- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru söylüyosun pınarcım kaç ay bitii hayırlısı ile 1 ayıda bitiririz biz.Yeterki meleklerimiz sağlıklı olsunlarİyiyiz tatlım iş yapıoruz oğlumla malum haftasonundan çıkınca heryer heryerde oluo mutfağı topladık,çekmeceleri düzelttik şimdi yemek yapıcaz,sonra ütü iş bitmio..kızını ve seni öpeüorus...
Az kaldı canımcım evde olunca rahat rahat yazışırızz az kaldı 1 ay göz aç kapa geçioo kaç ayı devirdik maşallahhh
saadetcim bizim oralardada hıçkırınca midesi büyüyo derler ama ne derece doğrudur bilemiyorum.Ne tatlı oluyo dimi hıçkırıkları....şuan bende çatlama yok çok şükür ne göğüslerde ne göbüşte
inşşalahda olmazzz
tünaydın herkese nasılsınız bakalım ay biz kzımla uykudan zor gözümü açıoz vallaaa
sizler ne gzl erkenden kalkabiliyorsunuzzz
bu arada kızım bu aralar çok hıçkırıyorrr
canım yaaa miğdesimi genişliyorkii acabaü
ayy ben yne özledim kuzumuuu
ama daha varrr maaleseff kontroleee
:ecrin_bebek:![]()
narencim hoş geldin canım.al bendende o kadar ağırlaşıyoruz iyce artık.Bendede bel ağrıları oluyo çok ayakta kalınca ...Günaydın kızlar nasılsınız.ben geldim ama dökülüyorum.ailemi görmek çok iyi geldi ama bugün zor geçecek yoruldum.bir daha hamile kalırsam ne yaparsam 30.haftaya kadar yapacağım.ondan sonra ne temizlik ne iş nede yolculuk çekilmiyor vallah.herkez iyimi daha geçmişe bakamadım.
ay evet cnmm çok tatlı oluyorr pıt pıt vurur gibi
dün gecede yattığımızda yatağa babası vuruyo o vuruyooo
zannediokii kızı ona sürekli aralıksız tepki veriooo
sevindiii adamcağızzz
sonradanda çakmışş davayııı hıçkırıyoo kızım dimiii diyoooo kaydirigubbakcemile3
herkese merhaba bayanlar....nasılsınız bebişleriniz nasılll:))) benım bu sabah ayagıma kramp gırdı cok kotuydusızdede oluyormu kramp ?
Merhaba arkadaslar
nasılsınız
canım çok normal magnezyum eksikliğinden oluyo bendede var.Genelde tüm hamilelerde vardır böyle bir şikayet.En yakın kontrolünde dktoruna söle bak hemen sana magnezyum vericek.Oda baya işe yarıyo.
çalışıp doğum iznine ayrılan arkadaşlar bilgisi olanlar soruma cevap veririmisiniz.iş yerim.ssk ve alo 170 ten aldığım bilgiler bile beni aydınlatmadı.saçma sapan cevaplar veriyorlar.
Benim cumartesi 32+0 olacak özel hastaneye gidiyorum ama ssk ile anlaşması olduğundan rapor kabul ediliyormuş.
öğrenmek istediğim doktora gittiğimde elimde hangi belgeler olacak.
sadece iş yerinden o gune ait vizite kağıdı alıyorsun, raporu onlar hazırlıyorlar ve sana orjinalini veriyorlar. Sen de orjinali sende kalmak kaydıyla bir kopyasını iş yerine veriyorsun, orjinalini de 5 hafta sonra asıl raporu actırmak istedıgınde hastaneye goturuyorsun. tabii bu soylediklerim 5 hafta daha calısmak istersen