• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

emelin açtığı tarifler topiğine bi sürü yazdım ama kızımın yemediği ziyan olan tarifler oldu.
canım bakıcam, sağolun yazdığınız için, okudum biraz ama uykusuzluktan okuduğumuda anlayamıyorum akşama kadar dayansam o yeter

günaydın kızlar
şeker kız bide iştesin demi şimdi nasıl çalışacan zor olacak dün ben öyleydim çok zor oluyo ALLAH kolaylık versin güzelim
Amin canım sağol, hepimize kolaylık versin Allahım

emelcim iyi sayılırız kesin dişi çıkıcaktır bizimki de saçlarını kopartıcak nerdeyse gece de inleyip duruyo
bir çıksada rahatlasa yavrucuklar artık

günaydın kızlar nasılsınız
dün gece ela 10 doğru yattı bende halı sildim sabaha kadar kurur dedim allahtan oturma odası kurumuş mutfak kurumamış şimdi onuda ascam güneş var kurur bğün temizlik yapcam yarına misafir var akşamdan yapacaklarım var yarın yetiştiremem dedim pastamı bide kurabiyemi akşamdan yaparım dedim bakalım tuzlular yarına kalırr elim açılmış halı silerken yanıyooo cayır cayırr tahriş olmuş sanırım
niye yoruyorsun okadar kendini canım,
bende haftasonu silcem, geçen cumartesi camları sildim haftaya halıları koltukları
hepsi birden yetişmiyor çamaşır ütü yemek temizlik hiç dinlenemeden pazartesi oluyor :(

kızlar ben geldim bi bakayım dedim batuhana kahvaltısını yaptırcam ay bnm temizlik işi yattı iş başa düştü bütün kadınlar dolu yaa kaç kişiye sordurdum yook hiç müsait olan çok önceden haber vermek gerekiyomuş bi hafta önce verdim işte cam silmekten nefret ediyorummmmmmm neyse artık yavaş yavaş pazara kdr yapçam yarın eminönüne gitçem pastamı kurabiyelerimi kendim yapmaya karar verdim diş şeklnde kalıplar satılıyomuş onlardan alcam denicem bakalım

Neslihancım kolay gelsin, yardıma çağıracağın biri yokmu annen kayınvaliden görümcen falan
ben pek sevmem görümcemleri falan ama yardıma gelirler öyle bişey oldumu sağolsunlar
diş buğdayı resimlerinizi bekliyorum merakla :)

ay canım yok nerdeeeeeeeeeeeeee anca çocuğa bakarlar ama oda gelipde deil aıp götürürler onuda ben istemiyorum gözümün önünde olsun istiyorum çocuk çünkü yapma dediğim şeyler yapılıyo biliyorum denk gelyorum herşeyi tek başıma yapçam

Günaydın kızlar, bizde kahvaltımızı yaptık.
Mertde dün gece çok uyandı yukardakiler çok gürültü yapıyor ona uyanıyor birdaha uyuyamıyor çocuk, nefret ediyorum onlardan ev bile değişitirmeyi düşünüyorruz, polis geldi hala akıllanmadılar eşimde yoktu dün gece çıldırdım resmen.
Mert uyansın bende dışarıya çıkıcam hava güzel.

Bende yemeğimi yaptım pişmesini bekliyorum bi arkadaş olsada oturmaya gitsem evde canım çok sıkılıyor.

günaydın kızlar nasılsınız
dün gece ela 10 doğru yattı bende halı sildim sabaha kadar kurur dedim allahtan oturma odası kurumuş mutfak kurumamış şimdi onuda ascam güneş var kurur bğün temizlik yapcam yarına misafir var akşamdan yapacaklarım var yarın yetiştiremem dedim pastamı bide kurabiyemi akşamdan yaparım dedim bakalım tuzlular yarına kalırr elim açılmış halı silerken yanıyooo cayır cayırr tahriş olmuş sanırım

bana gel ayşecim

Ahh nerdee, keşke yakın olabilsek biribirimize gider gelirdik.

kafadengi bir arkadaşım bile kalmadı artık komşular var ama hepsi benden büyük ve muhabbetleri sıkıyor. Eski arkadaşlarım evlendi gitti burda olanlarda çok değişti, çocuklu insan çocuklu kişiyle muhabbet etmeli galiba muhabbetler çok değişiyor çünki,

tünaydın kızlar poyraz şimdi uyudu bende evi temizlicem
ayşecim aynı dert bendede var hiç arkadaşım yok olanlarda dediğin gibi çok değişti
evde canım sıkılıyo dışarıyada çıkamıyorum poyraz grip gibi daha tam deil ama çıkarsam daha kötü olur diye korkuyorum off eşim izinliydi bugün sabah işyerinden çağırdılar gitti yine kaldık poyrazla başbaşa ayy ne doluymuşum kalkıyımda işlere başlayım en iyisiguclubacismile

kızlarrrr mrbbbb
pres prenseslere foto yükledikkkk bakarsınızz

neslişşş kolay gelsin cnm çalışmasaydımm yardıma gelirdimmm şekerimmmm en azından çocuklarııı oyalardımmm :)))

arkadaşsız insanlar topluluğuyuz galiba benimde hiç arkadaşım yok.Sadece kızım var.ış dışındaki her anım onla geçiyor.

Ahh nerdee, keşke yakın olabilsek biribirimize gider gelirdik.

kafadengi bir arkadaşım bile kalmadı artık komşular var ama hepsi benden büyük ve muhabbetleri sıkıyor. Eski arkadaşlarım evlendi gitti burda olanlarda çok değişti, çocuklu insan çocuklu kişiyle muhabbet etmeli galiba muhabbetler çok değişiyor çünki,

nerdesin tatlım sen benimde eşimin ark felan var kendim gidegele ark edindim lojman olunca herkes biriyle taıştırıyoo yarın mesela karışık arkadaşlar gelecek 2 komsum 2 iş ark esi 2si onların arkadaşı felan gecen sene yoktu busene çıktımı selam veriyoz eşim bile bazen diyo ben tanımıyom sen nerden tanıyoon diye :)) zamanla oluyo ama lojmanda olmanın etkiside var tabiii:teytey:

kızlar hülişin slm var şimdi konuştuk neti bağlatmış bilgisayarı kurulu değilmiş herkese çok çok slm söyle dedi

arkadaşsız insanlar topluluğuyuz galiba benimde hiç arkadaşım yok.Sadece kızım var.İş dışındaki her anım onla geçiyor.

ayyy canım aynen benimde hiç arkadaşım yok.
işyerinde bile yok serviste 7 kişiyiz tek bayan benim.
eve gitmek için can atıyorum günüm oğlum, eşim ve annemlhihoyyyte geçiyo

kızlar doğum günü topiğine pasta börek ekledim yarın da cekeyim tarifleri perşemce yazarım anca sanırım

Arkdşlar merhaba! Ben de bir çok misafir gibi uzun süredir forumu takip ediyorum ama nadir girip topluca okuduğum için üye olmamıştım. Bugün içimden geldi üye oldum ve size selam vermek istedim. ısmim Elif, kızım Sude 1 Haziran doğumlu.

kızlar kayınvalidem aradı, oğlum üçüncü keredir su gibi kaka yapıyormuş, yemekte yememiş,
izin al yarın doktora götür diyor
bende eşimi aradım acilse hemen git eve bugünden götürün diye
abartıyormu acaba, yarında günü varmış acaba diyorum kendi kendime
benim annemde rahatsız gelemez
aman kadının günahını almıyım şimdi
bakalım eşim eve gitsinde anlarız

Back
X