2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar .Kızlar benim gerginliğim ardı ardına hastalık ölüm ameliyat
belki hatırlarsınız annem düştü ayağını kırdı eşimin amcası kanserdi vefaat etti.aynı haftada abim bel fıtığından ameliyat oldu.Kayınbabamda safra kesesinde taş varmış onu düşürüyormuş.Ya işte ben bunalmayım kim bunalsın.Allah beterinden esirgesin inşallah

Ben de sıkıldım çocuğum ve eşimle annemde kalıcam bu hafta.Kendime gelmek istiyorum.Benim evim köy gibi biryerde annem çarşıda oturuyor.Enazından işten gelince kızımı alır çıkarım biryerlere.

günaydınn kızlar nasılsınızz
neslihan iyi olur tatlımmm değişiklik banada lazım mayıs sonu annemler gelcekk dört gözle bekliyommm

Günaydın kızlar nasılsınız?
ben yine uykusuz çalışıyorum
gerilmeyin öyle iyi düşünelim iyi olsun dimi
Neslihancım bilmiyordum geçmiş olsun hepsine,başınız sağolsun
Allah beterinden korusun
Annene gitmek iyi gelebilir
Eminecim seninde annecin geliyormuş gözün aydın

teşekkür ederim kızlar.ınşallah iyi gelir.Sizler nasılsınız bakalım.

saol emelcim daha 1 ay var gelmelerine elanın doğum günündede burda olcaklar nasip olursaaa

günaydın herkese
neslihan geçmiş olsun hepsi için.annen yakınmış allahtan bunalınca gidersin.
ben plates yaptım biraz .elma sirkesi ile sandaloz sakızınıa başladım her gün içemiyom unutuyom ama bakalım işe yarıycak mı?
kızımın iştahsızlığı için doktora götürelim diyorum eşime.bizim dr. olabailir zor bir durum dedi ona götürsek yine aynı şeyleri diycek acaba çocuk psikoloğuna falan mı götürsek?şu sabiha paktuna bursada olsa ona götürürdüm çook canım sıkılıyo bu kıza çook.

slm kızlar nasılsınız ben dün geldim annemlerden bihafyta çok güzeldi tabi kızım dışında kimseye gitmedi beni öününden saniye ayırmadı kimseyle durmadı hadievde iyi olurdedim ama artık yürüteç bile kesmiyo yürümek istiyo koltuk kenarlarında yürüyecekmiş dışarı istiyo buraya bakamaya hiç vaktim olmuyo sürekli aglıyo deliolacam artık ne yapacam ben ya

off sabah sabah şu siirtteki tecavüz olayları kanımı dondurdu.2- 3 yaşlarındaki çocuklara tecavüz edilmiş biri öldürülmüş yaa biz çocuklarımızı nasıl koruycaz nasıl bi dünyaya geldiler insanın aklı almıyo

tatlım ALLAH onların belalarını versin canım
evet böyle bi dünyaya getirdik ama ne yapacan bi şekilde korumaya çalışacaz elimizden geldiği kadar

Dün Yusuf Kayrada öyleydi kucağımdan inmedi birde başını yaslayıp ağlıyor
ama dün gezdikya sevdiler falan dışarda nazar oldu galiba
okudum okudum açıldı biraz
Dişler mahvetti bizi Özlemcim
minadeks diye bir damla varmış,iştah açıyormuş bebeklerde
burda biri yazmıştı sanırım
Birde ben medical park Yeşim Keskine götürüyorum memnunum doktorumuzdan
bir dene istersen
Hatta gitmek istersen aynı güne randevu alalım hem tanışmış oluruz :)

kızlar hepiniz bunalıma girmişsisniz bahar havasından dır hepinize geçmiş olsun

sapık hepsi işte insan bu dünyay çocuk getirmek istemiyo hayat çok zor çocukları koumakta
hülyacım aynen öyle bizimki de sürekli peşindeytiz ya da kucakta

ah canım valla anneleirn işleri çok zor

emelcim bizim doktorumuz da iyi ama iştahsızlığa sizi anlıyorum çok zor diyor
acaba psikolojik mi dedim belki oyunla falan çözerler

özlemcim maşallah kilosunda bir problem yok.Psikologlukta bir durum yoktur sanırım.

Siirtteki olaylara gelince bu herkesin suçu.Bir tarafta herşey açıkta ortada saat 8-9 hertürlü sahne ortada,evde nerdeyse çıplak gezen hatunlar sanat adı altında türlü ahlaksızlıklar.Gençlerin en sevdiği diziler kavak yelleri vb kimin eli kimin cebinde belli değil.13-14 yaşında kızların saçları boyalı etekler mini.Pantalonlar düşük bel kalçalar ortada.Tepki almak için yazmıyorum kızlar modernlik kıyafette değil.Şuan size söyleyim karşımda 18 yaşında lise son sınıf stajer kız var.saçları boyalı full makyaj bir işyerinde olmamıza rağmen bir omuzu açık kıyafet giymiş.30-35 yaşında bir bayan gibi duruyor.
Öte yandan bu kadar herşey aleni ve serbest iken baskılanan doğu ve güneydoğu gençleri.Biz bir türlü ortasını bulamadık.Sapıklığın suçlusu tek değil bir çok.Malesef hiçkimse bu gidişe artık dur diyemiyor.Allah ım bebeklerimizi bu sapık zihniyetten uzak tut lütfen.Kız erkek farketmiyor artık.

Anneler çalışıyor çocuklar bakıcıya yada onları sonuna kadar şımartan dedeye neneye emanet.Nasıl bunlardan koruycaz çocuklarımızı Al sana bir bunalım konusu daha.Bu bahar beni çok kötü vurdu

herkese selam..haftasonu iki gün üst üste piknik yaptık..biri kayınvalidemlerle diğeride kuzenlerle..
yağmurun ilk pikniğiydi.çok mutlu oldu..facede fotoları var..
havalar ısındı.artık içeri girmeyiz:)))

kızlar yaklaşık 1 aydır geceleri çok sık uyanıyoruz..sanırım dişleri iyice zorluyo.
bi çıkaramadık.olduğu gibi şiş.görünüyo beyaz beyaz ama çıkaramıyo.bi çıkarsa rahatlıycaz yaa...

buarada yaşından sonra süt wermeyi düşnüyomusunuz..yatarken ne vericez bebeklere?***

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…