bende daha 2 isim bulamadım bakalım bulursam koyarı bulamazsam sdediğin gibi zeynep olur.adaş olcak kızlarımız.zeynep çok güzel bi isim ben yanına bir isim daha istiyorum ama kararsızım bakalım doguma kadar bulursam koyarız yoksa sadece zeynep olur
öle deme kız bendee heycanlanıommm
yarın bzde çıkca z alışverişeee
market alışverişii
bidee beşik bakcazz
kızın b kaç eksiklerini alcazzz
bide araba ayarlasakkk rahat olcakkk inşş bulur bi arabaaa
urfa büyükkk
her bi gtceğimiz yer ayrıı köşelerdeee
ayyy kızlarrr prematüre bebekleri okudumdaaa
aman dikkat edin kendinizeeee
26 hftalıkken doğan bebeler varrr
28 32 minnacıklarrr yaaa içim bi hoş olduuu
çoğudaa hç bi neden yokken doğmuşşş amannn haaa ağır iş falan yapmayın gariii[/Q
öyle canim bugün bedede agrilar vardi ya.kalca kemigim haric baski ve kasilmalar vardi.
kendime cok yüklenmemden isden, yürümekdenmis megerse.simdi dinleniyorum.. riskli dönemlerdeyiz vallaha ama ben deki huy da böyle yerimde duramam gezmeyi cok seviyom, her ise atiliyom.ama bugün gözüm cok korkdu. vallaha korkudan neolur olmas diye hastane cantami yarim saate hazirladim dursun bi kenarda hic belli olmas
iyi olmana sevindi nezaketcim dikkat et bundan sonra kendine bebekler hata affetmiyo.
Günaydın annişler nasılsınız.bebişleriniz nasıl.
Bizde iş yerine geldik.her zamanki gibi uykumuz var.
Izin konusunda bende kararsızım.ama karar vermek için zamanında az .cumartesi istersem uzatacak istemessem izne ayıracak doktor ama .şimdi daha çok erken.ama yinede bel ağrım çok kötü olduğu için de 5 hafta daha nasıl dayanırım diyorum.zor yürüyorum ben ya .kimsede böyle değil sanırım .benim niya böyle oldu.1 günde oldu.üşütmemi diyorum ama geçmiyor.akşam uyumuşum eşim geldi kapıyı açmaya kalktım çok canım yandı.oturup ağladım.bakalım doktor ne diyecek cumartesi telefonda görüştük ama sadece ağrı kesici kullan dedi.
gönül isterki çalışalım ama bebişler için sonrası ne kadar önemli ise önceside o kadar önemli bakalım kısmet artık.günaydın en güzel annişler..
güzel bir gün dilerim..
burdada hava çok kapalı..yaz geldi dedik..yine başladı yağmurlar..
yeşimnur..bende istiyorum biraz daha çalışmayı ama ben artık iyi hissetmiyorum kendimi..benim bacaklarım kasıklarım falan çok ağrıyo..(
sağol canım benim hepimizin hakkında hayırlısı olsun.herkese tocaman bir günaydın kapalı bir istanbul sabahından..
yeşimnurcum hakkında hayılrıs olsun.. vücduununda dinlenemye ihtiyacı var.. eşin öyle diyorsa öyle yap canım.. sana da günaydınnnnnnnnn:))
ama o çalışabilir raporunu bozduğumuz zaman raporlu iken çalıştığımız haftalar yanıyomu canım?canım benim çok geçmiş olsun. Ben de haftasonu çok yorulmuştum ondan sonra başladı. Sabit oturuyoruz ya ayağa kalkınca bi süre ağrıdan yürüyemiyorum.Sanki belden aşağı kalıp olmuş gibi oluyo bi süre, doğrulamıyorum.
Ara ara kalkıp dolaşma imkanın varsa raharlatabilir belini.
Bu arada yeşimnur ve sen 32. haftada ayrılmak zorunda değilsiniz arkadaşlar öyle bi zorunluluk yok yani. Kendinizi iyi hissetmediğiniz an çalışabilir raporu iptal edilebiliyor. Ben kendimi kötü hissedene kadar devam edicem 2 haftamı olur 5 hafta mı olur ne kadar gelebilirim Allah bilir.
günaydın narencim senin bahsettiğin kadar olmasada benimde belim ağrıyo. Allah kolaylık versin valla çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.Günaydın annişler nasılsınız.bebişleriniz nasıl.
Bizde iş yerine geldik.her zamanki gibi uykumuz var.
Izin konusunda bende kararsızım.ama karar vermek için zamanında az .cumartesi istersem uzatacak istemessem izne ayıracak doktor ama .şimdi daha çok erken.ama yinede bel ağrım çok kötü olduğu için de 5 hafta daha nasıl dayanırım diyorum.zor yürüyorum ben ya .kimsede böyle değil sanırım .benim niya böyle oldu.1 günde oldu.üşütmemi diyorum ama geçmiyor.akşam uyumuşum eşim geldi kapıyı açmaya kalktım çok canım yandı.oturup ağladım.bakalım doktor ne diyecek cumartesi telefonda görüştük ama sadece ağrı kesici kullan dedi.
Günaydınnnnnnnnn.....canlarımmmmm....napıosunuzzzz???????
canım benim çok geçmiş olsun. Ben de haftasonu çok yorulmuştum ondan sonra başladı. Sabit oturuyoruz ya ayağa kalkınca bi süre ağrıdan yürüyemiyorum.sanki belden aşağı kalıp olmuş gibi oluyo bi süre, doğrulamıyorum.
Ara ara kalkıp dolaşma imkanın varsa raharlatabilir belini.
Bu arada yeşimnur ve sen 32. Haftada ayrılmak zorunda değilsiniz arkadaşlar öyle bi zorunluluk yok yani. Kendinizi iyi hissetmediğiniz an çalışabilir raporu iptal edilebiliyor. Ben kendimi kötü hissedene kadar devam edicem 2 haftamı olur 5 hafta mı olur ne kadar gelebilirim allah bilir.
gönül isterki çalışalım ama bebişler için sonrası ne kadar önemli ise önceside o kadar önemli bakalım kısmet artık.
sağol canım benim hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
ama o çalışabilir raporunu bozduğumuz zaman raporlu iken çalıştığımız haftalar yanıyomu canım?
günaydın narencim senin bahsettiğin kadar olmasada benimde belim ağrıyo. Allah kolaylık versin valla çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.
SAĞOL CANIM GERÇEKTEN ZOR GÜNLER BAŞLADI.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.
gönül isterki çalışalım ama bebişler için sonrası ne kadar önemli ise önceside o kadar önemli bakalım kısmet artık.
sağol canım benim hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
ama o çalışabilir raporunu bozduğumuz zaman raporlu iken çalıştığımız haftalar yanıyomu canım?
günaydın narencim senin bahsettiğin kadar olmasada benimde belim ağrıyo. Allah kolaylık versin valla çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.
günaydın pınarcım hoş geldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?