nazcım cok geçmiş olsun bitanem umarım önemli birşey değildir bcanım
Semoşum maşallah çağatayımıza , kuzum büyümüş demek, onun tombik yanaklarını ısırırım ben :)benimki inatçı çıktı yemiyor bişey :)
maşşş... semoşummmm oğlunaaaa ne gzllll iyi beslemişin yavrunuuuuu
bi ben besleyemiyorummm galibaaa
nazar değmesin çağatayımızaaaaa
çok sevndmmm herşeynnn güzel çıkmasınaaa
ben duşa gidiyorummm
görüş. gelinceeeeee bybyyyyy
maşallah benim damada kızım gibi tombişleşmiş desene sema bunlar önden önden gidio 2 hafta kadar herhalde birbirlerine cabuk kavusşmak istiolar :))))))))))))
sana da maşallah ii gidiyor kilon bende bu aya sadece 1 kilo almışım biliomusun :) aynı gidiyoruz desene :)
videoyu nasıl yüklüosun tatlım merak ettim bende yüklemeyi becerebilirim belki
kızlar benim tansiyonumda hep düşük en yüksek 9 ya da 10
genelde 8 e 5 9 a 5 8 e 6 hep bu civar ama dr yüksek tansiyon önemli düşük tansiyonun pek zararı olmaz dedi
canım önceden de gidiyodum ya, 2. kez patolojiye yolladı doktor onun sonucunu aldım. Göğsümden kan hala geliyo, bebek doğunca geçer inşallah
saol abisis hepimizinki çok tatlılar allahım hepsini nazarlardan korusun
Nazcım geçmiş olsun canım ya, ben kendi derdimden farkedememişim, İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini, boşver belki daa iyi bir doktor denk gelir, araştırsana şimdiden her ihtimale karşı yedek doktor ayarla bence
Canlarım saadetim , özlemcim, armağancım sağolun, ben elimden geleni yapıyorum, gerisi tevekkül etmek gerçekten
maşşş... semoşummmm oğlunaaaa ne gzllll iyi beslemişin yavrunuuuuu
bi ben besleyemiyorummm galibaaa
nazar değmesin çağatayımızaaaaa
çok sevndmmm herşeynnn güzel çıkmasınaaa
ben duşa gidiyorummm
görüş. gelinceeeeee bybyyyyy
semacim gozunaydin..
oglusunada masallahhh
tombisim buyumus ne guzell..benim drum artik 2 haftada bire indirdi kontrolleri
semoşum maşhh çağatayımıza.. sanada valla. kiloda almıyorsun ne güzel.. darısı başımzıa:))maşhh:))
neyse ben çıkıyorum arkadaşlar.. hepinzie güzel hafta sonları diliyorum.. kendinize ve bebilerinzie iyi bakın emi:))görürşüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?