Canlarım sağolun ya, ben kendimi suçluyorum hep, besleyemiyorum çocuğu diye
Bala başlıcam bende çok faydalı didoşum , yarın babam balcıdan alıp getircek , marketten alma dedi,
Havvacım canım arkadaşım , iyi olmana çok sevindim, Melike dedi bunları bana, tansiyonun 9 u geçerse hemen ara gel dedi, 160 iyi ozaman jimerde
Vildancım sen muayene ücreti mi veriyorsun sadece, her seferindemi dört boyutluyla bakıyor?
ben medicali arayıp fiyat alıyım bari
bu arada ne güzel tanışıyormuşsunuz kızlar :) inşallah hep beraber tanışırız bir gün
ben biraz dinleneyim tombikler, görüşürüz yine öptüm sizi
cnm üüzlmeee benimkide haftasına göre küçükkkk sat haftamla usg haftam uyuşmuyo anlıycağın ama sağlıklı dedii doktorrr onun için rahatımmmkızlar herkes yatmış galiba, okudum geçmişi zor bitirdim, bugün baya kişi doktora gitmiş, hepinizin bebişine maşallah, Allahım sağlıkla doğmalarını nasip etsin
ben bugün doktora gittim ama çok üzgünüm kızlar, bebeğim hiç kilo almamış on gündür tansiyonum bir düşüyor bir çıkıyor ya, doktor preeklampsiden şüpheleniyor , 32hafta doldu , 1670 gr. doktor sağlığı iyi ama zayıf olacak dediyumurta, sebze meyve, balık et yiorum, süt içiyorum , ben nerde yanlış yapıyorum anlayamadım, vicdan azabı çekip duruyorum, besleyemiyorum yavrumu
offf ya canım çok sıkıldı sabah sabah...
hastaneye patoloji sonucumu almaya gittim, hani göğsümden kan geliyodu ya, hala geliyo.. Benim gittiğim doktor yokmuş ağzı olan ama dili olmayan bi doktor vardı. Sonucu verdi 6 ay sonra kontrol dedi. Doğum sonrası ne olacak ne bitecek bilmiyoruz tabi..
Kendi doktorum da yoktu, ona da soramadım. Bir aylığına Çayyolundaki hastanede olacakmış. Ya tam benim doğum esnasında da yurtdışı, geçici görev seminer falan olursa. Böle şeyler nedense son anda belli oluyo hep..
semoşumm minişinin güzel haberlerini bekliyoruz minikkuşşş
ben gezmeye gidiyorum kızlar gelince görüşürüz öptm byy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?