kız kankam nasılsın
kızlarr nasılsınız bakalım biz bugün hep gezdik oğluşla havada süperdi walla yaz geldiii
gözün aydın canım darısı bizim tembele inşallah.
aaa
hadi gözün aydın tatlım gamyoncuiremsu
özlemcim oda yakında adım atar poyrazda çok korkuyodu ama alıştı demekkiopuyorumnanaktansemracım hadi gözün aydın bizimki de uzun süredir dikiliyo ama yürümek istemiyo
iyiyicanım temizlikyaptım biraz dahada bitmedi melis uyansın öyle süpürecem kave keyfiyapıyom
ah maşşlah poyraza benimkiayakta zor duruyo yaşına girecek biay sonra çok tembel çok
bende bende gelecem
slm kızlar bugün çok mtluyum poyraz 1haftadır desteksiz ayakta 1dk felan duruyodu bugün yine dikiliyodu gel annecim dedim 3,4 adım attı ayy nasıl sevindim bakalım ne zaman yürüyecek
Kızlar nabersiniz?
23 Nisan'da 3 günlüğüne tatile gitmeye karar verdik Antalya'ya.
Otelde çıkan yemeklerden versem bi sorum olur mu ki Elif'e? Şimidye kadar hep ayrı yaptım yemeklerini.
Ne yedircem oralarda ben kuzuşa? Çorba filan yiyebilir diyenler el kaldırsınnnnn :)
selam kizlar nasilsiniz biz dun doktora gittik kontrolu vardi kilosu 10 kilo 74 cm sizce iyimi kizlar asisida 18 haziranda yapilacak allah nasip ederse 24 dundede elaziga gidecez 1.5 ay ordayiz cok mutluyum kizlar ya insanin ailesine kavusmasi cok guzel bisey 2 yildirda gormuyom kiseyi hihoyyyt
slm kızlar bende bi bakayımdedim annemin yanına gidecem inş lah bugün melis uyududa bakayım dedim bi hafta kalacam ordanda fırsat bulursam bakrım sizlre önümüzdeki hafta 23 nisan vareşim gelecek hafta sonu dönecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?