yasemincim ben hem hastane hem mevlüt için hazırlamıştım şekerleri..aynen oyle guzelım masallah dıyelım de nazar degmesın
bebek sekerlerını hastanede ıkram etmek ıcın mı yoksa mevlut ıcın mı sımdıden hazırladınız
maşalaah bebişine canımm, bende cuma gelsin diye bekliyorumm.slm tatlılarkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalım biz doktordan geldik kızımla uyuduk biraz mirmirmirmir
bakalım teyzeler neler yapmışlar dedik.
sizi tembeller kocişler aç kaldı desenizecokacimcoook
semacım annen gittimi canım?
şengülçin maşallah kuzuna
ayşecik zeyno cicişlerinizi koyun topige bizde görelim.
hsurmal elline saglık canım iyi günlrde kullansın bebişin.
evet gelelim bize kızımı gördüm bu gün bi problem yok gayet saglıklı kuzuma maşallah.1900gr olmuşüf şimdi tekrar iki hafta bekliycez :çok üzgünüm: kızımı görmek için
kaydirigubbakcemile3mkaydirigubbakcemile3 bugün hepimiziin kocişi aç kaldıı:))selam bayanlar...dunun yorugunlugunu hala atamadım benımde aksama yemegım yok valla kalkıp makarna yapıcak halım bıle yok :) kocişş bugun ac kaldısız neler yapıosunuz...ben ayın 27 sınde doktora gıdıcem ama sanırım bu gıdısle dayanamıycam haftaya gıdıcem oglumu gormeye :ecrin_bebek:
tosbaa8 aynen canım benım esımde bugun yedıgını yarın yemez:) hadı bugun yapmıyım yarın mecbur yapıcambiz kadınların işi zor vallahi :)
ay özlemim kalkınca elim çok hızlıdır sölemesi ayıp ama kalkana kadar offff eskiden sen bi bilsen beni ben çorapları ütüler hergün çamaşır yıkar ayda bi tülleri yıkar oooo her ay halı koltuk siler mutak dolaplarını parlatırdım şimdi ölcem üşengeçlikten annem kalkmış buzdolabımı temizlemiş sabha bana amma pasaklı olmuşsun diyodu gülerek dalga geçti benleee
valla benim eşim 3 günde yer yeterki sevdiği yemek olsun yeterki evde yemek olsun hiç olmadı ekmek arası bişeler yer doyurur karnını canım benimmm
ay canım sen bayag tıtızmıssın masallah:CüvCüv:cok yorma kendınıde sımdı ben bı evı bastan asagı supurdum valla bugun bıle yerımden kalkamadım:1no2:
pınarcım çok gecmiş olsun Allah sifa versin cnmKızlar sabah yazdığımdan beri hastanelerdeyiz Çok üzgünüm çoook annem çok fena hastalandı sürekli istifra,beyni çıkacak gibi baş ağrısı çok moralimiz bozuldu,çok korktuk...tahlilller yapıldı bir virüs varmış bu sıra ondan almış sanırım ankara seyahati yordu onu...şimdi eve geldikk...dua edin ne olur annişime
güle güle gezin cnm hayırlı olsunnn arabanızzzbide elle maka bebek arabası çin malı degil Türk malı kızlar bilginiz olsun
maş kızınaaa canımmmm gözün aydınnnslm tatlılarkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalım biz doktordan geldik kızımla uyuduk biraz mirmirmirmir
bakalım teyzeler neler yapmışlar dedik.
sizi tembeller kocişler aç kaldı desenizecokacimcoook
semacım annen gittimi canım?
şengülçin maşallah kuzuna
ayşecik zeyno cicişlerinizi koyun topige bizde görelim.
hsurmal elline saglık canım iyi günlrde kullansın bebişin.
evet gelelim bize kızımı gördüm bu gün bi problem yok gayet saglıklı kuzuma maşallah.1900gr olmuşüf şimdi tekrar iki hafta bekliycez :çok üzgünüm: kızımı görmek için
geçmiş olsun cnmmmmKızlar sabah yazdığımdan beri hastanelerdeyiz Çok üzgünüm çoook annem çok fena hastalandı sürekli istifra,beyni çıkacak gibi baş ağrısı çok moralimiz bozuldu,çok korktuk...tahlilller yapıldı bir virüs varmış bu sıra ondan almış sanırım ankara seyahati yordu onu...şimdi eve geldikk...dua edin ne olur annişime
pinarcm cook gecmis olsun cnmmm
semacim simdilik hamilesin bosver titizligi..
yemegi yetistiriyorsunya o bile yeter bu halimize gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?