2009 Haziran Anneleri!!

haklsıın cnm bizim kiler kibarcık çıtı pıtı olcak desene delikafadulden

iyiakşamlar hepinizeee
biz yürüyüşden geldik sonra acıktık bşyler yedik
daha sonrada kızımın şifonyerini boşalttımmm
kıyafetleirni ütülücektim ama halim kalmadı sankiii
sizlere bakım dedimmm

ya kızlar çilek yiyenin bebeği lekeli olmaz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

özlemcim hamile çilek yerse bebeğiin bi tarafında leke olur diolardaaa
ondan
cnmmm

semoşum maşallah çağataya
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımcım

amin canımın içi cümlemizeeeeeeeee

semacim gözünaydin canim masallah oglusuna, ve buarada göbisin cok tatli kiz....
herkerse hayirli aksamlar kizlar

saol nezaketimm saol bende çok seviyom göbüşümüüü
ay aman allah korusun bende bugün yedim daha ilkdeee korktum öle duyuncaaa
:çok üzgünüm:

ye cicim sen nolcak yaww inanma öle şeylereeeeee

semoşşş seni bu saatte burda görmek ne gzlllll h.geldin tatlım

kıslar kimse yok emme ben yazayım dedim çok mutluyum annemle babam geliyolar köyde bi işleri çıkmış onlarda ertelemeyip atlayıp geliyolar bahaneleri oldu beni de görceklerrrrr çok mutluyum çokkkkkkk eşim izin verirse haftasonu onlarla beraber köye çıkarım yani bi kaç gün burada olmam merak etmeyin diye yazayım dedim sabaha bana gelcekler kahvaltıya annem oğluşumun cicilerini de getiriyomuşş daha bugün konuşmuştuk saadetimleeeee annemden istesem diye demek dua kapılarım açıkmışşşşş

işte böle canlar oğluşumda ananesiyle dedesiyle olur bi müddet allaha emanet olun çok öptüm hepinizi çok kaynatmayın he ben yokken herkes göbüşüne bebişine mukayet olsunnnn

aaaaaaaaaa saadet bende kısa bi müddet için veda ettim size annecimle babacım geliyolarrrrrr oleyyyyyy çok mutlu oldum yaa bennnnn tekmisin kuzum seen yine eşin nöbettemi benimkide arkidişleriyle daha annemlerin gelceğinden haberi bile yokkk

semacim gozunaydinn
gercekten coook sevindim senin adina ozlemistin zaten
cok iyi oldu...

saolun fıstıklar valla bende önce inanmadım sonra ağladım sevinnçten sonrada temizliğe giriştim malum annem geliyo öle pis pis görmesin gerçi yeni temizlemiştim ama

iyi akşamlar kızlar.

PAPATYACIM bu konuda bende takıntılıyım biraz canının cok istedigi bişeyi yerken bir yerini kaşıyınca orda leke olur derler ama hurafe tabi insan ister istemez etkileniyo.

SEMACIM gözün aydın canım bende cok ösledim alilemi:çok üzgünüm: ama cok uzaktalar.

saol abisiscim ben de çok uzaktayım ailemden onlar istanbulda ben samsunda en son kurban bayramında gördüm düşünn yanii allahım kalbime göre verdi annem burnumda tütüyoduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…