2009 Haziran Anneleri!!

çok sevindim zeynocum testlerin olumlu çıkmasına iyi gezmelerrrrrr sizeeee

beşiğimizideee koyduk kızlarrrr huzurlarınızaaaa a.s.

nil038, YEŞİMNUR, zeynozeyno hepinize günaydın:)))
sadetcim ben resimleri göremiyorum, ama iş yerinde olmamdan kaynaklanıyor. Beşiğin modeli ne sen onu söyle ben bakarım netten. Bu arada zezenin söylediği yataktan alsan daha sağlıklı olur biz de ondan aldık, söylemiştim ortopedikler üst katta yüksek oluyormuş da.
Bu arada bugün aşı olucaz oğluşumlakafamçokkarıştı
Ve haftasonu kayınvalidemler geliyor. Karnım burnuma gelene kadar hep birileri geldi ya ne kadermiş bendeki!! Bi de çalışıyoruz bugün olmuş yeni haberim oldu geleceklerindenkötükedihüso

canım benim gözün aydın ne güzel temiz çıkmışa.s.

günaydın annişler nasılsınız.
Canım gözün aydın çok sevindik testlerin iyi çıkmasına.

ii aşı vurulmalar sizeee cnmmm
bende dediğiniz yataktan alcam burda yok sanırımmm
netten sipariş ederimm artıkkkk

herkese günaydın biz oğluşumla uyandık çayımızı demledik kahvaltımızı yapcaz demlenince çayyy çalışsan kuzulara kolay gelsinnnn

sibelcim canım çok sebindim sonuçlarının ii çıkmasına şükür darısı diğer sıkıntısı oolan arkdaşalarımızın başına

saadet kıs günaydın vallahi gözlerim yaşardı heeeeeee bornozlarını da değiştir unutmaaaaa hadi bakalım git gez hava nasıl ki iiyse ohhh yürüye yürüye fethet urfayı :)))

Canlarım günaydın...nasılsınız?anneciğim bugün daha iii şükürler olsun serum ve emedurla toparladı...sizler napıosunuz???

kayınvalidemler memleketlerinden geliyorlar ve dün eşim arayınca gelebiliriz dediler ki gelirler..Benim haftasonu programım vardı. C.tesi bebiş için alışveriş yapacaktım, pazar liseden arkadaşlarla buluşacaktım, pazartesi de üniversiteden yurtdışında olan bi arkadaşım geliyor ve üniversiteden kızlarla toplanacaktık.Dün çok sinirlendim ama eşime belli etmedim çünkü babası ilk kez gelicek evimize(durdu durdu böyle bi zamanda geliyo o da)
ama evlendiğim günden beri geleni gideni eksik olmuyo eşimin ve ben gelenden gocunmam ama son anda emrivaki yapılmasından müsait misin diye sorulmamasından nefret ederim ve bu hep bu şekilde oluyo
ya kızlar sizce ne yapmalıyım ben?programlarımı iptal etmek istemiyorum ama bu sefer onlara ayıp olacak, ama bana yapılanda ayıp değil mi?

Canım teşekkürler sen nasılsın?mobilyalar geliomuş sağlıcakla kullansın bebişinn..

Teşekkür ederiz canımm ilettim anneme öpüyor seni ve küçüğünü....

gözün aydın pınarcım çok sevivndim öp ellerinden annenin yerimizeeeee çok geçmiş olsunnnn

semoşum günaydınnn
valla öle oldu erkenden kalktıkk
hava iidee
hiç gezmek cnm istemiooo
amaa
mecburiyetten çıkıom bugünnn
hemen halledipp gelcem zaten inş banka işi uzun sürmezdee

pınarcım günaydınnn
çok sevndmm annen iiye gidiyooo demekkkk
inş iyileşcek cnmmm sıkma canınıı

Nazım stres yapma kendine boşver artık olan olmuş bu durumda iptal edicen programları siz oturun ben gideyim denmez takma kafana insanlar çok relax onlara yaptıkları normal gelio ama değil aslında

Akşam oğluşumun eşyalarını yıkadık mis gibi oldular .teyzemiz burada hafta sonu edirneye gittiğimizde getirdik teyzemizi.oğlumun eşyalarını bir güzel ütüleyecek.artık bende pil bitti ayakta zor duruyorum ütü falan yapamam teyzemiz gidincede eşime yaptırırım erhalde.

valla nazcım ne denir ki hiç bilemedim şimdiiiiii
sen evden çıksan bozulurlarmı oğullarıyla vakiit geçirirlermi ??? eğer ööle alınganlıkları yoksa gidebilirsin ama kayınpederin ilk kez geliyomuş dışarı çıkman doğru olur mu bilemem sana da üzüldüm ne güzel program yapmışsın ne diyim şimdi????? kolay gelsinnn

ZEYNEPCİM GÖZÜN AYDIN OLSUN CANIM İNANILMAZ SEVİNDİM.GERİSİ KOLAY ARTIK OH BE SABAH SABAH ÇOK GÜZEL Bİ HABER ALDIK.hihoyyythihoyyythihoyyyt

NAZCIM GÜNAYDIN CANIM.SENİ O KADAR İYİ ANLIYORUM Kİ ANLATAMAM ÇALIŞINCA MİSAFİR FALAN ÇEKİLMİYO BENDE AYNEN SENİN GİBİ OLDUM HALA GELENİM GİDENİM EKSİK DİİL.YA SABAHTAN AKŞAMA KADAR İŞTEYİZ AKŞAM EVE GELİP YEMEK VS. UĞRAŞIYORUZ HAFTA SONU Bİ GÜN TEMİZLİK ÇAMAŞIR VS.İNSAN Bİ PAZARINDA BİZE KALMASINI İSTİYO ONDADA MİSAFİR GELİNCE BÜNYEM ŞAŞIRIYO VALLA.İNSANLAR KEŞKE BİRAZ ANLAYIŞLI OLSA AMA MALESEF NAPICAKSIN İŞTE....

gözün aydın pınarcım çok sevivndim öp ellerinden annenin yerimizeeeee çok geçmiş olsunnnn

maşallah teyzemize, süper anneanne olacak o hemen toparlar kalkar yataktan

Canlarım iiki varsınız sabah sabah ağlattınız beni süpersinizzz hepinizi seviorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm a.s.

hımm kolay gelsin saadetim sana

bende kahvaltımı yapayım yaaaa açıktım hadi gelirim sonra öptüm hepiniziii

senin iş vahim ama doğruyu söylemek gerekirse kayınvalidenleri bırakıp gitmek ayıp olur bence.mecburen iptal edeceksin programı gibi geliyor bana. Ama yinede sen bilirsin herkezin aile ilişkileri farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…