- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
- 158
ayy gözün aydın tatlışşş hadi bakalım inşallah iyi geçer minikkuşunla olan randevun canımm bizede bildirirsin sonucunu artık
bnmkinin yine şimdi iyi halii cnmm eskiden gün aşırı nöbetçiydiiipapatyadidoşsizin kocişler ne kadar sık nöbete kalıyolar ya allah sabır versin size:Saruboceq:
yarın bebişimi görmeye gidicem heycan yaptım sanırım uyuyamadım hem cok özledim hemde ne kadar oldu cok merak ediyorum
hoşgeldin abisis yenimi uyandın artık sabaha kadar ayaktasın ozaman
ayy bugün zaman bitürlü geçmek bilmedi nedense yaaa yarında kociş gelir gelmez borç dağıtmaya çıkcak malum ayın 15i ya yine bir müddet yalnız kalcam ama akşama arkadaşlarla beraber tugayda bitane restoran var oraya gidcez inşallah bişey çıkmassa ayy buna bile heycanlanıroldum artık yaa ne hallere düştükkaydirigubbakcemile3
amin canım zaman ne kadar çabuk geçiyo dimi hayırlısıyla bitirseydik te kucagımıza alsaydık bebeklerimizi cok özledim ben:çok üzgünüm:
evet yaa bu hamişlik banada çok çabuk geçti maşallah ama son aylar bitmek bilmicek gibi değilmii
buarada kızlar acayip bişey oldu iki haftadır tartılıyom toplam 1kilodan birazdaha fazla vermişim halbuki son sürat alıyodum haa bu benim için çok güzel bişey oldu sevindim ama bu bir sorun diil dimi yani almam gerekirken vermişim yaa çok garip geldi bana helede benim gibi bir tombile bunu hiiç yakıştıramadımmsırnaşık şeycokacimcoook
öle deme kız bendee heycanlanıommm
yarın bzde çıkca z alışverişeee
market alışverişii
bidee beşik bakcazz
kızın b kaç eksiklerini alcazzz
bide araba ayarlasakkk rahat olcakkk inşş bulur bi arabaaa
urfa büyükkk
her bi gtceğimiz yer ayrıı köşelerdeee
ayyy kızlarrr prematüre bebekleri okudumdaaa
aman dikkat edin kendinizeeee
26 hftalıkken doğan bebeler varrr
28 32 minnacıklarrr yaaa içim bi hoş olduuu
çoğudaa hç bi neden yokken doğmuşşş amannn haaa ağır iş falan yapmayın gariii[/Q
öyle canim bugün bedede agrilar vardi ya.kalca kemigim haric baski ve kasilmalar vardi.
kendime cok yüklenmemden isden, yürümekdenmis megerse.simdi dinleniyorum.. riskli dönemlerdeyiz vallaha ama ben deki huy da böyle yerimde duramam gezmeyi cok seviyom, her ise atiliyom.ama bugün gözüm cok korkdu. vallaha korkudan neolur olmas diye hastane cantami yarim saate hazirladim dursun bi kenarda hic belli olmas
ne güzel işte kızıım gez gez bitmezz valla sado size iyi alışverişler dilerim şimdiden tatlışşş
ayyy kızlarrr prematüre bebekleri okudumdaaa
aman dikkat edin kendinizeeee
26 hftalıkken doğan bebeler varrr
28 32 minnacıklarrr yaaa içim bi hoş olduuu
çoğudaa hç bi neden yokken doğmuşşş amannn haaa ağır iş falan yapmayın gariii[/Q
öyle canim bugün bedede agrilar vardi ya.kalca kemigim haric baski ve kasilmalar vardi.
kendime cok yüklenmemden isden, yürümekdenmis megerse.simdi dinleniyorum.. riskli dönemlerdeyiz vallaha ama ben deki huy da böyle yerimde duramam gezmeyi cok seviyom, her ise atiliyom.ama bugün gözüm cok korkdu. vallaha korkudan neolur olmas diye hastane cantami yarim saate hazirladim dursun bi kenarda hic belli olmas
aman cnmmm geçmiş olsunnn gttn demek doktoraaa
dikkat ettt tatlımm kendineee
gerekirseee yerinden kalkma haftan daha küçükkkk iyi bak kendineee
her ayın annelerine baktımdaa hep erken doğuran anneler var inşalalh bizim topikde olmazzz
bazen şişiyoruz ya canım o zaman tartıldıysan ondan fark etmiştir.
sanırım öle tatlımm su toplamış olabilirim tabikidee ki topladım zaten belden aşağım şişti valla ayyy ozaman doğumdan sora belkide hemen verebilirim kiloları su topladıysam çoğunluklaa
ayy benim gözüm kapanıyoo yaaa noluyo kardeşimmm uyuyom resmen yine yaaa ben mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?