2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım sütü bol olanlar ve bebeği emmeye devam edenler bence 2 yaşına kadar emzirsin.Bende çok isterdim emzirmek.

Yalnız birde şöyle bir problem varmış.Psikologlarda en uygun yaş 1 diyorlarmış.Belli bir zamandan sonra bağımlılık haline geliyormuş.

kızlar ben bugün hippin organik bebek devam sütünü aldım.10.aydan itibaren diyo.kullanan varmı aranızda.ben zaten 2 aydır geceleri günlük şişe sütten veriyordum.organik görünce alayım dedim.ama daha vermedim.

kızlar benim sütüm yetmez yağmura.mecbur süt wericemm..
aacaba şimdiden başlasakmı.sulandırıp werenler varmışş.
artık 11.aya başlıcak yaağmur..
doktorumuza soralım kontrolmüzde...

aynen neslihan benimki buamankadar emmedi sagdım ama şimdi istiyo saldırıyo vermezsem çekeliyo

çalışan annelerden bahsetme((zaten heran bırakıp eve gidesim var.ben bebeğimi istiyorum ya:gitme:
çalıştığım için suçluluk duyuyorum.bir yanım evde otur bebeğine bak diyo,diğer yanım bebeğinin geleceği için çalış diyo.iki düşünce arasında sıkışıp kaldım.geçim zor bu devirde.ya çocuklarımız büyüyünce ne olacak.ona en azından küçükte olsa bir birikim yapıp rahat etmesini istiyorum.bizler böyleysek ilerde daha zor olur hayat şartları.aman ne bileyim ya offfffffff((
bu arada diğer söylediklerine katılıyorum harfiyen.tv de görüp gerçek hayatta uygulamaya çalışıyorlar.yaptıklarının iyimi kötümü olduğunun bilincinde bile değil çoğu.

kızlar benim sütüm yetmez yağmura.mecbur süt wericemm..
aacaba şimdiden başlasakmı.sulandırıp werenler varmışş.
artık 11.aya başlıcak yaağmur..
doktorumuza soralım kontrolmüzde...

ben sulandırmadan direkt veriyorum.tabi ilk başta yarı yarıya sulandırarak başladım.gittikçe süt miktarını çoğalttım.

Herkese merhaba! Umarım beni hatırlıyorsunuzdur. 1hafta Ankrada kardeşimin yanındydık, sonra eve geldik geçmiş faturalardan biri ödenmediği için internet kesilmiş anck bugün açılabildi. İnşaallah herkes iyidir. Kızım beşer gün arayla 3 diş çıkardı. 3 tane varken 2 hafta içinde 6 tane oluverdi:)

Katılıyorum sana canım alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Gezentiler sizi gezin bakalım
Çabucak çıkar inşallah dişleride canım, mahvetti bu dişler çocukları

Hipp çok iyi diye duydum canım ver bence bişey olmaz

Benim oğlum emiyor 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum ama bugün madela pompa evde kaldı süt sağamayacağım inşallah kesilmez (

Hoşgeldin canım,
Maşallah kızına , incileriniz hayırlı olsun

Benim kızım ne yazıkki en son 7 aylıkken anne sütü alabildi. Zaten hep mama+anne sütü olmuştu. Pınarın bebek sütünü sevmedi. Keçi sütünü de denedim onu da içmedi, halbuki yoğurdunu bayılarak yiyor. ara ara tekrar denicem. Yaşı geldiğinde mamayı bırakmış olsun istiyorum.

hayırlı olsun canım incilerimiz

ahmir tatlım bende hipp hiç kullanmadım ama ctesi bisküvisini aldım çok güzel tadı falan da organik olduğu belli yani buralarda maması yok olsa hipp kullanırım olmadığı için milupa kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…