2009 Haziran Anneleri!!

gecmis olsun yesimnur..
dikkat et kendine vitaminlerini al bolbolda dinlen..

dido gitmiş adanasına ne güzel bol bol gezer artık 7 ayın acısını çıkarır

havvacım sende hastaymışsın çok geçmiş olsun canım en dün akşamdan beri bal,limon,zencefili sıcak suyla karıştırıp içiyorum sanırım onlar bana iyi geliyo sende deneyebilirsin canım ve yatarkende parol alıyorum ateş yapmasın diye...

ah canım ya çok saol sanada büyük geçmiş olsun . dün akşamdan beri denemedigim şey kalmadı benim ama hala kemiklerde agrı var bakalım yarın nasıl olucam . hakaten hamilelikte hastalık hiç çekilmiyor ya çabuk geçsede kurtulsam

iyi akşamlar kızlar gideyim dinleneyim ben biraz daha bu hastalık yordu beni . yarın saha iyi olucam inşallah

gecmıs olsun cnm benmde bogazlarım şiş su sıralar salgın var herhalde anlamadım bende cok soguk su ıctım ondan olsa gerek portakal skıkıp ıctım ılık ballı sut ıctım bıraz faydası olsun umarımdaha kotu olmayız

kızlar merhaba

aranızda kalsiyum içen var mı?
içenlerden kullandıkları ilacın ismini söylemelerini rica ediyorum bir de ne zamandır ve ne şikayetle
kullanıyorsunuz faydasını gördünüz mü?

kızlar merhaba

içenlerden kullandıkları ilacın ismini söylemelerini rica ediyorum bir de ne zamandır ve ne şikayetle

canım ben içiyorum calsimax d3 dıye bı ılac suda erııtıyosun benım kramplarım var oyusden ıcıyorum faydasını gordum yaklasık 20 gun ıctım artık ıcmıycem cnm

kızlar merhaba

calcimax d kullanıyorum ben sibelcim ama hergün içmiyorum 2 3 günde bir tablet içiyorum

burdadaki sağlık ocagının dr bizim yüzbasının eşi o vermişti bana 2 kutu 40 tane var birinde 20 tablet var şikayetişm yoktu destek amaçlı verdi zaten magnezyum kullanıyorum kramplar için günde bi poşet demir ve vitamin kullanıyorum birde

Günaydın kızlar, merchandize, Yeşim, Havva geçmiş olsun canlarım, Ne oldu böyle nazarmı değdi haziran annelerine , Allahım şifalar versin hepinize :Saruboceq:
Benim bugün kontrolum var kızlar, saat 11:40 ta, inşallah büyümüştür oğlum
Şişmelerden bahsetmişsiniz bende çok var, davul gibi ellerim ayaklarım, şu an bunları yazarken bile sızlıyor ellerim az kaldı zaten dayanmaya çalışıyorum
Kalsiyum olarakta Cal D Vita kullanıyorum, günde 1 tane , eğer süt içemessem o gün, 2 tane alıyorum
Magnezym sabah akşam , ama bugün sorcam doktora, bir arkadaş demişti hatırlayamadım, doğuma yakın bırakılması gerek diye, malum benim 4 haftam kaldı

Kimse yok bu saatte uyuyor uykucu anneler,
Neyse kahvaltıya misafirim var ben gideyim
kendinize ve meleklerinize çok iyi bakın

Birde kızlar aklıma geldi, biliyorsunuzdur zaten ama doğumda edilen dualar kabul olurmuş,
hamileliktede öyle , bol bol dua edelim,
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin

sendemi hastaydın havva geçmiş olsunn

sorma sadetçim ya çok şiddetli grip geçiriyorum karnımın içi acıyor artık çarşamba günü kontrolüm benimde bu gün doktorumu arayıp gitmeyi palanlıyorum bakalım gel derse gidicem yada ilaç versin bana son geçirdigim hastalık olur inşallah

canım sanada geçmiş olsun çabuk atlatırsın inşallah

saol canım . ay çok az kalmış senin yahu ilk senmi dogurucan kız yoksa aman heycanına diyecek yoktur şimdi senin bir aydan az kalmış .allahım kucagında görmeyi nasip etsin inşallah .ben çok heycanlıyım ya
Birde kızlar aklıma geldi, biliyorsunuzdur zaten ama doğumda edilen dualar kabul olurmuş,
hamileliktede öyle , bol bol dua edelim,
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin

amin canım amiiiiiiiin inşallah kolay ve hayırlı dogumlar yaşarız hepimiz

............Günaydınnnn canlarım ve canlarımın canlarıııııııııı ............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…