günaydın kızlar rezalet bi gece geçirdim ben ya bütün kemiklerim agrıyo benim eşim gripti 3 günden bu yana en sonunda banada geçti sanırım . bi araba dayak yemiş gibiyim içmedigim şey kalmadı akşamdan beri. inşallah çabuk geçer
didemim gözün aydın canım kavuşmuşsun memleketine çıkaracaksın yani 7 ayın acısını biz görebilcezmi aldıklarınızı .güle güle iyi günlerde giysin bebişin ona alınan herşeyi canım ama birden kendini fazla yorma dikkat et canım rezalet bi grip dolaşıyor ortalıkta allah korusun hepimizi
kızlar hepinize merhaba iyi hafta sonları inşallah herkesin keyfi yerindedir.sabah başıma ne geldi kocamı işe yolladım tuvalete girdim bir de ne göreyim bir iki damla sulu bir kan damlası yani yoğun değil aklım çıktı sarıldım karnıma bir şey oldu kızıma sandım ağladım ağladım dua ettim allaha bebişim koru diye sonra bir daha gelmedi ne ağrım ne sızım var kızımda kıpır kpır maşallah.her halde önemli değildi ne dersiniz varmı başın aböyle bir şey gelen dr.hafta sonu yok.bir şey olmaz demi kızlar
kızlar bu arada bugün dr dan çıktım tam merdivenlerden iniyordum
son 3 basamak kal düştüm allahtan kötü düşmedim karnıma bişey olmasın derken kolumu çok kötü incittim
aslında evimizde de merdiven var dubleks her dakika in çık yapıyorum
dikkatliydim ama görünmez kaza işte
şükü r bişeyimiz yok ama olsun korkusu yeter
sizlerede günaydınnlar güzel anneler.benimde ablam geldi 2 gün kaldı yanımda,oda istanbulda evli çalıştığı için fazla görüşemiyoruz.göbüşümü görünce çok şaşırdı hep sevdi yeğenini atışlarını dinledi.çok mutlu bi 2 gün geçirdim bu haftada inş.annem gelicek oda bursadan.ne zor ya bu gurbetlik allah kimseleri sevdiklerinden ayırmasın.burda çoğumuzda ailemizden ayrıyız allah yardımcımız olsun.
hava değişimi herkesi etkiliyor tabii, çook geçmiş olsun canım.
istirahat ve c vitemininden başka çaresi yok canım biliyosuunn.
biranönce geçer inşallaaaaahh.. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?