2009 Haziran Anneleri!!

tombiklerim günaydınn canlarımm benim için iyi dileklerde bulunan herkese a.s. gönderiyorum kızlar dün memoyla görmemiş gibi gezdik çılgın alışveriş serüvenimize başladık:roflol: akşam eve zor geldim yorgunluktan bitmiştim 1 senelik yürüyüşümü yaptım sanırım:1rolleyes: bugünde mersine çufçuflicazz görümceme artık alışveriş serüvenimize orda devam ederiz

bende gitmeden uğriyimde bakim minnoşlarıma beni meraketmesinler dedimsırnaşık şey kociş gidene kadar böyle idare edcez sonra hep burdayımm:jeyyar: biraz baktım geçmişe
siboşumm maşallah minişine aşkımm çook sevindim iyi olmasına buarda kendine dikkat etmezmisin lüffenn bidaha bööle şeyler olmasın anlaşıldamııı:mymeka:
şengülcüm geçmiş olsun canım benimm bencede bir doktorunu aramalısın biz ne söylesek yalan olur tatlımm sonuçta kanama azda olsa bir risk hamileyken demi tombişim kendinize dikkat edin canlarımm
marchandızecimm bende boğazımm inmiş canım dün otobüste şifayı kapmışım maalesef kalorifer yüzünden akşam ballı tarçın yedim bide geçen gün tv de söölediler adaçayıyla gargara yapıyosun içme ama gargara yap ben yaptım akşam bide tuzlu suyla gargara yap iyi geliyo canım benden bukadar minikkuşlarımm sizi çook öpüyorumm ara ara gelirim yine bayyy :teytey:

................ Canlarımmmm iii pazarlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ................

Dido canım günaydın sende şişlikler oluyor mu acaba ayaklarında ya ben çok tedirginim.Buarada 30.haftadayım

günaydın kızlar rezalet bi gece geçirdim ben ya bütün kemiklerim agrıyo benim eşim gripti 3 günden bu yana en sonunda banada geçti sanırım . bi araba dayak yemiş gibiyim içmedigim şey kalmadı akşamdan beri. inşallah çabuk geçer
didemim gözün aydın canım kavuşmuşsun memleketine çıkaracaksın yani 7 ayın acısını biz görebilcezmi aldıklarınızı .güle güle iyi günlerde giysin bebişin ona alınan herşeyi canım ama birden kendini fazla yorma dikkat et canım rezalet bi grip dolaşıyor ortalıkta allah korusun hepimizi

hava değişimi herkesi etkiliyor tabii, çook geçmiş olsun canım.
istirahat ve c vitemininden başka çaresi yok canım biliyosuunn.
biranönce geçer inşallaaaaahh.. a.s.

gülçincim geçmiş olsun canım, sulu akıntıysa hemoroit falanda olabilir varmıydı öyle bir şikayetin?
bir yerde okumuştum bazı hamileler hemoroit kanamalarını rahimle alakalı sanabilirler yazıyodu..
yinede dr'una sor tatlım, geçmiş olsun şimdiden..

sibelciiim geçmiş olsun tatlımm.

herkese iyi pazarlar tatlı annişleeeerr a.s.

sizlerede günaydınnlar güzel anneler.benimde ablam geldi 2 gün kaldı yanımda,oda istanbulda evli çalıştığı için fazla görüşemiyoruz.göbüşümü görünce çok şaşırdı hep sevdi yeğenini atışlarını dinledi.çok mutlu bi 2 gün geçirdim bu haftada inş.annem gelicek oda bursadan.ne zor ya bu gurbetlik allah kimseleri sevdiklerinden ayırmasın.burda çoğumuzda ailemizden ayrıyız allah yardımcımız olsun.

gozunaydin derinden...
evet cogumuz ailemizden ayriyiz gercekten zor bi durum..
bebis gelince alisirsin diyor annem..
annem evlenince annesine cok yakin oturuyormus ama ben dogana kadar yinede alisamamisyerimseniben

inş.bebişlerimiz bizim en büyük destekçilerimiz olacak.onlarla haytımız renklenecek.sabırsızlıkla bekliyorum kucağıma alıcağım günü allah boşa çıkarmasın.bende çok isterdim ailemin yanımda olmasını ama kader napalım haıyrlısı olsun.inş.bizim evlatlarımız bizim yanımızda olur.

ii pazarlar güseller
havvacum geçmiş olsu canım hava değişimide hep oluyo böle hastalıklarr yinede ıhlamurunu flan iç canımm
valla özlemcim benimde 2 yıl oldu ewleneli 1 yı kıbrısdaydım şimdi burda ben bebek olmadan alıştım valla
ewlenmeden 3 yıl öncede okuldaydım yine şehir dışı ewlilikte okul gibi geldi sanırımm

hava değişimi herkesi etkiliyor tabii, çook geçmiş olsun canım.
istirahat ve c vitemininden başka çaresi yok canım biliyosuunn.
biranönce geçer inşallaaaaahh.. a.s.

sagol canım ya hakaten beni fena etkiledi zaten halim yoktu hiç tam oldu şimdi . çabuk geçmesini diliyorum sadece adım atacak halim yok ya nebiçim şey bu böyle

hsurmalcim cook gecmis olsun dikkat et kendine bol bol dinlen vitamin al

kızlar merhaba, napıyorsnuz, biz iyiyiz iki gündür giremedim hiç, annem bizde ya, geçmiş olsuna geliyorlar doğal olarak bana geliyorlar ,, akşamda eşimin tarafından düğün vardı, mecbur gittik saatliğine ,çok yoruluyorum iki gündür,
Siz napıyorsunuz herkes iyidir inşallah
Havva hastaymış galiba geçmiş olsun canım,
biraz geçmişi okuyayım

Didoşum canım çok sevindim sağ salim gitmene , ihsoşun iyi günlerde giysin cicilerini, gez gezebildiğin kadar :)
Sibelcim maşallah elifimize kocaman olmuş, dikkat et kendine canım düşmüşsün, geçmiş olsun
çok geri sayfaları okuyamadım, herşey yolundadır inşallah,
unuttuklarım varsa affedin kızlar a.s.
kimse yok bende gdiyorum , görüşürüz yine

slm herkesee burda hava çok gzlll
herkes dışarda sanırım bende bi bakım dedimmm
sizlere
hadi bende kaçtımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…