ben geldim annecimi yolladım babamın yanına köye gitti ama o kısacık 2 gün bile beni kendime getirdi annem yemeklerimi yaptı temizlik yapim dedi kıyamet kopardım yok dedim yaptırmadımm dün ist.dan buraya taşınan bi komşumuz vardı ona gittik sonra anncimle alışverişe çıktık hastane için pijama takımı aldık ama sabahlıklı bulamadık sabahlığı ayrı alıcam hastane için öle ucuz yollu bi valiz aldık terlik emzirme sütyeni ve iç çamaşırı aldık bebişime de 2 tane yastık aldık bizde dün beşiklere baktık annemle bi tane beğendim herşey içinde yatağı uyku seti cibinliği 300 lira çok da güzel 4 çekmeceli ayrıca şifonyer istersek onu da yapıyolar oda 120 lira çok ii geldi fiyatı ban eşime söledim beğendiysek alırız dedi
boya işimiz sanırım mayısa kalıcak çünkü hava tekrar sopudu burda yağmurlu ve soğukk
benden böle işte geçmişi okudum herkes ii sanırım atladığım bişe yokk bebişlerini görenler gözünüz aydın
slm kızlar nasılsınız..dün dr kontrolüm vardı kızımı gördümkaydirigubbakcemile2..1625 gr olmuşherşeyi normal çok şükür bi sorunumuz yok..ama ben çok kilo almışım toplam 15-tatlicadiarzu-çok şaşırdım hiçte o kadar kilo almış gibide durmuyorum...dogumdan sonra verrebilirim inş...
ha bu arada hep sol tarafıma yatmaya çalışıyodum ama yanlış yapıomuşum benim bebegin sırtı sag tarafımdaymış ve saga yatmam daha dogruymuş..sizde drunuza sorun arkadaslar bebegin şeklini ona göre yatın..
cnm pek cici sayılmaz amasaadetim günaydın canım sen ciciler mi alamaya gitcen ben de hayacanlandım bak hemen al gel de koy bizde bakalım.
saadetciim iyi alışverişler canımm, inşallah istediğin gibi bişey bulursun..
semoş nasılsın canım görüşemedik ne zamandır, nasılsın??
şelerkızcııım geçmiş olsun canımm..
sen sakın evi falan süpürme, elektriik süpürgesi çok yoruyor.. benimkayınvalidem hiç yormaz beni gelince, zuzum senin gibi aynı uyandığımda kahvaltıyı bile hazırlamış oluyodu, ama bunların acısı bebişten sonra çıkar mı bilmiyorum:))))
pericim maşallah kızına, büyümüşş.
cuma gnü gideceğim bende bakalım büyümüş mü kuzum??
[selam kızlar dün dr.gitmiştim kızım 1.239 gr.olmuş boyu da 40 cmkilosu az mı ne dersiniz sağlığı çok şükür iyi direnç ve çentiklerimiz kaybolmuş.kan değerlerimde iyi çıktı.sevincimizden babasıyla alışveriş yaptık kemeraltına mina bebeye gittik 20009 model park yatak la yine 20009 model kraftın matrıx medelini aldık bunlar yeni çıkmış 2009 olarak rengi kırmızı gri kırmızı puantiyeleri var ara ara eski kraft kumaşından değil yenilemişler.ikisi takım oldu .park yatağı sallanabilir.altında perdeleri falan var.ben çok beğendim almayan izmirli arkadşlar gidip baksınlar ellerinde son 8 tane kalmış çünkü
dün gelmedim canım bizim araba tamir de ya .servisle de gelmek istemedim.eline liste tutuşturdum kocişi gönderdim.şekerbankın yanı öğrenmişim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?