2009 Haziran Anneleri!!

hadi ben kaçtım zaten çok yoruldum bugünn eşimde gelir birazdan size haber verimde merak etmeyin dedim malum demirbaşlardan olunca öptüm herkesii

ayyy cnmmm vallaha daha bugün konuşmuştukkkk ne gzll yaaa çok sevndm adınaaa
ohhh tadını çıkar aileninnnn öptüm kib cnmmm gez eğlen hihoyyyt

hurafedir inşşalhhh cnmm yaaa
gerçektende insan tereddüt edioo

gözün aydın semacım sen yine de yorma kendini fazla temizlik yapcam die zaten titizsin kuşummmm

offfffff kmse yok buda benim şansımaaa
yanlızızz ya millet kaçarrrr klava:

esim az once disari cikti bi arkadasiyla 5 dk uzagimda ama evde deil yani..
bende tekim

gezginci didooooooooooooooooooooooo
şükür geldin
gece bittiii kızzzzzzzzzzz
nerdesinnnnnnn
kmse yoktu patladım sıkıntıdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben geldiiim canlarımmm yalnızım tabikideee kimler burda bakiiiimmmm
semoşumm kız gözünaydın canımbenim maşallah oğlişine bacım yaaa çoook tatlı Allahım esirgesin oğluşumun arkidişini tokbiş tombiş gezsinler beraber inşallah bigün ayrıca annişin içinde gözünaydın canım çook sevindim yaaa nasıl iyi gelir bu sana şimdi dimiii iyi eğlen kuzucuk bizdende selam sööle

canlarım napıyorsunuz, biz babannedeydik, yeni geldik,
Semoşum gözün aydın canım, annenin yerini kimse tutmuyor
Herkes iyimi kızlar, bebişler nasıl,
ben bugün resmen meyveye boğdum oğlumu , zayıf kalmasın diye hihoyyyt
Pınar hiç duymamıştım çilek leke yapar diye, baya yedim ben, hormonludur diye korkuyorum sadce

tatlışım komşu vardı yaa burda durumlar biraz vahimde bizim kocişler yok helikopterler falan gırla gidiyoo çok korkunççç Allahım esirgesin hepsini sizde dua edin minnoşlar

kız ben saadet
ama senn için göbek adım pınar olsun kaydirigubbakcemile3

iyiyizz emoşşş Allaha şükür ohhh siz gezin bakimmm geziinnn bende haftaya gezcemmm işteeee:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…