2009 Haziran Anneleri!!

h.bulduk cnmm
ne bilim cnm katologda gördüğüm kadarıyla eni 60 olanlardan geldi bana
nesee görürüz nasıl olsaa a.s
Canımcım ark ım söledi banada o sormuş yazlığına almak için normal enli demişler bakarsan bizede sölersen boşuna gitmesin kız

bende canim walla
ozledim eski kendimi..ins saglikli gelsinler olan oldu artik az kaldi

ne tesaduf bu sabah iki haziran babasi firca yedi:mymeka::roflol:
Yesss delikafadulden

canım hayırlı yolculuklar.Allah yardımcın olsun.yolculuk zor ama çok yorucu oluyor.hatta biz kendi arabamızla gittik 5 saat sürüyor .çok yoruldum.daha yeni geliyorum kendime.

Didem canım, hayırlı yolculuklar, kazasız belasız gidersiniz inşallah, hasta bezi bağlasana kız kendine,
nasıl olsa hastanede de balıcaklar , prova olur :))

hayırlısı olsun canım ne güzel vallah .İlk müjdeli haber senden gelecek kısmetse.benim 8 hafta var .çok uzak gibi geliyor.

Sağol Vildancım, günler geçiyor birer birer ,hepimiz sırayla gitçez gelce doğuma, sonra doğum hikayelerimizi yazcaz ne güzel kaydirigubbakcemile5

dıdoşuuum hazırlıklar başlamıış , inşallah rahat geçer yolculuğun, bizi habersiz bırakma olur mu?
sağol canımbenim bırakmam bırakmam siz meraketmeyin kuzucuklar
sağol tatlışım ama zaten arabayla gitseydik bukadar tırsmazdım beenn otobüsle gidiyozla ondan canımbenim keşke arabayla gitseydik altımada yapmazdım ozamannndelikafadulden
didoscum yakinda olsaydim yardim ederdim sana bu valiz isinde uzmanim ben:roflol:
3 kat evi 5 bavula sigdiriyorum uzerinde ziplaya ziplaya:roflol:
özloş valla bende doldurmayım şu valizleri dedim yine doldu yine doldu yaa offf öyle gıcık bir mevsimde gidiyozki bütün kıyafetlerimi almak zorunda kaldım aylarca ordayım zaten şunuda alim şunuda alim derken patlicak nerdeyseee zavallı kocişşş komandoooo diyip kaldırcak artıkdelikafadulden
canım hayırlı yolculuklar.Allah yardımcın olsun.yolculuk zor ama çok yorucu oluyor.hatta biz kendi arabamızla gittik 5 saat sürüyor .çok yoruldum.daha yeni geliyorum kendime.
hadi yaa canım valla bizimde 12saat napcam bilmiyom kendimi atsaydım biranöncee hayırlısıylan
Didem canım, hayırlı yolculuklar, kazasız belasız gidersiniz inşallah, hasta bezi bağlasana kız kendine,
nasıl olsa hastanede de balıcaklar , prova olur :))

kız emoşş hasta bezi diil ama ped koycam valla nolur nolmaz demiii hapşurunca kendi akıyo zaten bide yollarda rezil olmiyim inşallah uyuyabilirimde çabuk geçer sırf bu yüzden bu tehlekeli yollarda gece gidcez valla onu bile göze aldım yanii

kızlar ben çok yoruldum buarada yaa temezlikti valizdi derken belim ikiye ayrılıyor sanırım biraccık yatcaz oğluşumla hadi görüşürük tombiklerimbenim sizi çook seviyoz bizz öptük kocamannn

evet kıslarrr.. bakıyorum artık şişmkenten bahsedilmiş.. dün gecedde ben aynen eşime dedim top gibi oldum yuvarla dur diye(oda olsun ben seni 3 ayda eritrim gene dedi:))inşş dedim.. ne yapalım olucak.. bebişlerimzi için değer.. az kaldı.. sonrasıdna toparlarız Allah'ın izniyle inş:))

benimlede alper dalga geçiyo, nası şişirdik seni baba oğul gördün mü diyoo..
emir doğsunmuş, yine şişircekmiiişş:))
çok beklersin dedim bende :)))

valla benim eşimin de planları var 2nciyi hemen peşine yapcakmışız yok ya dedimmm oğlum yeteri kadar ilgi sevgi alsın ondan sonra yaparız dedim kuzum öle küçücükken paylaşmasın ilgisini sevgisiniii

valla benim eşim bu konuda bana çok destekçi benle beraber şişiyo delikafadulden doğum sonrası spor yapcaz evde beraber eeee ne de olsa beden eğitimi öğretmeni özel hocaaa nasıl şişrdiyse öle indircek göbüşümüüü

teşekkür ederim canım.kullanayım ozaman.bu aralar taşınma telaşından düzenli beslenemedim.süt içmeyi falan aksattım.ondan oldu sanırım.

evet canım ondan olmuştur.. bene ne zmana aksatmsam hemen kramplar başlıyor(dr um bana günde en az iki bardak süt iç dedi..

ohhohh iyisin canım sen.. benim eşimde aldı kiloları ama takmıyor ne kendi için ne benim içn.. sağolsun morla veriyor.. bişi olmaz sen veririsin diyoe:))inşş vercemde:))

kızlar göğüsler hk da konuşmuşsunuz bakıyorum

benim85 ti süt dolunca 100 beden emzirme sütyeni kullandım
10 ay emdi
sonra ki durumu içler acısı
dimdik olan gögüsler tam havası boşaltılmış balon gibi kaldı
hiçbir egzersiz de kar etmiyor en çok ta çatlak sinir ediyor insanı tam alt kısımları çatlak dolu
kaç sene geçtiysede düzelme olmuyor maalesef
göbeğim eski haline döndü ve hiç çatlamamıştı biraz da normal doğumun etkisi herhalde
neyse moral bozucu oldu ama benim yaşadıklarım bunlar

saadetcim aldıkların cicilere baktım hepsi çok güzeller maşallah iyi günlerde giysin güzel kızın sorması ayıp ne kadara aldın park yatağını?

kızlar aranızda kraft araba alan ya da etrafında kullanan varmı? benimki kraft 2009 matrıx modeli travel sistem

Canim neler diyorsun öyle,, Insallah gelmez basimiza bu dediklerin ...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…