2009 Haziran Anneleri!!

Canlarım sağolun ya, ben kendimi suçluyorum hep, besleyemiyorum çocuğu diye
Bala başlıcam bende çok faydalı didoşum , yarın babam balcıdan alıp getircek , marketten alma dedi,
Havvacım canım arkadaşım , iyi olmana çok sevindim, Melike dedi bunları bana, tansiyonun 9 u geçerse hemen ara gel dedi, 160 iyi ozaman jimerde
Vildancım sen muayene ücreti mi veriyorsun sadece, her seferindemi dört boyutluyla bakıyor?
ben medicali arayıp fiyat alıyım bari
bu arada ne güzel tanışıyormuşsunuz kızlar :) inşallah hep beraber tanışırız bir gün

canım bizde ööle sanıyoduk ama nerdeee sadece ev kirasına 500 milyon veriyoz ayda bu köy gibi yerde biliyomusun lojmanda çıkmadıki inan batıdayken daha az maaş alıyoduk ama daha rahattık yaa burda milletin eli mahkum diye şişirmişler herşey çok pahalı ev sahibi bile en ufak şeyde çıkın diyor biliyor çünkü ev arayan biton asker olduğunu bu fiyata oturuyosan otur sıkıyosada çık yani onların politikası bu inşallah seneye lojman çıkarsa biraz rahat ederiz havvacık

emelcim Allah razıolsun canımbenim zaten 1haftam kald şurda inşallah sıkim birazdaha dişimi var isteyipte alamadığım açıkçası ama annem biraz daha dayan geldiğinde hepsi hazır dedi tombiş kadınnkaydirigubbakcemile3 çok sağol canım iyiki varsınız kız delileerrr:1hug:

şekrrcim üzülme yaa .. bende öyle düşünüyordum.. ama aslında bu usg ölçülerine çok güvenmeyin.. benim kaç arkadaşımada zayıf dediler normal kiloda doğdu çocukalr.. bir arakdaşımada 3300 doğar deiler 2800 doğdu.. çokda uymuyor aslındaa.. ben takımyorum artık..

ben biraz dinleneyim tombikler, görüşürüz yine öptüm sizi

sekercimmm uzulme kendini suclama..
tamamen bebeklere ozgu bi durum olabilir..
eger oyle olmasaydi ben dietli bi hamilelik geciriyorum resmen...
hem onemli olan saglikli olmasi
dogduktan sonrasida var bunun
uzulme sisman bebek saglikli bebek demek deil
dinlen kendinide uzme
slm kizlarrr
bugun burdada buyuk pazar kuruldu oraya gittim
ikea ya gittim..bebisin dolabinin icine yer duzenleyici sepetler alayim die ama kafama gore bulamadim
sizler neler yapiyorsunuz bakalim

slm kızlar nasılsınız albümüme göbişimi ekledim arkadaşlarım bakabilir tatlışlar

cnm üüzlmeee benimkide haftasına göre küçükkkk sat haftamla usg haftam uyuşmuyo anlıycağın ama sağlıklı dedii doktorrr onun için rahatımmm
tamemen yapısal bşy
belki eşi besleyemiyodur dediii
napım ben yiyom ediyom elden gelen bşy yok
allaha tevekkül etmekten başka cnm

slm herkese nasılsınız bakalım ben şöyle böyleyimmm işteee
güne ii başlamadım bugünnn canım sıkılıyorrr
bunalım dönemlerim başladı sanırımmm
semoşum gednmi doktordannn nasıl çağatayımız annesi

canım ii şeyler düşün bak eğer kötü bişe olsa başka tahliller isterdi tabi kendi dr un olsa daha çok içine sinerdi sende gelir gelmez ona tekrar gösterirsinnnn

ay bi de beni düşün devlet has. de doğurcam orda kim nöbetçiyse o geliyo doğuma kendi doktorum olma şansı 0 ama ben hiç takmıyomm nasılsa onlar değil ben doğurcam :CüvCüv:

semoşumm minişinin güzel haberlerini bekliyoruz minikkuşşş

az sonra basın toplantısı düzenliyom kuzummkaydirigubbakcemile3

ben gezmeye gidiyorum kızlar gelince görüşürüz öptm byy

gülü gülü ii gezmelerrrrra.s.

ay hadiii semoşş yazsana duşa grcem seni bekliyom ha kaydirigubbakcemile3

ben geldim dr dan çok mutluyuz oğluşumuz akıılı çıktı erkenden dönmüş normal doğum için ilk engelimiz kalktıııııı

4d ye girdik herşey çok ii şükürler olsun ben herzamanki gibi boyu ve kilosu konusunda bilgisizim çünkü sölemiyolar ama boyu ve kafası 30 haftalıkla uyumlu yani 2 hafta önden gidiyo tombişim babamızla gittik dr a kordonumuz yine yüzümüzdeydi dr a girmeden kıpır kıpırdı ama orda yine uslu uslu durdu sanırım benim heyecandan kaynaklanıyomuşşş

herşeyimiz normal uzun uzun izletti dr uygun pozisyon yakalayamadıkça karnımı salladı ama çağatayın yaptığı tek hareket esneme olduu :)

sonra kendi dr uma geçtim tartıldım veeeeeeeeeeeeeeeee 2kilo almışımmmm çok mutlu oldum yaaaaa
tansiyonum da düşük seyrediyo çok ii dedi kızlar benim oğluşumun çok tombik yanakları var elleri yumruk şeklindeydi popomuzda tombullaşmış dr um böle gidersen çok çok ii dedi 3.5 un üstünde olurmuş kilosuuu boyumuz da sanırım 39 cm olmuşş

işte böle beni 1 ay sonra çağırdı daha erkene gerek yok dediii şimdilik haberler bu kadar ekleyebilirsem video eklicem kısa bi süre için bebişlerimizin olduğu topiğeeee

Nazcım geçmiş olsun canım ya, ben kendi derdimden farkedememişim, ınşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini, boşver belki daa iyi bir doktor denk gelir, araştırsana şimdiden her ihtimale karşı yedek doktor ayarla bence
Canlarım saadetim , özlemcim, armağancım sağolun, ben elimden geleni yapıyorum, gerisi tevekkül etmek gerçekten

Semoşum maşallah çağatayımıza , kuzum büyümüş demek, onun tombik yanaklarını ısırırım ben :)benimki inatçı çıktı yemiyor bişey :)

maşşş... semoşummmm oğlunaaaa ne gzllll iyi beslemişin yavrunuuuuu
bi ben besleyemiyorummm galibaaa
nazar değmesin çağatayımızaaaaa

çok sevndmmm herşeynnn güzel çıkmasınaaa
ben duşa gidiyorummm
görüş. gelinceeeeee bybyyyyy

ben çok sıkıldım tek başıma kızlar, gideyim kayınvalideme bakayım napıyor, yemeğide orda yeriz , bişeyle uğraşamıcam şimdi
öptüm hepinizi görüşürz

maşallah benim damada kızım gibi tombişleşmiş desene sema bunlar önden önden gidio 2 hafta kadar herhalde birbirlerine cabuk kavusşmak istiolar :))))))))))))

sana da maşallah ii gidiyor kilon bende bu aya sadece 1 kilo almışım biliomusun :) aynı gidiyoruz desene :)

videoyu nasıl yüklüosun tatlım merak ettim bende yüklemeyi becerebilirim belki

kızlar benim tansiyonumda hep düşük en yüksek 9 ya da 10
genelde 8 e 5 9 a 5 8 e 6 hep bu civar ama dr yüksek tansiyon önemli düşük tansiyonun pek zararı olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…