canım bakıcam, sağolun yazdığınız için, okudum biraz ama uykusuzluktan okuduğumuda anlayamıyorum akşama kadar dayansam o yeteremelin açtığı tarifler topiğine bi sürü yazdım ama kızımın yemediği ziyan olan tarifler oldu.
Amin canım sağol, hepimize kolaylık versin Allahımgünaydın kızlar
şeker kız bide iştesin demi şimdi nasıl çalışacan zor olacak dün ben öyleydim çok zor oluyo ALLAH kolaylık versin güzelim
bir çıksada rahatlasa yavrucuklar artıkemelcim iyi sayılırız kesin dişi çıkıcaktır bizimki de saçlarını kopartıcak nerdeyse gece de inleyip duruyo
niye yoruyorsun okadar kendini canım,günaydın kızlar nasılsınız
dün gece ela 10 doğru yattı bende halı sildim sabaha kadar kurur dedim allahtan oturma odası kurumuş mutfak kurumamış şimdi onuda ascam güneş var kurur bğün temizlik yapcam yarına misafir var akşamdan yapacaklarım var yarın yetiştiremem dedim pastamı bide kurabiyemi akşamdan yaparım dedim bakalım tuzlular yarına kalırr elim açılmış halı silerken yanıyooo cayır cayırr tahriş olmuş sanırım
bende haftasonu silcem, geçen cumartesi camları sildim haftaya halıları koltukları
hepsi birden yetişmiyor çamaşır ütü yemek temizlik hiç dinlenemeden pazartesi oluyor