2009 Haziran Anneleri!!

ayy gözün aydın tatlışşş hadi bakalım inşallah iyi geçer minikkuşunla olan randevun canımm bizede bildirirsin sonucunu artık

amin canım zaman ne kadar çabuk geçiyo dimi hayırlısıyla bitirseydik te kucagımıza alsaydık bebeklerimizi cok özledim ben:çok üzgünüm:

papatyadidoşsizin kocişler ne kadar sık nöbete kalıyolar ya allah sabır versin size:Saruboceq:
bnmkinin yine şimdi iyi halii cnmm eskiden gün aşırı nöbetçiydiii
şimdi bigün nöbetçi
diğer gün isthratli
diğer 2 günde akşam gelioo evee
sonra yne nöbetçii böle devam ediooo
ben bu haline şükrediyorum vallaaa
yarın bebişimi görmeye gidicem heycan yaptım sanırım uyuyamadım hem cok özledim hemde ne kadar oldu cok merak ediyorum

hadi bakalım cnmmm gzl haberlerle gel bzeee

dido şırnak merkezdemisiniz?benim teyzemin kızıda cok kaldı şırnak uluderede cok anlatırdı ya zaman da geçmez öyle yerde daha cok mu kalıcaksınız?

öle deme kız bendee heycanlanıommm
yarın bzde çıkca z alışverişeee
market alışverişii
bidee beşik bakcazz
kızın b kaç eksiklerini alcazzz
bide araba ayarlasakkk rahat olcakkk inşş bulur bi arabaaa
urfa büyükkk
her bi gtceğimiz yer ayrıı köşelerdeee

amin canım zaman ne kadar çabuk geçiyo dimi hayırlısıyla bitirseydik te kucagımıza alsaydık bebeklerimizi cok özledim ben:çok üzgünüm:

evet yaa bu hamişlik banada çok çabuk geçti maşallah ama son aylar bitmek bilmicek gibi değilmii
buarada kızlar acayip bişey oldu iki haftadır tartılıyom toplam 1kilodan birazdaha fazla vermişim halbuki son sürat alıyodum haa bu benim için çok güzel bişey oldu sevindim ama bu bir sorun diil dimi yani almam gerekirken vermişim yaa çok garip geldi bana helede benim gibi bir tombile bunu hiiç yakıştıramadımmsırnaşık şeycokacimcoook

zeynep çok güzel bi isim ben yanına bir isim daha istiyorum ama kararsızım bakalım doguma kadar bulursam koyarız yoksa sadece zeynep olur

bazen şişiyoruz ya canım o zaman tartıldıysan ondan fark etmiştir.

ne güzel işte kızıım gez gez bitmezz valla sado size iyi alışverişler dilerim şimdiden tatlışşş

aslındaa şölee bi baknca geriyee geçtiii sankiii çabucakk
ama son dakkalar çok heycanlııı yaaaa
çokkk merak ediommm kuzumuuu onu nasıl büyütceğimin hayalleriyle yaşıyorum hergünnnnn

kiloyu falan problem ediy sakın yemeyi kesmeyin kızlarklava: bebişler büyüycek dogduktan sonra veririz allah ın izniyle.

ne güzel işte kızıım gez gez bitmezz valla sado size iyi alışverişler dilerim şimdiden tatlışşş

sğll fıstıkkk
sizede ii eğlencelerrrr
gzlll olurrrrr yemek falanda ii plannn
afiyet bal şekr olsun şimdidennn cokacimcoook

öyle canim bugün bedede agrilar vardi ya.kalca kemigim haric baski ve kasilmalar vardi.
kendime cok yüklenmemden isden, yürümekdenmis megerse.simdi dinleniyorum.. riskli dönemlerdeyiz vallaha ama ben deki huy da böyle yerimde duramam gezmeyi cok seviyom, her ise atiliyom.ama bugün gözüm cok korkdu. vallaha korkudan neolur olmas diye hastane cantami yarim saate hazirladim dursun bi kenarda hic belli olmas[/QUOTE]

canım ne yaptın sen doktoruna ulaşabildin mi geçtimi kasılmalar neden oluyomuş?

bazen şişiyoruz ya canım o zaman tartıldıysan ondan fark etmiştir.

sanırım öle tatlımm su toplamış olabilirim tabikidee ki topladım zaten belden aşağım şişti valla ayyy ozaman doğumdan sora belkide hemen verebilirim kiloları su topladıysam çoğunluklaa
ayy benim gözüm kapanıyoo yaaa noluyo kardeşimmm uyuyom resmen yine yaaa ben mirmirmirmir

biz iyi dayanıyoruz yine hamileligini uykuyla geçirenler var.
yatsak mı artık baya geç oldu.
yarın olsun bir an önce:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…