2009 Haziran Anneleri!!

hafta sonu girdi artik kimseyi bulamayiz burada...
hawalarda iyi gecsede evde tikilip kalmasak yaaaaa

valla özlemim ben her halikarda evde oluyorum malum eşim hep terasta güvercinleriyle onu da bırakıp gidemiyorummmm

ay özlem ne güldü kendime ya oğlum benim heyecanımdan öle sakin kalıyomuş dr a dedim ki ultrasonu sevmiyo herlade o da demezmi o anlayana kadar onu etkileyene kadar en az 30 dk geçmeli senden dolayı oluyodur:)))))) eşimde dalga geçiyo olumu bi rahat bırakmadın ki babaya el sallasınnn

sırnaşık şey
ahh su bebekler semacimmm
benimkide ayni ole ellerini gecmisti bide ayaklarinida yuzune kapatmisti
dr karnima vura vura o pozlari aldik
bizimki sadece esniyo umrunda bile deildi...
semacim su guvercinlerin kapisini acik unutsan fena olmicak hani:roflol::roflol::roflol:

yemek hazirlamaya gidiyorummmdelikafadulden
gercektennnn hazirliycam bukez..azimliyim

ahhh özlemim kıyabilsem dışarda yaşayamaz onlar ölürler cana kıyamam ki bi de öle tatlılar kiii

bu arada biz sahldeyiz ya eşimin arkadaşlarını hep barları var burda yani kahveye bara içmeye kumara gitmediği için kuşlarımızı seviyorummm gereksiz insanlardan da uzaklaştı o yüsden kıyamaıyom hava biraz ısınsın bi cafe miz var biz hep ordayız arkadaşımızın yeri 6 dk falan evden oğluşla hergün gidebilcezz ama hava soğuk burda hala bi de sahil olunca hep fırtına oluyo çıkılmıyo rüzgardan yoksa eşim kıyamaz bana o dışarda ben evde olmaz yanii

hem daha komiği bende hava güzel olunca çıkıyom terasa oturuyom kocişle o kahve içiyo ben süt takılıyoz öleee:jeyyar:

pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sen mi geldin canımmmmmm napıyonnnnnnn gittimi misafirler allah annene tez zamanda kavuştursun kuzum

narenimde gelmişşşşşşşşşşş dökülün bakem tek tekk nettiniz bugünn????

saol canımmmmm teşekkür ederimmm

ben yaptım bile özlemimmmmm sana da kolay gelsinnnnnn sana tavsiyem sabahtan yaparsan daha kolay oluyo akşamları enerji kalmıyooo

semacim yaz ,sahil ahhhh
buyil bebisle burda kaldik eylul gibi ancak gidicez trdeki evimize
yaz bitmis olacak malum
gunesi gorunce yaza yaklastikca nasil gececek diyorum heppp..artik oglusumla bahcede oyalancam bu yaz..
firina hemencecik attim biseyler bakalim
ama semacim bazi yemeklerde sabahtan yapilmiyor iste..
ahh su tembellikmirmirmirmir

haklısın özlemim ben genelde sebze yaptığım için sabahtan yapıveriyorummm ama et falan olursa eşim yapar bizde onlarıııı afferin hamarat bacıma afiyet olsunnn

semoşum maşallah çağatayımıza tombik oğlumuz bizim.Allah nazardan saklasın canım.bize de kazadan sonra ultrasonla baktıklarında 1600 olmuş kızım maşşallah.sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil.

yerim onun ayaklarını vursun tabi anneye girdim canım sabaha kadar hastanede kaldım nts ye bağladılar kuzumun hiç bişeyden haberi yok uyuyordu yerim onu ya hiç bişeyi yoktu allaha şükür.

canım gecmiş olsun yeni okudum inan kaza yaptıgını ama allah sükr bişeyin yokmuş umarım bir daha yasamazsın inşallah

pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sen mi geldin canımmmmmm napıyonnnnnnn gittimi misafirler allah annene tez zamanda kavuştursun kuzum

Canımcım tam açtım kk yı eşim markete gidelim dedi çıktım şimdi geldimmm gittiler ama öldümmm sabah annemi yolcu ettik eve geldim hazırlık tam bitti işim kapı çaldıı kociş kıyamadı yoruldum die şimdi yemek hazırlıo sen dr a mı gittin geçmişe bakamadım arıntıları sölermsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…