hayırlı olsun canım incilerinizzzzz
Teşekkürler, bize dedin di mi
tam olarak bilmiyorum ama yarım çay bardağı kadar ancaktır herhalde.kızlar size bişey soracam sizin bebekler günde nekadar su içiyo
kızlar size bişey soracam sizin bebekler günde nekadar su içiyo
ahmir tatlım bende hipp hiç kullanmadım ama ctesi bisküvisini aldım çok güzel tadı falan da organik olduğu belli yani buralarda maması yok olsa hipp kullanırım olmadığı için milupa kullanıyorum
sagolun kızlar benimki200 250arası içiyo ama ben veriyom yoksa istemiyo çokmu diye sorayım demiştim
canım geçmiş olsun çokz or inşlah düzelir evet bizde çok yaptık o hataları başımızdan kredi eksik olmuyo o yüzden geçmiş olsun tekrar duaet bolbol canımselammmm herkesee her gün düzenli okuyorum ama yazamıyorum kızlarrrr hiç keyfim yok moralim çok bozukkkk bebeğimle yaptığım paylaşmaların bile tadını alamıyorummmm yaaaaa
2 defa icra geldi geri çevirdimm şimdi birdaha ip bi kaçtımı toparlanmıyo ya ne yapacağımı şaşırmış durumdayımm psikoloji denen şey zaten kalmadı da öylesine yaşıyorum hayatı vallaaaa
sizin yazdıklarınızı okuyorummm okuyorum kaçıyorummmm yazmaya dermanım bile yok sizler de bu güzel günlerin keyfini en güzel şekilde çıkarınnn
başınızı ağrıttım ama içimden dökmem gerekiyoduuuu kusura kalmayınnn canlarrr :))
Sizlerinki normal herhalde, ben de sık sık veriyorum ama istemiyor, iki yudum içip suluğu kemirmeye başlıyor
Çoğunlukla keçi sütünden mayaladığım yoğurdu yiyor. Mayalayamadığım zman babymix. Ara sıra kaymaklı olan bizim yoğurtlardan da veriyorum. En son danonenin "benim yoğurdum" u almıştık ona da bayıldı.kızlar peki ne yogurt veriyorsunuz onuda deyin lütfen hazırlardan versemmiartık bizim yedigimiz 12ayına girdiartık
Çoğunlukla keçi sütünden mayaladığım yoğurdu yiyor. Mayalayamadığım zman babymix. Ara sıra kaymaklı olan bizim yoğurtlardan da veriyorum. En son danonenin "benim yoğurdum" u almıştık ona da bayıldı.
Kızımın sürekli yeni şeyler öğrendiğini görmek çok güzel. Mesela bir kaç gündür bir kabın içine küçük şeyler doldurup çıkarıyor. Aldığımız resimli kitaptan nesnelri işaret parmağıyla gösteriyor. Ama tehlikeli şeyler de öğreniyor. Kapıyı açmayı öğrendi, açarken yere düşüyor ve kapıyı ileri geri hareket ettirmeye bayılıyor elini sıkıştıracak diye korkuyorum. Bir de dün fişi prizden çıkarmayı öğrendi. Konsoldan porselenleri çıkarıp oynamak istiyor. Takip etmek çok zorlaştı. Hayır dan da anlamıyorki cadııı, gülüyorlmaz:
Yasemincim Allah yardımcınız olsun
hep dua et, inşallah kısa zamanda düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?