2009 Haziran Anneleri!!

canlarrrrrrr
cicilerimizi ekledik biz de

pınarcım annenin iyi olmasına sevindim
semoş unuttum demin allah kavuştursun anneciğine
inşallah dönerkende uğrarlarda sana iyi gelir moral olur yine

hadiii bizzz çıktıkkkk hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Nazım stres yapma kendine boşver artık olan olmuş bu durumda iptal edicen programları siz oturun ben gideyim denmez takma kafana insanlar çok relax onlara yaptıkları normal gelio ama değil aslında

ya bilmiyorum, hep böle oluyo ben programımı bozuyorum millet programsız iş yapıyo onlara uyuyorum.
bi de biz dün aramasak bugün arayıp haber vereceklerdi heralde.
ben işe gidip geliyorum yemeğimi falan bu akşamdan yapmalıyım ki yarın gelen misafiri ağırlayım. Bide yatılı geliyosunuz ya...
Üff kafanızı ütüledim neyse.. Valla pazar giderim ben arkadaşlarımla, uzun zaman önce yapılmış bi organizasyon onlara da ayıp olur. diğerlerini ertelerim ya da ertelemem:uhm:

o arkadaşlar süpersiniz siz hala misafir ağırlayabiliyorsanız.ben kimseyi kabul edemem zaten oturunca kalkmam ve ilk kalktığımda yürümem değişik kendimi rahatsız hissederim biri gelelim dese ben kabul etmem.hiç kusura bakmasın kimse.2 ay sonra herkez gelsin.hafta sonu anneme gittim çok fazla gelen giden oldu maf oldum vallah .ben yerinde duramayan hareketli bir insandım ama insanın canı yanınca öyle olamıyor.

Bundan sonra yolda 8-9 aylık hamile görsem anlayacağım ki durumu çok zor.

Hos bulduk Saadetcim...Günaydin....Kolay gelsin carsi da a.s.

CAnim Hos bulduk...
Biyopsinin temiz cikmasina cokkk sevindim....Dualarimiz kabul oldu

Canlarım günaydın...nasılsınız?anneciğim bugün daha iii şükürler olsun serum ve emedurla toparladı...sizler napıosunuz???
PINARCIM HOŞ GELDİN CANIM ALLAH IN İZNİ İLE HER GÜN DAHA İYİ OLCAK SEN MERAK ETME CANIM DUALARIMIZ ANNENLE...
CANIM BENCEDE YAPACAK BİŞEY YOK ARTIK GELECEKLERİ KESİNLEŞTİĞİ AN DİĞER PLANLARINI İPTAL ETMEK GEREKİYO OLSUN CANIM SAĞ OLSUN.....
AYYYY NE GÜZEL EŞYALARDA YIKASNIYO MAŞALLAH YA Bİ BEBİŞLERİN GELMESİ KALIYO GERİYE:teytey:

Nazım stres yapma kendine boşver artık olan olmuş bu durumda iptal edicen programları siz oturun ben gideyim denmez takma kafana insanlar çok relax onlara yaptıkları normal gelio ama değil aslında

ya bence de normal değil, ama siz beni melek olmaya itiyosunuz. Eşim size duacı olacak

yukarı aşağı tükürme olayı oldu bu. akıllı olup herkesi çekeceğine deli ol herkes seni çeksin yapmak lazım da geç kaldıksenağlama
aynı durumdayız di misenağlamaya ölüyom yorgunluktan ya, bebişim etkilenmese bari.
bu arada bebem çıplak kalacak, hep bi iş çıkıyo bi sonraki haftasonuna kalıyo alışverişi

senin iş vahim ama doğruyu söylemek gerekirse kayınvalidenleri bırakıp gitmek ayıp olur bence.mecburen iptal edeceksin programı gibi geliyor bana. Ama yinede sen bilirsin herkezin aile ilişkileri farklı.

bence de sonunda kanatlarım çıkacak sırtımdan ve tüm programımı iptal edip tüm sevecenliğimle misafirleri karşılayacağım. Söylendiğim ve sinirim yanıma kar kalacak

walla canım gönnüllü değil misafir ağırlamalarımız tamamen MECBURİYETTENN

herkese günaydınlarrrrr.. umarım herkes iyiidr.. bizde iyyiz işe geldik.. birazdan bişiler yicez bıdıkımlaa:))

nazcım sıka cnaını.. olmassa pazar günü için söylersin onalra dersin arkadaşlarımla çok önceden yapılmıuş bir program.. anlayışla karşılalralr .. hem eşinde evde olur o gün ne dersin sıkma canını yaa boşverrrr.

GÜnaydınlarrr... Nasılsınız bakalım..bız ıyıyız allaha ŞÜkÜr.geÇen hafta dr a gıttıĞımde kemıklerım agrıyo demıŞdım oda bana kalsıyum ılaÇı verdı.ama daha hıÇ kullanmadım.Şuan bı rahatsızlıgım yok ama kullansammıkı.aranızda kalsıyum alan varmııı?????

günaydın canım.. benimde ağrıyordu. dr um magnesum verdi.. ama dr un verdiyse iç canım.. kemiklerin için.. zararı olmaz..

umarım canım..
ya hayat şaka gibi az önce eşimin kuzeni aradı ankarada toplantısı varmış da yarın ankaraya geliyo!!! Allahtan gece uçağı varmış döncek:lepi:

Gunaydın hamıŞler
bugun ıŞe gıdemedım, daha yenı uyandım ve ndense hıÇ halım yok
neyse bugun de evıme vakıt ayırayım barı yavas yavas toplıyayım
sızlr nasılsınız

hakkatende artık misafir ağırlamak zor oluyor.. bende geçen hafta ağırladım baya.. yoruluyor insan yaa:8bende diyorum artık gelenelr doğumdan sonra gelsinler:))gelmesin kimse alınmasında.. valla zormuş yaa(

amin canım 32 haftayı anlamadım ama 8 haftayı iple çekiyorum ben çok uzak gibi geliyor.hayırlısı ile geçer inşallah.

Gunaydın hamİŞler
bugun İŞe gİdemedİm, daha yenı uyandım ve ndense hİÇ halİm yok
neyse bugun de evİme vakıt ayırayım barı yavas yavas toplıyayım
sİzlr nasılsınız

iyi yapmışsın canım. arada dinlenmekde gerek.. boşverrr dinlen bebişşinle..
neyse kıslar size iyi sohbetler.. biz bişler yiyleim artık:)görürşüz.:))

Nazcım
hıÇ canını sıkma olan sana olur canının sıkıldıgıyla kalırsın
benımkıler de genelde boyle gelırler
ya bı gun once ya da o gun haberım olur geleceklerınden
bız bayanlar detaylı dusunuyoruz ıste
ıstemedegımızden degıl ama sadece bıze de sorulup gonlumuzun alınmasını ıstıyoruz
ama aılelere daha yenı gırdık sayılır, kurallarımızı onlara zamanla ogretıcez
programın ıcın esınle konus derım, o aılesını tanır, gıtmende problem yoksa gıt bence, eger onların kırılacagını dusunurse de gıtmesen daha ıyı olur, sonra unutmazlar artık bunu

benim kayınvalidemlerde T.dağ da eltimdeydiler geliriz falan dediler eşime dedim inşallah gelmezler misafir ağırlayacak durumda değilim diye.Ama bir şey diyemedik yine düşünceli insanlar doğuma geliriz şimdi ne sana nede bize zor olmasın dediler.kayınvalidem yaşlı benim genç olsa işleri yaptırırım ama yaşlı olunca hizmet etmek gerekiyor.Bende o durumda değilim.

en güzeli beniimm heralde arkadaşlarımdan başka kimse gelmiyo bana hamileyim diye eşim kimseyi artık çağırmıyo sema ağırlaştı iş falan yapmıyo hep ben yapıyorum diyomuşşşş haha halbuki hiçbişe yapmazzz bizim akrabalarda yok burda ohh valla ama doğumdan sonra gelsinler misafiri severim bennn

arzuu canım calsiyumu ben günde 2 kez alıyorum faydası çok zararı yok iç canım kemiklerin güçlensin bebiş senin depolardan götürüyooo

Canımcım teşekkürler...sen nasılsın?kızın napıo???

Canım kıyamam ben sana sinir olmuşsun

Gunaydın hamİŞler
bugun İŞe gİdemedİm, daha yenı uyandım ve ndense hİÇ halİm yok
neyse bugun de evİme vakıt ayırayım barı yavas yavas toplıyayım
sİzlr nasılsınız
Yasemincim canım kıyamam sana dikkkat et dinlenn

Sibelim ohhh şükürler olsun temiz çıkmış biyopsin dualarımız kabul olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…