2009 Haziran Anneleri!!

slm kizlarrr
papatyacim sen bu soruna bi turlu net cevap alamadin canim
ben sunu solim sert olmasi gerekiyor..
bebeklerin yataga gomulmemeleri gerekli
yuzleri burunlari kapanabilir diye
sert incelerden al cok ince deil 8 cm falanlar
zaten bi sure sonra degistireceksin

slm kızlar nasılsınız bizde en sonunda bebek arabamızı begendik babannemiz de aldı.3 tekerli istiyodum çok arastırdım sırt kısmı tam yatmıo 3 tekerlilerin bide çift yönlü kullanımı yok. Elle markası özellikleri çok ii ödüllü bi araba ben daha süslü olmasını istiyodum ama özellikleri kullanışlı olması daha önemli o yüzden buna karar verdim.ayrıca 0-48 aya kadar kullanılıo en azından rahatladım netten araba arstırmaktan gözlerim bozulcaktı artık

selamlar
bizde bugün alışverişteydik yine ciciler aldım kızıma
napiyim dayanamıyorum
akşam topiğe eklerim

bu arada bugün mother care in pırlanta indirimi var %50
gitmek isteyenlerin dikkatine

kızlar albumume göbişimi ekledim ben gezmeye gidiyorum :))))) gelince okurum yorumlarınızı tatlışlar

kıslar sabahtan yazdım elektrikler gitti ancak geldi geçmişi okudum emelcim canım sana da annene de acil şifalar diliyorummmm

bebişler görülmüş gözünüz aydın kıslar maşallah bebişlerreeee

saadetim alışverişlere çıkmış ciciler alcakmış bakalım neler alıcakkk

bende yemek yapıcam birazdan kalkıp öle de yorgunum ki halim yok hiççç

semoşş benimde halim yok bugüün yemek yapmak istemiyo canım, aslında hiçbişey yapmak istemiyorum..
uyuşukluk var üstümde..
halada bişeyler yapmadım akşam için, artık kocişime dışardan bişeyler sölerrrriiimm, kızmaz bana:))

kızlar ben de aynı durumdayım
canım bugun hıcbırsey yapmak ıstemıyor
ve ısteyım daha
aksama da yemek yok
artık bugun de kocıs hazırlasın ne yapayım

canım iyi haberlerle gelmene sevindim kilosu iyi gibi ama kaç haftalık oldugunu bilmniyorum tabi bende kilo konusuna takıntılı anne adaylarındanım haliyle :))))))

selam kızlar nasılsınız bakayım . çok hamaratım bu günlerde
battaniye bitti nihayet bebek şekerlerinin süslerinide 50 tane yaptım 75 tane yeter gibi sizcede yetermiki acaba
hafta sonuda yaglı boya yapılacak çok sıkıldım bu temizlik işinden artık bi bitsede kurtulsam
benim kontrolede 1 hafta kaldı inşallah tam gaz büyüyordur oglum semoş sende bitirdinmi battaniyeyi

yok be havva ipim bitti zaten alıcam bakalım bi ara gidip yakında değil aldığım ipçi

valla ıspanak yapıcaktım üşendim kabak yapıcam zeytinyağlı daha kolay olsun diyeeee ben kaçtım bacılarrr

havvacım ne güzeel eline sağlık hamaratlığınada maşallaahh.
ben bebek şekeri için 150 tane hazırladım. benimki mi çokolmuş acaba.
kışın o kadar çok şey ördüm ki şimdi örgü görmek istemiyorum. yarım kalan bir yeleğim var hiiç elime almak istemiyoruum.

yasemincim bi tek havva formda bugüünn:)

aynen oyle guzelım masallah dıyelım de nazar degmesın
bebek sekerlerını hastanede ıkram etmek ıcın mı yoksa mevlut ıcın mı sımdıden hazırladınız

slm tatlılarkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalım biz doktordan geldik kızımla uyuduk biraz mirmirmirmir
bakalım teyzeler neler yapmışlar dedik.
sizi tembeller kocişler aç kaldı desenizecokacimcoook
semacım annen gittimi canım?
şengülçin maşallah kuzuna
ayşecik zeyno cicişlerinizi koyun topige bizde görelim.
hsurmal elline saglık canım iyi günlrde kullansın bebişin.
evet gelelim bize kızımı gördüm bu gün bi problem yok gayet saglıklı kuzuma maşallah.1900gr olmuş üf şimdi tekrar iki hafta bekliycez :çok üzgünüm: kızımı görmek için

selam bayanlar...dunun yorugunlugunu hala atamadım benımde aksama yemegım yok valla kalkıp makarna yapıcak halım bıle yok :) kocişş bugun ac kaldı sız neler yapıosunuz...ben ayın 27 sınde doktora gıdıcem ama sanırım bu gıdısle dayanamıycam haftaya gıdıcem oglumu gormeye :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…