valla özlemim ben her halikarda evde oluyorum malum eşim hep terasta güvercinleriyle onu da bırakıp gidemiyorummmm
ay özlem ne güldü kendime ya oğlum benim heyecanımdan öle sakin kalıyomuş dr a dedim ki ultrasonu sevmiyo herlade o da demezmi o anlayana kadar onu etkileyene kadar en az 30 dk geçmeli senden dolayı oluyodur:)))))) eşimde dalga geçiyo olumu bi rahat bırakmadın ki babaya el sallasınnn
semoşum masallah çagatayımıza gözünaydın tatlım
yemek hazirlamaya gidiyorummmdelikafadulden
gercektennnn hazirliycam bukez..azimliyim
saol canımmmmm teşekkür ederimmm
ben yaptım bile özlemimmmmm sana da kolay gelsinnnnnn sana tavsiyem sabahtan yaparsan daha kolay oluyo akşamları enerji kalmıyooo
ahhh özlemim kıyabilsem dışarda yaşayamaz onlar ölürler cana kıyamam ki bi de öle tatlılar kiii
bu arada biz sahldeyiz ya eşimin arkadaşlarını hep barları var burda yani kahveye bara içmeye kumara gitmediği için kuşlarımızı seviyorummm gereksiz insanlardan da uzaklaştı o yüsden kıyamaıyom hava biraz ısınsın bi cafe miz var biz hep ordayız arkadaşımızın yeri 6 dk falan evden oğluşla hergün gidebilcezz ama hava soğuk burda hala bi de sahil olunca hep fırtına oluyo çıkılmıyo rüzgardan yoksa eşim kıyamaz bana o dışarda ben evde olmaz yanii
hem daha komiği bende hava güzel olunca çıkıyom terasa oturuyom kocişle o kahve içiyo ben süt takılıyoz öleee:jeyyar:
yerim onun ayaklarını vursun tabi anneye girdim canım sabaha kadar hastanede kaldım nts ye bağladılar kuzumun hiç bişeyden haberi yok uyuyordu yerim onu ya hiç bişeyi yoktu allaha şükür.
pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sen mi geldin canımmmmmm napıyonnnnnnn gittimi misafirler allah annene tez zamanda kavuştursun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?