nidacim h.g
bizde bu yil yaza aksilik olurda gidemezsek eylule yada ekime kalcak
napalim artik bebislere gore olcak bu yaz
evet ben geçen hafta gördüm katologda pınarcımmmKızlarrr BİM de çok güzel park yatak ve puset satışı başlıyormuş yarın park yatak 129.90-tl , puset 135-tl
hemde pusetin arkası kademeli yatıomuş,park yatakta titreşimli...
sağol cnmmmm inş güle güle yatar kuzucummm hihoyyytPınarcım geçmiş olsun anneciğine canım , Allah şifalar versin, inşallah çabucak atlatır
Saadet güle güle yatsın uyusun yatağında prensesin,
Bu arada bana destek olan bütün arkadaşlarıma teşekkürler ,a.s.
Ancak on sayfa geriye gidebildim, çenenize kuvvet maşallah tombikler :)
oh oh gidiosun demekkknaber tombişlerimm ikidakka uğrayım dedimm geçmiş çokk birikmiş okuyamadım valla herkes iyimi bizde iyiyizzz dün akşam askerlerin yaptığı canlı müziğe gittik tugaya arkadaşlarla yemek falan ilk defa şu salak yerde eğlendim yanii minikkuşum bile kıpır kıpırdı o bile sıkılmış yavrucum e tabi kocişede ağzıma geleni saydım şimdiye kadar niye getirmedin son günmü getiriyosun diyeee:mymeka:
buaraddaaaa ben valizimi hazırliam şimdiiii çünkü yarın gidiyoruuzzzzz:sm_cool: dua edinde rahat gidim kızlar yaa çok tırsıyom valla bide altıma yapmadan gidersem dahada iyi olur kanımca:roflol:
buraya resmen çamur yağıyor akşamdan beri bütün pencereler kapalı olmasına rağmen içeriyi toz kaplamış ssabahtan beri onları temizliyom yoruldumda iki dakka size meraba diyim dedim minnoşlaarr birazdanda valize falan girişcem işte
nidacım hoşgeldin, kolay gelsin işlerinn.
özlemcim, nidacım inşallah planlarınız yolunda gider kızlaar..
biz bu yaz komple istanbulda kaldıık sülaleceek, kimse bir yere kıpardamıyorr:)
hoşgeldiin saadetciim.
işlerini halletmişsiin ne güzeell..
bebişinin cicileride hayırlı olsun, güle güle uyusun yatağında kuzun..
Saadetcim selam,
emzirme sütyenini iki beden büyük almak gerekiyormus...Yani B falan giyiyorsan D almak gerekiyormus...
b d olarak bilmiyorum nidacım şimdi normalı 85 tii
95 mi alcam bennn 95 kadarda büyük değil kiii
acaba kalıplarımı dar onlarınnnn kiii :uhm:
ben o sütyenin aldığım bedenini hiç sölemiyim korkarsınız resmen paraşüt gibi normalde de iri olunca ordaki bayan ban 2 beden büyük verdi gözüm korktu sütyen görünce benimkiler o kadar büyürse nasıl taşıcam diyeee offfff
saadet sütümüz olcak ya kuzu şişcekler 2 beden kadar büyüyolarmış ben öle aldım genelde de öle veriyolarmış 15 e aldım ben penye üstten böle klipsi var tık indiriyosun süprizzz bebişin maması hazırrr
Saol canımcım biraz daha iii şimdi şükürler olsun...:roflol:kız öslemessin deliiiiii var internet Allahtan ama bikaçgün ara ara girerim sonra zaten benden bıkarsınız çünkü başka işim olmazzz burdan başkaaadelikafadulden
pınoşuummmm kız bende seni ösledimmm sen nasılsın canım geçmişe göz attımda annen rahatsızmış canım geçmiş olsun nasıl şimdi aynı dediğin problemlerden kaç gündür annemdede varmış kadıncağız kusmaktan bihal olmuş
Aylinimmmmmmm a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.selamlaar güzel annişler biz geldiikk.
neler var neler yok bakalımm, geçmişi okuyayım bii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?