o bahsettiğim markalara üye olmuştum o kadar cnmmmSaadetçim merhaba canımmm bir yere üye falanmı oldunda yuolladılar bunları??
İyiyim Özlemcim ne olsun bugün gezdik kocişlee hava çok güzeldi..sende yorma kendini yavaş yavaş yıka,ütüle bebişin çamaşırlarınııı
Saadetçimmm gezdik bütün gün kocişle geldik şimdi geçmişi okuorummm tatlımmm
İyiyim tatlım anca cevap yazabildim size yazdıktan sonra elektrik gitti bizde kocişle dışarı çıktık misafir yok artıkk ben gidicem artıkk misafirliğe hepp hihoyyytPınar hoşgeldin canım, nasılsın ? bugün misafirin yokmu
Canım benim allahıma şükürler olsun olsun gülüm bebişin ve sen sağlıklısın ya mala gelsinnnpınarım çok sagol iyiyim hergün şükrediyorum allaha bugünkü halimize araba servişte işte 7500 tl hasar varmş bakalım heralde tır şöförünün sigortası ödicez.ay önemlideğil biz ödeyelim canımz sag ya buna şükür
sadetcim bu verdiğin link teki adres güvenilir mi siz ordan mı alcaksınız baktımda çok uygun diğerlerine göre fiatlar hediyeli bide Maxima Moov Puset (Kırmızı) Bakım Çantası Hediyeli su hoşuma gitti
Semoşum evet karşılaşamadık ... Batuş iii yeri daraldı sanırım artık sıkılıooo stres yapıooo... Yerim ben Çağatayın o küçük ayaklarını...özlemim gördüm ben gözünaydın dediğini cevap yazmadımmı benim ayıbım canım teşekkür ederimmm
pınarım bi rastlaşamadık heeeeee batuşum nasıl sev yerime göbüşünüüü bak çağatay tüm haziaran kardeşlerine tekmük yolluyo heeeee
ya kıslar az önce bebişin son ayda içerdeki duruşunu gösteren bi resim gördüm ay için bi tuhaf oldu sıkış pıkış içerde kollarını bağlamış ayaklar karnında üzüldümmmm yerleri azalıyo ya artıkkkkk ama rahattırlar dimiii ????
Canım benim inşallah en rahat yerlerde yatırıcazzzpınar ben üzülüyom acıyom kuzuma yazık ona annesi onu doğunca hiç daraltmıccak inşallah geniş geniş yatırcaz buran söz veriyorumm
Canım sorma benimde midem yanıo hemde patlıcak gibiyimmmay kızlar çok mu yedim ne karnım nasıl gergin olduuu
patlıcak diye korkuyorum vallahi kaydirigubbakcemile3
saadet dur patlama.
yediklerin melegine yarar in annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?