Bugün 33 haftamız bitti bizim kızlar, 5 hafta kaldı :)
günaydın bayanlar :) bız yenı kalktık oglusumla bugun hava burda COK guzell ınsanın dısarı cıkası gelıyor :) sizi bişi sorcam kızlar aranızda hiç benım gıbı esneyen varmı??? ben yataktan kalkar kalkmaz kollarımı arkaya atıp esnıyorum yoksa butun gun uykulu dolasıyorum.acaba esnemenın bebege zarar varmıdır?
günaydın annişler nasılsınız siz biz çok iyiyiz şükür.çooook sevinçliyiz bek odamaız geldi kuruyolar.
Pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bizde seni çokkk seviyoruz.
nazcım sıkma canını mecbr iptal etcen artık.ben de sevmem emri vakileri.vaallahi ne yalan söyliyim kayın valdem gelsin isterim genç kendisi. fır dönüyo evde kahvaltı hazırlar evsüpürür toz alır balkaon tuvalet banyo yıkar.yemek leri yapr sagolsun.
puset dedıgın bebek arabası dımı cnm ??? bende gordum bızım burdakı bımde...alıcak olan varmı bayanlar *
bızım besıgımız var ama park yatak gereklımıkı ???
Kızlar ben geldim, merhaba tombik arkadaşlarım, bugün biraz iyiyim çok şükür, siz neler yapıyorsunuz ?
herkes iyimi??? okuyamadım geçmişide, önemli bişey kaçırdıysam söyleyin olurmu,
gelinimin mobilyaları mı geldi Havvacım gözün aydın, bitince resmini koyarsın
Semoşumun annesi gitmiş galiba Allah kavuştursun canım
Doktora gidip bebişleri görenlerede gözü aydın,maşallah kuzucuklara, hepsi sağlıkla gelsin inşallah
biraz geçmişi okuyayayım, ooo nerdeyse herkes burda ne güzel :)
Semoşum iyiyim bugün, soğuk soğuk terliyorum, geçicek herhalde artık, yalnızım duşa giremiyorum , kayınvalidem gelcek onu bekliyorum
geçen sefer kaydım da küvetten korkuyorum, evde biri olsun
Sen nasılsın canım benim?
Annem cuma sabahı anjiyosu, ben gidemicem eşim izin vermiyor, oda bana gelcek hastaneden iki gün kalcak, birbirimize bakıcaz, inşallah herşey yolunda gider
Evet tatlım bebek arabası beşiği yatak odasına alacaksan park yatağa gerek yok
puset dedıgın bebek arabası dımı cnm ??? bende gordum bızım burdakı bımde...alıcak olan varmı bayanlar *
bızım besıgımız var ama park yatak gereklımıkı ???
Semoşum park yatağı gayet güzel valla yazlığa falan gideceklerede rahat oluo taşımasıpınar bana da dün arkidişim ist.dan tel açtı bim e geliyomuş diye gerekli olanlar ve durumu olmayanlar için ii bi fırsattt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?