2009 Haziran Anneleri!!

cnm sağolsan daha iisi sizlerin bebişlerinn olsunnn en kısa zamda eklycem tatlımmm
evet cnmm tamam internetten sipariş edimm bendee onuu burda bulamıcam çünküüü
Saadetçim güle güle kullansın minik kızın ... Özlemin dediği çok doğru kesinlikle pamuk yatağı önermiolar... kuzenimde oğlunda ince antialerjik olanlardan kullanmış

sğlll cnmmm inşallah kullanmakda nasip olurrr

bu arada koydukk kıslarrr
beşiği daha kurmadk
bornoz takımınıda değiştireymmm o zmn koyarımmm

he cnmm dizi bitmesine yakın 10 dakka önce geldim hattaaa
:)))))))
bu bölüm pek sarmadıııı beniiiii

NıDA cım hoşgeldin canım ohh gezdin geldin canım.yormasaydın kendini.kuzumuz nasıl iyidir işallah.
PINARIM geçmiş olsun canım ya işallah iyileşir bişey çıkmaz annende.allah korusun anneni
SAADET cim güle güle kullansın prensesin yatagını cicilerini tobiğe koymayı unutma

sğlll cnmcmmm
koydum b kısmınıı cnmmm bakabilirsin a.s.

kıslar saat 8 gibi mobilyacımız aradı yarın sabah 9 gibi mobilyayı getirip kurcaz dedi ay çok heyecanlandım.oda boştuda ıvırzıvır vardı onları kaldırdık.kocişle odayı sildik hazır ettik sabaha kadar uyuyamam artık heyecandan.

çok ciciler saadetim hepsi deeeee ben hala yalnızım eşim gezmedeeeee ya size bişe dicem benim ilk defa bu akşam kasıklarımda sancı oldu öle çok uzun değil ama oldu ben adet sancısı bile çekmedim tuhafıma gitti saate baktım 1 saatte 3 kez oldu çok değil dimi???? sizin şu kasılmalar nasıl oluyo benim böle sanki içten bişe batıouş gibi geldii

ayyyy havva bak tembihliyorum şimdiden yerleşşin hemen resmini ekle öle diğer cicileri de koyim düzeltince falan bekleme okişşşşş merak ederizzzz

bende dü akşam senn gibiydimm cnmmm
hatta bugün heycandan sabahın köründe kalktım nasıl uykusuzummm
hadi bakalımmm
sabah olmaz sanaa kuurlsundaa koy bizleredee yatağınııı

sağll cnmmsınnn daha iileri çağatayımızn olsun
valla cnmmm ben anlamıom şu kasılmayı tam olark hangisi kasılma hangisi batmaa
dinlen cnmmmm
braz yorduysan kendini ondan olmuştur

saadet bugün hiçbişe yapmadım ne bilim öle çok da uzun sürmedi ama merak ettim adet sancısı bile çekmeyen bi insan olunca anlamıycam diye de korkuyorum açıkcası

semoşum aman dikka et kendine canım evt kasığa sanki bişey batıyomuş gib 3-4 saniye sürüyo bende de oluyo işte o kasılma rahim kendini yavaş yavaş hazırlıyo. ayyy koymam mı semoşum koyarım hemen zatenbiz lojmanda oturuyoruz boyaydı duvarkagıdı falan uğraşmıcam.berde de değiştirmicem daha yeni perdelerim yani hemen koyarım

hımm tamam havvacım öle çok uzun sürmedi ama normal sanırım artıkk daha dikatli olurum yarını beklicem sabırsızlıkla bakalım kuzumuzun odası nasıl olucak hadi öptümseni cicim

hımm tamam havvacım öle çok uzun sürmedi ama normal sanırım artıkk daha dikatli olurum yarını beklicem sabırsızlıkla bakalım kuzumuzun odası nasıl olucak hadi öptümseni cicim

bizde öptük seni semoşum. iyigeceler bizde yatalım uyuyabilirsek.hepinize tatlı rüyalar güzel annişler.

Canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn a.s. annem biraz önce seni sordu tatilde dedim teşekkürler canımmm çok özledik seni ve kızını ....

Pinarcimmm, hos bulduk...
Ben de özledim sizi..Annecigine cok selamlarimi ve gecmis olsun dilklerimi ileet lütfen...

Havva`cigim tesekkür ediyorum canim,,Biraz yoruldum tabii ama güzel gecti,minik kizim da memnundu halinden....
Simdi uyandik, uyutmuyor artik huylari degisti kizimin...

hoşgeldin nidacımmm
evettt kızlarrrr günaydınnn hepinizeeeee
beni gören şaşırıır bu saatte ne geziom burda diyeee
kocişi gönderdim uyuyamadımmm
çarşıda banka ve bikaç işim var zaten
kahvaltımı yapıp çıkıcammmm
biran evvel gidip gelsemdeee
evdede işim var çünküüü

herkese günaydın
bu ara gezmekten pek kk ya katılamıyorum
önemli haberimi de vermeyi unuttum

biyopsim temiz çıktı kızlar
şimdilik sadece tsh takip edilecek
doğum sonrası düzelebilir miş bile inşallah
arada nodül yani kitle için ultrasonla bakılacakmış sadece

nida hoşgeldin
pınarım çok ama çok geçmiş olsun inşallah şimdi iyidir,
emelcim allah yardımcısı olsun annenin ama babam 2 kere anjiyo oldu operasyon kolay ama inşallah sonucu iyidir
bebişleri gören annişler gözünüz aydın
bebişlerine cicişler alanlarda iyi günlerde kullansın diyorum,
atladığım kaçırdığım bişey varsa affolaaaaaa

hepinize güzel bir gün diliyorum,
biz bugünde yoğunuz sabahtan şöyle bir bakıp kaçıyoruz tatlı anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…