valla canım sütü bol olanlar ve bebeği emmeye devam edenler bence 2 yaşına kadar emzirsin.Bende çok isterdim emzirmek.
Yalnız birde şöyle bir problem varmış.Psikologlarda en uygun yaş 1 diyorlarmış.Belli bir zamandan sonra bağımlılık haline geliyormuş.
özlemcim maşallah kilosunda bir problem yok.Psikologlukta bir durum yoktur sanırım.
Siirtteki olaylara gelince bu herkesin suçu.Bir tarafta herşey açıkta ortada saat 8-9 hertürlü sahne ortada,evde nerdeyse çıplak gezen hatunlar sanat adı altında türlü ahlaksızlıklar.Gençlerin en sevdiği diziler kavak yelleri vb kimin eli kimin cebinde belli değil.13-14 yaşında kızların saçları boyalı etekler mini.Pantalonlar düşük bel kalçalar ortada.Tepki almak için yazmıyorum kızlar modernlik kıyafette değil.Şuan size söyleyim karşımda 18 yaşında lise son sınıf stajer kız var.saçları boyalı full makyaj bir işyerinde olmamıza rağmen bir omuzu açık kıyafet giymiş.30-35 yaşında bir bayan gibi duruyor.
Öte yandan bu kadar herşey aleni ve serbest iken baskılanan doğu ve güneydoğu gençleri.Biz bir türlü ortasını bulamadık.Sapıklığın suçlusu tek değil bir çok.Malesef hiçkimse bu gidişe artık dur diyemiyor.Allah ım bebeklerimizi bu sapık zihniyetten uzak tut lütfen.Kız erkek farketmiyor artık.
Anneler çalışıyor çocuklar bakıcıya yada onları sonuna kadar şımartan dedeye neneye emanet.Nasıl bunlardan koruycaz çocuklarımızı Al sana bir bunalım konusu daha.Bu bahar beni çok kötü vurdu
kızlar benim sütüm yetmez yağmura.mecbur süt wericemm..
aacaba şimdiden başlasakmı.sulandırıp werenler varmışş.
artık 11.aya başlıcak yaağmur..
doktorumuza soralım kontrolmüzde...
Katılıyorum sana canım alkisalkisalkis alkisalkisalkisözlemcim maşallah kilosunda bir problem yok.Psikologlukta bir durum yoktur sanırım.
Siirtteki olaylara gelince bu herkesin suçu.Bir tarafta herşey açıkta ortada saat 8-9 hertürlü sahne ortada,evde nerdeyse çıplak gezen hatunlar sanat adı altında türlü ahlaksızlıklar.Gençlerin en sevdiği diziler kavak yelleri vb kimin eli kimin cebinde belli değil.13-14 yaşında kızların saçları boyalı etekler mini.Pantalonlar düşük bel kalçalar ortada.Tepki almak için yazmıyorum kızlar modernlik kıyafette değil.Şuan size söyleyim karşımda 18 yaşında lise son sınıf stajer kız var.saçları boyalı full makyaj bir işyerinde olmamıza rağmen bir omuzu açık kıyafet giymiş.30-35 yaşında bir bayan gibi duruyor.
Öte yandan bu kadar herşey aleni ve serbest iken baskılanan doğu ve güneydoğu gençleri.Biz bir türlü ortasını bulamadık.Sapıklığın suçlusu tek değil bir çok.Malesef hiçkimse bu gidişe artık dur diyemiyor.Allah ım bebeklerimizi bu sapık zihniyetten uzak tut lütfen.Kız erkek farketmiyor artık.
Anneler çalışıyor çocuklar bakıcıya yada onları sonuna kadar şımartan dedeye neneye emanet.Nasıl bunlardan koruycaz çocuklarımızı Al sana bir bunalım konusu daha.Bu bahar beni çok kötü vurdu
Gezentiler sizi gezin bakalımherkese selam..haftasonu iki gün üst üste piknik yaptık..biri kayınvalidemlerle diğeride kuzenlerle..
yağmurun ilk pikniğiydi.çok mutlu oldu..facede fotoları var..
havalar ısındı.artık içeri girmeyiz:)))
kızlar yaklaşık 1 aydır geceleri çok sık uyanıyoruz..sanırım dişleri iyice zorluyo.
bi çıkaramadık.olduğu gibi şiş.görünüyo beyaz beyaz ama çıkaramıyo.bi çıkarsa rahatlıycaz yaa...
buarada yaşından sonra süt wermeyi düşnüyomusunuz..yatarken ne vericez bebeklere?***
Hipp çok iyi diye duydum canım ver bence bişey olmazkızlar ben bugün hippin organik bebek devam sütünü aldım.10.aydan itibaren diyo.kullanan varmı aranızda.ben zaten 2 aydır geceleri günlük şişe sütten veriyordum.organik görünce alayım dedim.ama daha vermedim.
Herkese merhaba! Umarım beni hatırlıyorsunuzdur. 1hafta Ankrada kardeşimin yanındydık, sonra eve geldik geçmiş faturalardan biri ödenmediği için internet kesilmiş anck bugün açılabildi. İnşaallah herkes iyidir. Kızım beşer gün arayla 3 diş çıkardı. 3 tane varken 2 hafta içinde 6 tane oluverdi:)
Herkese merhaba! Umarım beni hatırlıyorsunuzdur. 1hafta Ankrada kardeşimin yanındydık, sonra eve geldik geçmiş faturalardan biri ödenmediği için internet kesilmiş anck bugün açılabildi. İnşaallah herkes iyidir. Kızım beşer gün arayla 3 diş çıkardı. 3 tane varken 2 hafta içinde 6 tane oluverdi:)
Sağolasın. senin oğlun artık uzun süreli yürüyebiliyor mu? Ben doğumgününden önce yürümesi için dua ediyorum ama az kaldıHoşgeldin canım,
Maşallah kızına , incileriniz hayırlı olsun
Teşekkür ederiz:ecrin_bebek:hayırlı olsun canım incilerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?