmedi melis uyansın öyle süpürecem kave keyfiyapıyom

ah maşşlah poyraza benimkiayakta zor duruyo yaşına girecek biay sonra çok tembel çok

bende bende gelecem

teşekkürler tatlım darısı diğer bebişlerimize inşallah:teytey:

slm kızlar bugün çok mtluyum poyraz 1haftadır desteksiz ayakta 1dk felan duruyodu bugün yine dikiliyodu gel annecim dedim 3,4 adım attı ayy nasıl sevindim bakalım ne zaman yürüyecek

gözünaydın canım bizimkide çekyatta sıralamaya başladı bakalım e zman yürür

slm kızlar bende bi bakayımdedim annemin yanına gidecem inş lah bugün melis uyududa bakayım dedim bi hafta kalacam ordanda fırsat bulursam bakrım sizlre önümüzdeki hafta 23 nisan vareşim gelecek hafta sonu dönecez

selam kizlar nasilsiniz biz dun doktora gittik kontrolu vardi kilosu 10 kilo 74 cm sizce iyimi kizlar asisida 18 haziranda yapilacak allah nasip ederse 24 dundede elaziga gidecez 1.5 ay ordayiz cok mutluyum kizlar ya insanin ailesine kavusmasi cok guzel bisey 2 yildirda gormuyom kiseyi hihoyyyt

Kızlar nabersiniz?
23 Nisan'da 3 günlüğüne tatile gitmeye karar verdik Antalya'ya.
Otelde çıkan yemeklerden versem bi sorum olur mu ki Elif'e? Şimidye kadar hep ayrı yaptım yemeklerini.
Ne yedircem oralarda ben kuzuşa? Çorba filan yiyebilir diyenler el kaldırsınnnnn :)

canım ben kızıma hep kendimize pişirdiklerimizden veriyorum gittigimiz yerlerde restorantlarda felan oraların yemeklerini yedirdim Allaha emanet bişiy olmaz ver bence
bu arada iyi gezmeler benim yerimede gezin Antalya benim memleketim

gözün aydın canım kısa süreliginede olsa haret bitiyor demek senin adına sevindim

ohh sende git bu aralar herkez biryerlere gidiyor ben garipte misafir agırlasın kıskanıyorum ama bende biryerlere gitmek istiyorum şu haziran hemen geçsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…